İp Atlamak Zayıflatır mı?

600 atlama 25 twister 10mekik 25 kalça . Yarın kaç kilo verdgme bakacağım.tam aksine gögüslerim sertleşti . Ki bn emzrdm ve pörsüme vardı braz.şimdi inanılmaz bi sıkılaşma var.çok merak ediyoruö yarın tam bir hafta olacak :)))

600 atlama 25 twister 10mekik 25 kalça . Yarın kaç kilo verdgme bakacağım.tam aksine gögüslerim sertleşti . Ki bn emzrdm ve pörsüme vardı braz.şimdi inanılmaz bi sıkılaşma var.çok merak ediyoruö yarın tam bir hafta olacak :)))

çoook güzel canım tebrik ederim 2 kilo gitmiştir hee :)

7 Temmuza kadar benden paydos KPSS'den sonra tam gaz aranıza dönücem şimdilerde yapamıyorum, dönüşüm muhteşem olacak tek amacım ip atlayıp zayıflamak olacak hepinize kolay gelsin ben gelene kadar çok kilo verin de geldiğimde görüp gaza gelim :KK70:

merhaba söylediğiniz şey süper...
ama 3000 atlamakta kolay olmasa gerek...
takdir ediyorum üstelik 8 kilo vermişsiniz...
benim göbeğim var faydası olur mu acaba...

Evet canim hatta 3000 den fazla yapiyordum ama herseyi yiyordum hic diyet yapmadan kesinlikle gobeginizde eriyo cunki atladiginizda heryer hareket ediyor iki gunun sonunda gobegim goguslerim aciyordu mekik cekmis gibi sonra alisiyorsunuz bence en kolay zayiflama yontemi..

kızlar sayaçlı ipler falan varmış kullanan var mı aranızda?
ben biraz netten araştırıyorumda ip alacağım bendeki iple atlanmıyor.
sayaçlı ip almaya gerek var mı sizce?:44:

Evet kızlar tartıldım ve 68.6 kiloydum. Şuan tartıldım 67.5 kilo çıktım. Öyle çok vermemişim çünkü sıkılaşma var. Az verdim diye bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Ekmeği ve tuzu keserek saglikli bir şekilde verdim ve beslenme alışkanlığını kazandım. Çok mutluyum ve artık atlarken nefes nefese kalmıyorum.yani devam :)))) :)))) :))))

600 atlama. 25 squart . 50 twister. 15 mekik. (hergün yerde karın egzersizi yapıyorum onu yazmayacağım artık.) yüzüme can geldi arkadaş.spora başladım başlayalı. ekmeği ve tuzu tamamen kestim. 1hfatdır gayet iyi gidiyor ve bunların hepsini 25 dakikada normal hızda yaptım.ilk başladığımd a1 saatte bitiyordu. kilo vermeyip sıkılaşsamda olur.sağlılı bir şekilde zamanla kilo vermeyi hedefledim.keşke izmirde bir arkadaşım olsada beraber yürüyeşlerede çıksam :KK16: bir hafta sonra tekrar bakıcam.:nazar:

bende başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz :18:
birde ben ipi nereden bulabilirim ?

Son düzenleme:
bende başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz :18:
birde ben ipi nereden bulabilirim ?

Ankara da yaşıyorsanız Kentpark avm de decathlon (yanlış yazım ama ) bulabilirsiniz.

Ya da spor malzemeleri satan yerde

Marketten alıpta yapabilirsiniz ama bence sporcu ipi kullanın

Ankara da yaşıyorsanız Kentpark avm de decathlon (yanlış yazım ama ) bulabilirsiniz.

Ya da spor malzemeleri satan yerde

Marketten alıpta yapabilirsiniz ama bence sporcu ipi kullanın

Bn de decathlon dan almıştım en ucuzundan :) safece ip işte sayaçlı değil :)

iPhone 'dan gönderildi

Bn kendim sayıyorum :) sonuçta çok hızlı atlamıyoruz yani sporcular gbi. O yüzden saymak kolay geliyor bana

iPhone 'dan gönderildi

Miranda Kerr in ip atlama videosu vardı öyle atlamıyorsak gerek yok :)

Bende başlayacağım artık. Ama bi 10-20 kere atlayıp ara vernce kalbim aşırı atıyor bende korkuyorum fazla mı üstüne gidiyorum diye :26:

Başka sporlar da yapıyorum çünkü :KK34:

Bnde sayaçlı ip var 3bçğa aldm ve sayarkende yorulcksnz dgru nfs alamycksnz .bn bu yuzden sayaç lı kullanıyorum

İp atlamak hem zayıflatır hem de kalçaları sıkılaştırır. Tv karşısında atlıyorum ben ama çok fazla atlayıp komşuları rahatsız etmemek gerek :KK1:

X