- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 37
peteklibal ve H Haliss42 kızlar Sesiniz çıkmadı hayırdır ne oldu. Ben dün 500 atladım ama bugün 1000 yapıcam kesin. Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama sanki biraz fark var gibi
Havalardan olabilir. Hiç atlamasan bile 100 200 atlamak bile insanı rahatlatiyor. Ben su anda 900 atladım 100 kaldı onu da atlarim şimdi. Biraz karın hareketi de yapacağım. Bu hafta 64 leri görmek istiyorumpsikolojik olduğunu sanmam hemen fark ediyor ip atlamak çünkü :)
vücut ölçülerini alsaydın kaç cm inceldiğini daha rahat anlardın aslında.
ben kafama eserse atlıyorum çok sıkı yapmıyorum açıkçası. havalardan mı nedir hiçbir şeye hevesim yok. geceleri uykusuzluk çekiyorum sabah işe kalkarken zorlanıyorum puff
125 tane atladım bende. pek bişey değil bırakmayayım dedim en azından.Havalardan olabilir. Hiç atlamasan bile 100 200 atlamak bile insanı rahatlatiyor. Ben su anda 900 atladım 100 kaldı onu da atlarim şimdi. Biraz karın hareketi de yapacağım. Bu hafta 64 leri görmek istiyorum
İnşallah göreceğim. Birde bugün adet olmuşum heralde atlayamsm sadece karın hareketi yaparsam kardir125 tane atladım bende. pek bişey değil bırakmayayım dedim en azından.
umarım görebilirsin. tartıda eksilme görmesen bile vücudun bayağı toparlanır emin ol.
Yapma o zaman başka hareketler yap ya da diyet yapmaya çalış. Sagligindan önemli degilBen atlamak istiyorm ama sagligim el vermiyor vertigom var ole hareketker yapnca bayliyorm
Yapmiom zatn cnm emziriyorm cok acikiyorum diyet pek yapamiom bekliorm iste kizim 1 yasna gelsn cnku ek gida sevmio yemio bi iki kask sutum azalmamaliYapma o zaman başka hareketler yap ya da diyet yapmaya çalış. Sagligindan önemli degil
Anladım canım. Çok kilon yoksa yapma tabi sağlık olsun hersey halledilirYapmiom zatn cnm emziriyorm cok acikiyorum diyet pek yapamiom bekliorm iste kizim 1 yasna gelsn cnku ek gida sevmio yemio bi iki kask sutum azalmamali
Anladım canım. Çok kilon yoksa yapma tabi sağlık olsun hersey halledilir
Dogrudur valla :*Anladım canım. Çok kilon yoksa yapma tabi sağlık olsun hersey halledilir
ben atlamadığım için bir şey yazmıyorumpeteklibal canım ben 750 atladım. Hergün böyle söylüyorum sana ama söyleyelim demiştik. Ben devam edeyim mi söylemeye
Aslında yazmak iyi oluyor ama sadece ben yazınca da tuhaf geliyor. H Haliss42 atliyordu ne güzel o da yok Nerelerdeyse. Sen yoruluyorsun ondan mi atlayamiyorsun. Bu arada 64 u gördüm :))ben atlamadığım için bir şey yazmıyorum
ama sana yazmak iyi geliyorsa, motive oluyorsan yaz bence
haliss42 nerede bu arada acaba
aynen yoruluyorum atlayamıyorum o yüzden
İnşallah canım. Ben yine ara ara yazarım belki sende tekrardan gaza gelirsinaynen yoruluyorum atlayamıyorum o yüzdenipsiz bir şekilde günde 100 tane bile olsa atlamaya çalışacağım ya diş fırçalarken bile yapılabilir yani bu. ne bu tembellik canım kendime gelmeliyim artık (kendi kendine gaz vermek vol 1)
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tamamen bırakmadım ipin ucunu :)
sen Ramazan ayına kadar hedefine ulaşacaksın bence :) çok iyi gidiyorsun.
Güzel gidiyor canım dün 1000 atladım. Bugün daha başlamadım ama bugunde yaparım inşallahnasıl gidiyor nenuya ?
ben arada zıplayıp duruyorum :)