Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen sene
sabah 1000 akşam 1000 tane atlayarak 2 günde 1 kilo verir kıvama gelmiştim
fakat bırakmam gerekti
inşallah tekrar devam ederim
sağlık problemin felan mı var canım
eğer yoksa bizimle devam et derim tecrübe etmiş biri olarak biliyorsun o güzel sonucu
yarın ben de 2000 deniycem
Bende geçen sene
sabah 1000 akşam 1000 tane atlayarak 2 günde 1 kilo verir kıvama gelmiştim
fakat bırakmam gerekti
inşallah tekrar devam ederim
Bgn saglik ocagına gittim ve tartıldım. 68.6 cıktı.bgn ikinci günüm bir hafta dolduğunda sonuçları paylaşıcam.diyetede devam.heryerim ağrıyor kızlar özellikle de bel simidi bölgemde iyi bir ağrı var.eşim gitsin ip atlamaya devam :))))
canım bugün 2.günün değilmi....
yanliş hatırlamıyorsam.....
aman canım bebişin de var......
çok zorlama kendini sonradan acısı çıkıyor....:2::2::2::2::2::2::2:
bugün minimum da yap zaten 1 haftaya kadar vücudumuz alışacak rahatça yapacağız.......
ben alışkınınım yani zorlanmıyorum,alt yapım var sadece çocuk doğunca biraz boşladım yani,ne kadar disiplinli çalşrsam okadr iyi sonuç alıcgma eminim :)) bebiş beni emmiyor 1 senedir yani o yönden çoook rahatım bgnde 500 ip atlrım ve karın egzersizi tmmdr :)
tamam canım sana kolay gelsin........[/QUOTE teşekkür ederim bu arad 4 gündür yapıyorsun herhangi bi diyet yaptın mı yoksa sadece atlama mı merak ettim :26:
tamam canım sana kolay gelsin....... teşekkür ederim bu arad 4 gündür yapıyorsun herhangi bi diyet yaptın mı yoksa sadece atlama mı merak ettim :26:
yok tatlım merak etme diyet yapmadım....
diyet yapsan eminim biraz kilo verirdim....
bide bütün gün masa başındayım......
gün boyu hareketli olmak metabolizmanın çalışması için olmazsa olmaz......
hmm evet anladım haklısın bende bütün gün evdeyim işte :S
gecikmeden git doktora canım ne olur ne olmaz ileriki yaşlarda sorun yaşamana sebep olmasın, haklısın iş hayatı birde masa başı olunca zorlanırsın tabikide , yapmaya devam et hiç vazgeçme, ben kıyafetlerde okadar çok sorun yaşıyorum ki anlatamam kendimi övmek gibi olmasın hiç sevmem ama çirkin değilim yani ama orantısız bir vucudum var bu yüzden bırakmak istemiyorum yani son hızlı devamcanım olsun evde bebekle ilgilenmek peşinden koşturmak......
bunlarda hareket.....
birde ben çok fazla atlamadım.....
ama ona rağmen faydasını gördüm.....
birde benim ayaklarımda ödem oluyor ve bacaklarımda karıncalanma ve uyuşma (ip atlarken değil, gün boyu böyle)
neden olduğunu da bilmiyorum...demir,b12 eksikliği mi acaba...fırsat bulunca doktora gideceğim.....
o nedenle akşam eve dönünce rahat atlayamıyorum.....
gecikmeden git doktora canım ne olur ne olmaz ileriki yaşlarda sorun yaşamana sebep olmasın, haklısın iş hayatı birde masa başı olunca zorlanırsın tabikide , yapmaya devam et hiç vazgeçme, ben kıyafetlerde okadar çok sorun yaşıyorum ki anlatamam kendimi övmek gibi olmasın hiç sevmem ama çirkin değilim yani ama orantısız bir vucudum var bu yüzden bırakmak istemiyorum yani son hızlı devam
en iyisini yaparsın allah korusun birşey varsa ilerlemedn git, ben bir ara çok ağır bir egzersize başladım 2 gün yaptım ve gce kanamam oldu doktora gittim ve ağır egzersiz yaptığım için oldugunu söyledi gerçekten çok ağrım vardı :44:tatlım benim anne olmak kolay mı
hamiş oldun geldi kilolar....
bak ben bekarım senin kilona yakınım.....
dert etme benim de alt tarafta oransızlık var.....
kurtulacağız merak etme.......
ben bir aile hekimine gideyim diyorum ptesi....
kan tahlili...vs isteyeyim.......
onun yönlendirmesine göre hastaneye gideyim diyorum....
en iyisini yaparsın allah korusun birşey varsa ilerlemedn git, ben bir ara çok ağır bir egzersize başladım 2 gün yaptım ve gce kanamam oldu doktora gittim ve ağır egzersiz yaptığım için oldugunu söyledi gerçekten çok ağrım vardı :44:
kesinlikle git :) benim bebiş uyandı yarın görüşürüz bye öpüyorumAyyyy...çok yorma kendini lütfen.....Allah korusun canım benim......üzüldüm bak.....
ya benim şikayetlerim epeydir var....egzersiz yapmadan öncede vardı......
üşengecim doktora gitmekte......
geçmiştede b12 demir eksikliği yaşadım, yine vitamin eksiklğidir deyip erteledim....
ama ptesi gideceğim.....