İp Atlamak Zayıflatır mı?

Öyle çok ses çıkmıyor canım yaa..
Komşuları rahatsız edeceğini sanmıyorum...
Yine de evde önce zıplamayı dene istersen.
Ama yüksek zıpla, yerden 1-2 cm yükselip basma hemen.. :KK53:

tamam yüksek atlarım :KK52:
bide selülit olayı var malesef.
boyum 160 kilom 63 öyle çok kilolu biride değilim neden bu selülitler oldu geçen sene hiç yoktu.
evlendikten sonra oldu kaldıki kola içmem, kızartma yemem neden böyle oldu bilmiyorum :KK50:

boyum 160 kilom 63 öyle çok kilolu biride değilim neden bu selülitler oldu geçen sene hiç yoktu.
evlendikten sonra oldu kaldıki kola içmem, kızartma yemem neden böyle oldu bilmiyorum :KK50:

Allah Allah neden olmuş olabilir ki acep..:44:
Egzersizle sporla hallolacağını düşünüyorum ama..
Sen büyük bir istikrarla spora yüklen derim. (;

3oo tane atladım bugün..
Feci yoruluyorum nefes nefese kalıyorum.
Yavaş yavaş dozu arttıracağım sanırım..
Cumartesi-pazar sabah akşam iki part atlayayım diyorum..

Sizler neler yaptınız??

sağlık problemin felan mı var canım
eğer yoksa bizimle devam et derim tecrübe etmiş biri olarak biliyorsun o güzel sonucu :KK66:
yarın ben de 2000 deniycem

pazartesi başlıyacağım inşallah :)
düzenli bir yemek programıyla eritirim hepsini ( İNŞALLAH )

ay canım ebedi mutluluklar diliyorum şimdiden.....
yaz sonuna kadar çok var dahamerak etme......
hoplaya hoplaya vereceğiz........:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

teşekkür ediyorum canım...
daha çok var diyerek yerimde sayıyordum şimdiye kadar ama ..
kötü örnek olmayayım ama ben bugün atlayamadım :KK43:

teşekkür ediyorum canım...
daha çok var diyerek yerimde sayıyordum şimdiye kadar ama ..
kötü örnek olmayayım ama ben bugün atlayamadım :KK43:

canım bende dün atlayamadım.....
bugünde hiç istek yok ama birde bi süredir bacaklarımda karıncalanma uyuşma(ip atlamadan öncede vardı) var.bugün de iyice rahatsızlık veriyor.....
atlayabilir miyim bilmiyorum.......

canım kadınlık hormonunun yüksek olduğunu gsteriyor....
kadın doğum hapı kullanıyo musun.....

Kendinize gelin hanımlar vazgececek gibisiniz heryernz agrıyacak tbiki. Bir gün atlatırsanız ikinci günde aman boşver dersiniz.beş dakikanızı bile almaz atlayabildiğiniz kadar atlayın yoksa bu kilolar gitmez :KK43:(

Bn de dün ipimi aldım ve yarım saatten fazla atladım :) bir sorum olacak size :KK66: bnm göğüs ölçüm 106 malum büyük olunca biraz sarkma var :KK43: ve bazı yerlerde sarkma yapıyor yazmışlar :KK43: yapar mı ya :KK43:

iPhone 'dan gönderildi

Sarkma yapar mı bilmiyorum ama sporrcu sütyeni kullanman gerekebilir bnm gögs ölçüm 90c bn dar bir asklı ile sütyensz atlıyorum bnde rhtszm sarkr dye aslnda :/

500 atlama 50 twister 25 squart ve 15mekik. Karın egzersizi yerde.

azmine hayranım canım tebrikler en erken sen vericeksin kiloları anlaşılan :KK66:

dün çok yoğundum ilgilenemedim ama bugün erken başladım güne ve birazdan egzersiz ve ippppppppp yaşasın :KK66:

ayrıntıları paylaşırım....

Yapmak zorundayım canım.ömür vboyu böyle gitmez ki.bnde şimdi öğle yemeği mi yiyip atlamaya başlayacağım kilo verdm mi blemyrum ama inanlmz bi sıkılşma var devam

selam arkadaşlar bende yemeği çok kaçırdığımda ip atlıyorum :) bi ara pilates yapıyodum o zaman ip atlamıyodum fakat şunu farkettim artık ip atlarken nefes nefese kalmıyorum...sanırım pilatesteki doğru nefes alma olayı ve esneme hareketleri etkiledi.nefes nefese kalmak sizi çok rahatsız ediyorsa pilatesi önerebilirim sevgiler :KK16:

Tum fiziksel aktiviteler tabiki vucuda iyi gelir duzenli yapmak sartiyla

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
canım kadınlık hormonunun yüksek olduğunu gsteriyor....
kadın doğum hapı kullanıyo musun.....

hayır kullanmıyorum sadece ilk evlendiğimde 1 paket kullanmıştım onuda eşim istemedi dengeni bozma dedi öyle bıraktım.
bir problem olmazsa bugün spora yazılacağım. evin altında spor salonu var ama yazın gitmekte işkence. kışın maddiyattan gidemedim yaza kaldı :KK50:

Sarkma yapar mı bilmiyorum ama sporrcu sütyeni kullanman gerekebilir bnm gögs ölçüm 90c bn dar bir asklı ile sütyensz atlıyorum bnde rhtszm sarkr dye aslnda :/

evet bende 85b kullanıyorum ve bende korkuyorum sarkmasından.
sporcu sütyenininde doğru olması gerekmiş.

X