Hosgeldin :))Bende varim ip siz atlamaya
geçen haftaydı galiba 10. takım diyet yarışmasındayım da arada atlıyorum ipsizBekliyorumen son ne zaman atladın.
Tamamdırgeçen haftaydı galiba 10. takım diyet yarışmasındayım da arada atlıyorum ipsiz
Hoşbuldum tesekurlerHosgeldin :))
Hoşgeldin canımHoşbuldum tesekurler
tamamdır hazırım akşam içinTamamdır
Bundan sonra her gün atlıyoruz o zaman
Banada 1000 zıpzıp yaz canım :))Kızlar atlayanlar yazarsa 1. sayfaya ekleyeceğimbu gün 500 atladım ben
Bence de abartmayalımBanada 1000 zıpzıp yaz canım :))
Zor geldi daha fazla zorlamıcam bugün :))
Paslanmısım yapmamaktanBence de abartmayalım
Çoğaltırsın yavaş yavaş zorlama hemen200 tane zor atladım. ..
100 atladımkackaloribu atladın mı?
Benim ipim sayaçlı. Şu şekilde. 73 kiloyken 522 ip atlayınca 71 kalori yakıyorsun diye gösteriyor canım. 100 atlayınca da çekeyim bakayım.100 kez atlamak kaç kalori tamini
AA ilk kez gördüm hemen bakıcam bende kullanışlı gibi çok şaşırdım pahalı değildir inşallahhBenim ipim sayaçlı. Şu şekilde. 73 kiloyken 522 ip atlayınca 71 kalori yakıyorsun diye gösteriyor canım. 100 atlayınca da çekeyim bakayım.
Olsun çoğaltırsın yavaş yavaş100 atladım
akşam ev çok karııktı misafirimde var ondan bu az sporlarım.. bi eski düzene döneyim de görün beniOlsun çoğaltırsın yavaş yavaş
Decathlonun sitesinden almıştım canım. Atlaması çok rahat. Ama hafızası yok. Atlayıp bıraktıktan sonra sıfırlanıyor.AA ilk kez gördüm hemen bakıcam bende kullanışlı gibi çok şaşırdım pahalı değildir inşallahh