İp atlayanlar buraya

Valla cook kötü üşütmüsüm canım yataktan cıkacak halim yoktu toplasan 15-20 dakika anca cıkmısımdır sürekli uyku modundaydım
Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.

Çok geçmiş olsun. Bu sene gergedan gribi diye bişey olmuş herkesi mahvetti. Rabbim şifa versin.
Bu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤

Bu sefer ki grip değildi canım oy için köye gittik dondum ertesi günde halsizlik ve kusma basladı sükür iyiyim bugün canım tesekkür ederim ❤
YAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyaz

YAa nasıl soğuktu o gün. Kar yağdı resmen buraya sabah kalktık arabalar bembeyaz
Sen birde köyü düşün canım evin içi dısardan daha soguktu soba yaktık ama heryerde yakamıyorsun ki, bizim ordada yagdı ama cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…