- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Süpersin :) Var biraz ayva göbeğim ele geliyor ya .... Bende inceden başladım göbek için ama mekik programıda yapabiliriz aslında.akşam sporum var 55 squat ekleyecem sonrasında da yoga denemesi yapılacak salonda ona katılacam eğer gücüm olursa da mekiğe de başlayacam . sende başlasana mekiğe var mı göbek
bugün onu da ekleyelim o zaman göbek gelmeye başladı ise devamı da gelir benim öyle başlamıştıSüpersin :) Var biraz ayva göbeğim ele geliyor ya .... Bende inceden başladım göbek için ama mekik programıda yapabiliriz aslında.
Iste mesele 50 ile bitmiyor her gun artiyor :) o yuzden bir sure beden alistirilmaliDün squat yaptıktan sonra sırtıma inanılmaz bir ağrı girdi. üst üste 50 squat yapınca zorladım galiba. Ara vererek yapabilir miyiz bu squatı?
Ay cidden öyle ya başladımı geliyor önünü kesmek şart :)bugün onu da ekleyelim o zaman göbek gelmeye başladı ise devamı da gelir benim öyle başlamıştı
Ay hadi darısı başıma55 squat yaptım
Yatatak mı eriteceksinAy hadi darısı başıma
Ben biraz daha yatarak yediklerimi eriteyim 1 2 saate yapacağım
Birazdan 100 jump yapıcam sonra squat sonra mekik.Yatatak mı eriteceksin
Ooo süpersin bugün çok yoruldum yoksa kalkıp senle başlardımAy hadi darısı başıma
Ben biraz daha yatarak yediklerimi eriteyim 1 2 saate yapacağım
Ay günaydın günaydın da yavaş beagünaydın dün bi 60 tane squat yaptım
bacaklarım acıyor ama düzeni tutturup devam etmek istiyorum değişim için bu yaza fit gircem yıllar sonraAy günaydın günaydın da yavaş bea
Ben dün 55 mi çok zor yapabildim bugun 60 da sıra
Ben 2 senedir saldım gitti bende bu sene baya bir değişimle girmek istiyorum işin kötüsü bacak içleri hemen salıyor kendini onada asılmak lazım. Bırakmayalım sen beni baya gaza getiriyorsun iyiki varsınbacaklarım acıyor ama düzeni tutturup devam etmek istiyorum değişim için bu yaza fit gircem yıllar sonra
Bacaklarınızın üst kısmı acıyor mu kızlar
benimde bacak içlerim kötü oldu squat ona faydalı ben 6 yıldır istediğim fiziğe dönemedim bu yıl kararlıyım inşallah spora devamBen 2 senedir saldım gitti bende bu sene baya bir değişimle girmek istiyorum işin kötüsü bacak içleri hemen salıyor kendini onada asılmak lazım. Bırakmayalım sen beni baya gaza getiriyorsun iyiki varsın
Kesinlikle acıyor titriyor, dün son 3 tanede hadi hadi diyerek yaptım öyle düşün.
uyanalı çok olduGünaydınnnnnn günaydınnnn
Dün 60 squat ve kendi egzersizlerim yapıldı yazmayı unuttum
Hava buz tam spor havası ya hadi uyanın
Sabah sabah avm gidip geldimuyanalı çok oldu
dün yapamadım karın kaslarım kollarım bacaklarım berbattı dinlenme günüm oldu bugün devam