İp Atlamak Zayıflatır mı?

Selam kızlaaaaar :KK52:
ben geçen yaz ip atlayarak ve yediklerime dikkat ederek 3 ayda 13 kg vermiştim. çok da iyi olmuştum ama malesef koruyamadım ip atlamaya da devam etmedim tembellik yaptım sanırım :KK19:
şimdi 80.8 kiloyum boyum 168 cm. yine yaz sonuna kadar istikrarlı bi şekilde devam etmek istiyorum. sonrasında koruyacam bu defa dikkat edecem. Kararlıyım. Yarından itibaren ip atlamaya başlıyorum :KK16: bayağı bir süredir spor yapmıyorum çok fazla hamladım. sizce ilk günler kaç kez atlamalıyım ??? :KK53:

Selam kızlaaaaar :KK52:
ben geçen yaz ip atlayarak ve yediklerime dikkat ederek 3 ayda 13 kg vermiştim. çok da iyi olmuştum ama malesef koruyamadım ip atlamaya da devam etmedim tembellik yaptım sanırım :KK19:
şimdi 80.8 kiloyum boyum 168 cm. yine yaz sonuna kadar istikrarlı bi şekilde devam etmek istiyorum. sonrasında koruyacam bu defa dikkat edecem. Kararlıyım. Yarından itibaren ip atlamaya başlıyorum :KK16: bayağı bir süredir spor yapmıyorum çok fazla hamladım. sizce ilk günler kaç kez atlamalıyım ??? :KK53:

Ben sabah öğle akşam 100 er kez atladım ilk günler :) sonra 150 şer kez 200 kez filan artır öyle :)
Sen geçen yaz kaç kez atlıyordun?

iPhone 'dan gönderildi

Son dönem 1000 tane rahat atlıyordum. Tabi arada dinlenerek. Ama kaçla başladığımı hatırlamıyorum canım ya. Tekrar başlamalıyım. yok yani böyle olmuyor. Alışverişe çıktım bunalıma girdim resmen hiçbirşey yakışmadı:KK19:

hayir ondan dolayi olmus, oda ip atliyordu ve zamanla idrar torbasi sarkmis. bi arastirmak lazim acaba ne gibi sorunlar olabilir
ben araştırdım kalp hastaları yansiyon hastaları için zararlı başka bir sakıncası yok......arkadaşın doğum yaptımı....

evt cnm yapti, bende ip atlamayi seven biri olarak, onun yasadiklarini duyduktan sonra biraktim ne olur ne olmaz diye :KK43:

üzüldüm canım şimdi normal doğumda dokular zedeleniyormuş....ondan dolayı idrar kesesi düşmüştür....(okumuştum)
eğer sen doğum yapmadıysan korkma canım....

üzüldüm canım şimdi normal doğumda dokular zedeleniyormuş....ondan dolayı idrar kesesi düşmüştür....(okumuştum)
eğer sen doğum yapmadıysan korkma canım....

bak bu doguru olabilir, hergün ip atlayan ve kosu yapan bir arkadasta aksine hic bir zarari dokunmamis ve 30kg vermis diye biliyorum.

tsk ederim cnm ayrintilari bilemk güzel oldu, ben hamileyim Allah nasip ederse ilk dogumumuz olucak Aralikta.

bak bu doguru olabilir, hergün ip atlayan ve kosu yapan bir arkadasta aksine hic bir zarari dokunmamis ve 30kg vermis diye biliyorum.

tsk ederim cnm ayrintilari bilemk güzel oldu, ben hamileyim Allah nasip ederse ilk dogumumuz olucak Aralikta.

ay bir hamişle yazışıyorum yani......

atlama zıplama gülüm sen.......:KK9::KK9::KK9::KK9:

bebiş doğunca oh onla oynarsın.....yeter.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağlıkla kucağına al.....diliyorum.....:KK54::KK49::13:

ay bir hamişle yazışıyorum yani......

atlama zıplama gülüm sen.......:KK9::KK9::KK9::KK9:

bebiş doğunca oh onla oynarsın.....yeter.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağlıkla kucağına al.....diliyorum.....:KK54::KK49::13:
[/B][/CENTER][/COLOR]

Allah razi olsun cnm insAllah Rabbim saglicakla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder :)

darisi insAllah sana (evliysen) yada düzelteyim tüm istiyenlere insAllah :))

Sporlu saglikli yasamlar gülüm :))

Merhaba kızlar bende pazartesi gördüm sayfayı pazartesiden beri ip atliyorum ama az tabi ilk gün 200 dü salı çarşamba perşembe 300 atladım dün bide 600 twister yaptım boyum 1.60 kilom 69.2 sabah tartildim 70 kiloydum bi ay once ama su 69 dan bi aşağı inemedim diyet yapıyorum spor yapıyorum bende sizle ip atlamaya karar verdim benide araniza alir mısınız ? :)

600 atlama 25 kalça.20 mekik 50 twister:KK8: ( yerde karın egzersizi. gögüs için yarım mekik 20 tane.içbacak ve kaçya iin herbiri için 20 şer kez ) hergün.

arkadaşlar bende size katılmak istıyrum daha önce ip atlayarak göbek probleminden kurtuldum ama bıraktım
bugün zor olacak ama 200 le baslayacagım.

Hayır zor degil bnce.bn bekleyemedim bgn üçüncü gnüm bileklrm şişti ağryr ip atlmktan.üç bölüm her bölüm on günden oluşuyor internetten bulabilirsin.görsellerede bk çok ii bi degşm vr

X