- Konu Sahibi EstetikEditor
hala yüzüne ve koluna yaptıranlardan sonucun ne olduğunu merak ediyorum lütfen biri bişey desin
yuz riskli bir bölge kolda her kola yapılmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala yüzüne ve koluna yaptıranlardan sonucun ne olduğunu merak ediyorum lütfen biri bişey desin
ıpl e 10 senede gıtsen kurtulamazssın alexandrite a gıt canım9 seans genital bölge 9 seans koltuk altına gittim.sonuç sıfırrrrr.önce dökülüyo kaymak gibi oluyo. ayy ne güzel kurtuldum diyorum sonra bi bakıyorum gene cıkıyolar .ben de etkisi olmadı hem param gitti.hem de canım yandı.bu tüylerden temelli kurtulamıycaz heralde....
[video=youtube;90I_aQL28v4]http://www.youtube.com/watch?v=90I_aQL28v4[/video]
ipl nasil calistigi hakkinda bir youtube videosu. Orada da deniyor 1 oturumdan sonra degisimin görüldügünü ama 6 oturum önerliyor
Ben de alt bacak için IPL'e gidiyorum. Henüz sadece tek seans gittim. Burada yazılanları okuyunca endişelendim açıkçası. İstanbul'da lazer epilasyondan memnun kalıp bir yer önerebilecek olan var ise özelden yazarsa sevinirim. En azından diğer bölgeler için başka bir yer deneyeyim. Bitmeyecekse vakit kaybetmeyeyim.
Sonuç aldığınız IPL'in markası nedir acaba? Soğutucusu var mıydı?
Hangi IPL cihazı daha iyidir? Hangi özellikleri aramalıyız cihazda?
ben internetten aldığım fırsatı iptal ettirdim bugün.gitmiycem..
en önemlisi hastalık kapma riskı gerçekten..
ıpl gercek lazer değil sadece guclendırılmıs ışık kaynağıdır.kıl kokune bıle ınmezhaa alex.den memnunmuyum merkezimden memnunmuyum onlar tartışılır ama ipl cihazla yaptırmadığım için çok memnunum. çünkü çoğu insan eskisinden daha kötü duruma geldiğini söylüyor. bu uğurda onca para verip umutlanıp sonucunun hüsran olması çok acı bir durum. bende ipl yapan bir merkezle görüştüm. kadın öyle güzel anlatıyorki inanmamak kapılmamak mümkün değil. sadece paralarımızı değil umutlarımızıda sömürüyorlar. yazık...
mearaba arkadaşlarr.ben buraya yeni katıldımm.annem ablam ve ben ıpl yaptrdık.annem yıllar öncesinden yaptrmıştı.ve şimdi emekli hiç bir şekilde tüy sıkıntısı yok.ablamda çok memnun kaldı.alex ablamda ve ben de yayılma yaptı çok feci şekilde.ablamın ki bitti ıpl ile 3 yıl önce.benimde çok az kaldııı...yorumları görünce şoke oldum..çok iii sonuç almış bi bayan olarakk.ben şunu anlamadım alexle 2 yıl sürenler ses etmio fakat ıpl 2 yıl sürünce sıkıntı oluyoo..obektif olalım arkadaşlar..her iki cihazdada yapan estetisyenin işininm ehli olması şart.
mearaba arkadaşlarr.ben buraya yeni katıldımm.annem ablam ve ben ıpl yaptrdık.annem yıllar öncesinden yaptrmıştı.ve şimdi emekli hiç bir şekilde tüy sıkıntısı yok.ablamda çok memnun kaldı.alex ablamda ve ben de yayılma yaptı çok feci şekilde.ablamın ki bitti ıpl ile 3 yıl önce.benimde çok az kaldııı...yorumları görünce şoke oldum..çok iii sonuç almış bi bayan olarakk.ben şunu anlamadım alexle 2 yıl sürenler ses etmio fakat ıpl 2 yıl sürünce sıkıntı oluyoo..obektif olalım arkadaşlar..her iki cihazdada yapan estetisyenin işininm ehli olması şart.
alexe gıdıp de ıpl e neden gıdıyosun anlamadım
ben yaklaşık 30 seans tüm vücuda gittim ıple ama anca alt bacağım bitti gibi kolaltı ve genital anca bu kadar gitmeye %30 azaldı bende bü sürü acı çektim değmezmiş ne vakite ne acıya ne de verilen parayaArkadaşlar selam, ben de sizinle ipl tecrübemi paylaşmak istiyorum. 6 ay boyunca ayda bir defa sonraki bir buçuk sene kadar da iki üç ayda bir ipl'e girdim genital koltuk altı bacak. birincisi çok ciddi kıl dönmesi problemim vardı, ipl'e girdiğim süre boyunca bu problemim ortadan kalktı, kıllarım genital dahil çok çok azaldı, genitalde dudak çevresinde ince kıllar çıkmaya başladı.. bırakalı bir yıl oldu. sonuçlar şöyle, bacaklarımda hala yok denecek kadar az kıl var yani mesela bir bacağımda dört tel kıl çıkmış (bunlar da siyah nasıl oluyorsa) ama çok az olduğu için beni rahatsız etmiyor. beni rahatsız eden genital çünkü eski haline göre daha zayıf da olsa siyah kıllar geri geldi koltuk altımda da aynı şekilde.. ilk halimle şimdiyi kıyasladığımda kıllarımda yüzde otuz kadar az. bacaklar için duacıyım o ayrı ama genitalde çektirdiği onca acıya değmedi maalesef.. demek ki sürekli yenilemek gerekiyor vardığım sonuç bu hangi yöntemin sizde işe yaradığını tespit edip kılları bitirdikten sonra yılda bir veya iki seans gitmek çok mantıklı geliyor bana..
şu an soprano xl araştırmasındayım ama onunla ilgili de 8-10 seans tamamlamış kıllar bitti bitmedi diyen bir yorum bulamadım yorumlar çok karışık