• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

bende öyle yapsammı diye düşünüyorum herkes alexan cıhazını öneriyor tüy ve ten yapınız nasıldı acaba ben acık tenlıyım ve siyah kıl renklerım fazdası nasıl olur bilemedim marttın 10da rötüş içi gidecegim olmazsa ondan sonra gitmem diyorum bende zamanımı boşa harcamak istemiyorum eylülde düğünüm var

benimde tenim açık tüylerim siyah renkli.. Ben başlarken hiç araştırma yapmadan gitmiştim ve peşin ödemiştim parayı.. Sonra buradan ayzılanalrı okudum ama bırakamadımda parayı ödediğim için bir umutla yine gittim.. Sonuç sıfır oldu cidden.. Senin düğünün varmış bide hiç riske atma kendini direk alex ile başla cnm..

benimde tenim açık tüylerim siyah renkli.. Ben başlarken hiç araştırma yapmadan gitmiştim ve peşin ödemiştim parayı.. Sonra buradan ayzılanalrı okudum ama bırakamadımda parayı ödediğim için bir umutla yine gittim.. Sonuç sıfır oldu cidden.. Senin düğünün varmış bide hiç riske atma kendini direk alex ile başla cnm..

ilginiz için çok teşekkur ederim sanırım bende degiştirecegim ama ustunden ne kadar zman geçmesi gerek yeni bi merkez gitmek için nasıl bı reaksiyon gösterecek hiç bilmiyorum beklemekten başka carem yok :(

ilginiz için çok teşekkur ederim sanırım bende degiştirecegim ama ustunden ne kadar zman geçmesi gerek yeni bi merkez gitmek için nasıl bı reaksiyon gösterecek hiç bilmiyorum beklemekten başka carem yok :(

rica ederim.. Bende randevu için zaman verdiği zaman diğer yere başlamıştım.. Sizde öyle yapabilirsiniz. Iyi günler...

eveeeet bende nie 1 yıldır bi sonuç alamıyorum diodum resmen 2000liramı çöpe atmış oldum...aslında bacaklarda durum fena deil ama genitalde hiç işe yaramadı

bende 1 yıldır ıpl yaptırıyorum genıtal ve koltuk altım muhtesem genıtalımı butun yaz hıc almadan gexırebıldım benım kasık bolgem bıle batık batık tı ama su nda genıtalımde ust bolge ve kasıklarımda hıc kalmadı alt bolgelerde de eskısı gıbı degıl ama var koltuk alım da cok ıyı cıkıyor ama bellı belırsız ve cok ınce ben bacaklarımdan memnun degılım bolge bolge dokulmeler var ama onun dısında hala aynı ben cok uygun bı fıyata yaptırdım . gıttıgım merkez kampanya yapmıstı tum vucut bıtene kadar 1.5 mılyar dı gecen yıl basladım kac seans surerse sursun bıtene kadar dedıler ama su anda olsa bende alexandır derdım eger ucretı bu kadar ıyı olmasaydı ıpl ıkıncı senegım olurdu

Merhaba ben alti aydir bu ipl makinasiyla Lager oluyorum. Basta COk guzeldi dokulduler oh Be dedim. 5. Seansimda geri geldi hepsi:( kadin uyuyan koklerin uyandigini simdide onlari yakacagini soledi. Ne yapcagimi Sasirdim . Devam etmesemmi Acaba ?baskalarini okuyorum 6 seansta yaridan fazlasi gitti diyorlar benimki komple geri geldigi Icin ne yapiyim sizce bana akil verin lutfenn

kızlar bende IPL e gidiyorum. burdaki yorumları okuyunca umudumu yitirdim :(( ben daha 2 seansa gittim, ilkinde hiçbir dökülme veya azalma olmadı, ikinci seansta koltuk altım ve bikini bölgemin üst kısımları döküldü ve çok sevinmiştim.. Bikini bölgemin alt kısımları aynen duruyor ama hiç dökülmedi de azalmadı da.. bacaklrım ise aynen duruyor ama benim kışın bacaklarımda normaldede fazla çıkmaz zaten,pantolon altına dar tayt faln giydğim için hava almıyor ve çıkmıyor sanırım, neyse sonuç olarak az da olsa bir umudm vardı ama üzüldüm bak şimdi.. neyseki ben fazla para vermedim, ben grupfoniden almıştım, 3 bölge (koltuk altı,bikini bölgesi,bacak) 4'er seansa 80 tl ydi. gerçeten fiyat çok uygun diye almıştım, sonuçta ağda parasından bile ucuz. ama ben 4seans bittikten sonrada giderim diye düşünüyordum vazgeçtim şimdi... :( :50:

bu arada bi bilgi daha paylaşayım belki merak edenler vardır, lazerin genital bölgede bir zararı olup olmadığıyla ilgili... bir kuaförden annem duymuş geldi korkuyla bana söyledi, genital bölgeye lazer yaptrımak çok tehlikeli ilerde çocuğu olmaz falan demiş anneme.. bende geçen hafta öksürürken kasıklarımda bir ağrı nedeniyle doktora gitmiştim, beni kadın doğuma yönendirdiler ultrasonla baktı falan neyse bende o sırada kadın doğum uzmanına sordum lazerin zararı var mı diye, hayır hiç bir zararı olmaz o sadece deri ile ilgili birşey kadın üreme organı, rahime kadar inmez kesinlikle dedi.. içim çok rahatladı, bilginiz olsun hanımlar... :94:

Merhaba ben alti aydir bu ipl makinasiyla Lager oluyorum. Basta COk guzeldi dokulduler oh Be dedim. 5. Seansimda geri geldi hepsi:( kadin uyuyan koklerin uyandigini simdide onlari yakacagini soledi. Ne yapcagimi Sasirdim . Devam etmesemmi Acaba ?baskalarini okuyorum 6 seansta yaridan fazlasi gitti diyorlar benimki komple geri geldigi Icin ne yapiyim sizce bana akil verin lutfenn
bence gitme canım.ben 4 seans kol altıma gittim.seans bası ücret ödüyodum.ama bacaklarıma bitene kadar 800 tlye anlastım ve tek seans gittim.500ünü vermiştim 300ü kalmıstı.burdaki yorumları okudum.hatta doktor iki bayan vardı drbeauty ve bi doktor daha ama nickini unuttum.neyse onların yorumunu okudum,ipl modern agda lazer değil diye.önce dedim ki gideyim incelsin o da yeter,belki gider falan dedim.sonra nette baska sitelere de baktım,baska lazer merkezleriyle de görüştüm ama doktoru olanlarla ve ipl in yok etmediğine ikna oldum.ben de bıraktım,bacak için 1 seans parasını verecem gerisini alcam.şimdi doktoru olan bi yere gidiyorum alex epicare ve fotona xp max nd yag kullanıyo.drbeauty o cihazların son model oldugunu söylemişti,ben de netten arastırdım ve 2sinin de bulundugu bi merkeze gidiyorum şimdi.
kızlar bende IPL e gidiyorum. burdaki yorumları okuyunca umudumu yitirdim :(( ben daha 2 seansa gittim, ilkinde hiçbir dökülme veya azalma olmadı, ikinci seansta koltuk altım ve bikini bölgemin üst kısımları döküldü ve çok sevinmiştim.. Bikini bölgemin alt kısımları aynen duruyor ama hiç dökülmedi de azalmadı da.. bacaklrım ise aynen duruyor ama benim kışın bacaklarımda normaldede fazla çıkmaz zaten,pantolon altına dar tayt faln giydğim için hava almıyor ve çıkmıyor sanırım, neyse sonuç olarak az da olsa bir umudm vardı ama üzüldüm bak şimdi.. neyseki ben fazla para vermedim, ben grupfoniden almıştım, 3 bölge (koltuk altı,bikini bölgesi,bacak) 4'er seansa 80 tl ydi. gerçeten fiyat çok uygun diye almıştım, sonuçta ağda parasından bile ucuz. ama ben 4seans bittikten sonrada giderim diye düşünüyordum vazgeçtim şimdi... :( :50:

canım vazgeçmekle iyi yapmıssın.ben 4 seans kol altıma gittim,önce dökülüyo diye seviniyodum.ama her ay gidiyosun neticede ve gerçekten işe yarayıp yaramadıgını anlamana izin vermiyolar bu sayede.hatta 15 günde bir de kontrol seansı olunca hiç anlamıyosun.aa döküldü diye seviniyosun.sonra ben burdaki yorumları okuyunca ara verdim kol altıma ve öyle uzun bi ara da deil 1 ay kadar gitmedim,bi baktım tüyler cıkmıs döküldü dediğim yerden.ince gibi cıkmıs ama bir sürü.ben bi sitede okumustum doktor diyodu ki boyundan altı için hedefiniz 0 tüy olmalı.ama boyun ve yüz bölgesi için hedefiniz en az kıl olmalı.çünkü yüz bölgesinin seansları daha çok oluyo ve kişilere göre tamamen bitmeyebiliyo demişti.üstelik bana lazer yapan kız demişti ki bitmese de incelir sonra biz onları agdayla alırız çok kolay olur demişti.demek ki onlar da bitmediğini biliyodu ve şimdiden yer yapmaya calısıyolardı.iyi ki bu formu okumusum.şimdi alex epicare cihazı olan bi yere gidiyorum

bakın 2.sayfaya yazmısım ben 19 şubatta,o zaman işte 1 aya yaklasıyodu lazere gitmemiştim,yarıdan fazlası döküldü diye seviniyodum.kendimi üzmemeye calısıyodum,incelsin yeter diyodum.sonra 1 ayı geçti martın basına gelince banyoda bi baktım tüyler geri gelmiş.ben de arastırma yapıyodum bi yandan nereye gidebilirim diye.alex e de pek inanmıyodum çünkü 5 yıl önce falandı alexle yaptırmıstım cok canım acımıstı.düzenli devam etmedim ama.sonra işte yorumları okuyunca alex epicare ve fotona xp maz nd yag ın en son teknoloji oldugunu öğrendim.hemen işte bıraktım o gittiğim yeri,ödediğim parayı da geri almaya çalısıyorum.baska yer buldum ve acıkcası korkarak gittim ilk seansıma,hatta alex le lazer yaptıranlar baslıgına da yazmıstım,cok acıtıyo mu diye.ama tabi 5 yıl öncesinin teknolojisiyle şimdikinin bir deilmiş ve aman aman bi acı hissetmedim.gerçi ilk seans da düşük doz yaptılar ama inş digerlerinde de çok acımaz:26:

arkadaşlar ben hiç tavsiye etmiyorum, bir yıl boyunca gittim, sonuç bir hiç!
parama mı yanayım, zamanıma mı.. sonradan koltukaltım için alexandrite cihazla denedim, eylülde yaptırdım ilk seansı, ikincisini aralıkta, üçüncü için hala bekliyorum, çıkmıyor :64: çok memnunum.

çok araştırdım ben, IPL lazer değil, mavi ışık teknolojisi, yani bir nevi modern ağda.
paranızı boşa harcamayın.

Ben de alt bacak için IPL'e gidiyorum. Henüz sadece tek seans gittim. Burada yazılanları okuyunca endişelendim açıkçası. İstanbul'da lazer epilasyondan memnun kalıp bir yer önerebilecek olan var ise özelden yazarsa sevinirim. En azından diğer bölgeler için başka bir yer deneyeyim. Bitmeyecekse vakit kaybetmeyeyim.

merhaba arkadaşlar bende ıpl lazer yaptırıyorum 3gün önce 8. seansım bitti ben bacak ve koltuk altımdan çok memnunum dizaltım tamamen bitti toplamda 3-4 tüy anca çıkar üst bacaklarda biraz daha fazla genelde genitale yakın bölgeler yoğun... Genitalde aşağı kısımları yaptırmak tehlikeliymiş bende bunu 7.seansımda öğrendim artık sadece üst bölgeyi yaptırıyorum.genitalin alt kısmını yaptırmak ilişkide kayganlaştırmayı etkiliyormuş.Kollarımada yaptırıyorum fakat eskiye göre yine iyi ama çok fazla tüy çıkıyorr :(

Arkadaşlar bende fırsat sitesinden 89 tl 1 sene boyunca bir bölgeye uygulanacak paket aldım. Alt bacağımda kullanıcam. İlk seansıma 23 martta gittim dökülmeler 15 gün sonra dediler ve her ay bir seans uygulanacak, kontrol seansı yok çünkü. Toplamda 12 seans gitmiş olacam. Umarım sonuçlarından bende memnun kalırım. Ama bir çok kişi IPL ı bıraktıktan sonra tüylerin tekrardan çıktığını söylüyor. Neyse ben azalmasına da razıyım.

merhaba kizlar,
bende dun ust bacagima basladim ilk seansim.. yorumlar ic acici degil hayirlisi bakalim
bu arada bacaklarima jilet vuruldugu icin cok kotu batiyor ya off
insallah faydasini gorurum.. 4. seans sonra cok azalir dedi yapan bayan bilmiyorum insallah dedigi gibi olur

Bence hiç denemeyin ben pişman oldum.ayrıcaepilasyon merkezinde gördüğüm muamele ve vurdumduymazlıkta cabası.Allah a havale ediyorum.Paramçöpe gitti resmen.

merhaba arkadaşlar bende ıpl lazer yaptırıyorum 3gün önce 8. seansım bitti ben bacak ve koltuk altımdan çok memnunum dizaltım tamamen bitti toplamda 3-4 tüy anca çıkar üst bacaklarda biraz daha fazla genelde genitale yakın bölgeler yoğun... Genitalde aşağı kısımları yaptırmak tehlikeliymiş bende bunu 7.seansımda öğrendim artık sadece üst bölgeyi yaptırıyorum.genitalin alt kısmını yaptırmak ilişkide kayganlaştırmayı etkiliyormuş.Kollarımada yaptırıyorum fakat eskiye göre yine iyi ama çok fazla tüy çıkıyorr :(

Arkadaşım IPL cihazı gerçek lazer değildir. Kalıcı sonuç getirdiği görülmemiştir. Avrupa'da modern ağda yöntemi oalrak bilinir. Hani jiletle alırız birkaç günde çıkar ağdayla alırız bir kaç haftada çıkar ya bu cihazla alındığında da ortalama 1,5 ayda çıkıyor kıllar. O zamana kadar da yeni seansa gidilği için kişi sanki tüyleri azalmış çıkmıyormuş gibi hissediyor, ama bir kaç ay ara verildiğinde o tüylerin tekrar eskisi gibi çıktığını görebilirsin. Şu an ki aldığın sonuçlar seni yanıltmasın. Bence daha fazla para dökme oralara.. :(

Back