- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
arşa değen popişler adina!!!
Yaa ama ben bir ay free takilsam olmazz miŞimdi laptoba geçicem ve bir program hazırlayacağım hazırmıyız
Bende de kondisyon yok ama hafif siklet olarak başlayacağız birlikte ilerlersek gaza geliriz . inan banaYaa ama ben bir ay free takilsam olmazz mi
Kondisiyonsuz Squatin serrinden korkarimama sen yukle er yada gec yapilacak onlar ...hatta lisste de yapabiliriz. Dusunelim bunu
Comelme haraketi yotubedan bakabilirsin Ben gobege de iyi geliyor diye biliyorumSquat nasıl yapılıyor ben de katılabilirim. Göbeği eritir mi
Bununla ilgili yazılar görseller ve videolar paylaşacağım. Bu gün başlıyoruz 15 dakika olsada birlikten kuvvet doğar arşa değsin popolar !Ne kadar yapmak gerekiyor
Aramiza Hosgeldinistikrarsız olanları da alıyorsanız bende varım
uzun aradn sonra dün ilk defa yapmıştım .. günlük sporuma eklemiş bulunmaktayım
hoş buldumAramiza Hosgeldin
Kac tane yaptin?hoş buldum
@tgb1907 bu topiğe de takılalım düzenli yaparız hiç olmazsa
saymadım canım .Kac tane yaptin?
Yani Squat programina mi basladin yoksa kafana gore mi?
su an dejavu yaşıyorum:)
Ben 1 ay falan aklima geldikçe 10 tane yapcam...sabahtan beridir 2 set yaptim 10luk :)saymadım canım .
progamım da mekik, jumping jack , plank , squat, leslie vardı .
bu sefer tubili bizimle bizde üst baldır inceltmeye çalışıyoruz
10 tane squat ile vücut ısınmaz bile ki .. her yapmadan 50 yap bariBen 1 ay falan aklima geldikçe 10 tane yapcam...sabahtan beridir 2 set yaptim 10luk :)
Bir seferde 50 yapmam mimkin deel10 tane squat ile vücut ısınmaz bile ki .. her yapmadan 50 yap bari