Sen kaç kgsunağrı tabi oluyor çok zorlamayın ama yine de kendinizi.
inşallahhh :)
Sen kaç kgsun
Aaaaaa kız sen ne yapıyorsun öyle bende sandım ki kgan vaaarr ayyy kizz şok oldum .ya benim kilom fazla yok ama ben kilo konusuna çok takıntılıyım. yazsam kilomu biz nelerle uğraşıyoruz sen neyle dersiniz kesin :/ 52 kiloyum hedefim de önce ramazana kadar 50 olmak. sonra da 48 e düşüp orada sabitlemek
Aaaaaa kız sen ne yapıyorsun öyle bende sandım ki kgan vaaarr ayyy kizz şok oldum .
ama etim çok yumuşak biraz sıkılaşsam hiç fena olmayacak
tabi bunun için spor yapmam lazım ama ben yememden keserek eziyet ediyorum kendime işte :/
durumum normal değil farkındayım ama ben zayıflığı çok seviyorum işte puff hastalık derecesinde zayıflamaktan bahsetmiyorum tabi.. zaten buna iştahım müsaade etmez :)))
ahahaa ya valla bunalıma sokmak istemezdim ama napim durum buTakıntı yapmaaa ayy psikolojim.bozuldu
Önemli olman mutlu olman istedgn kiloya dusunce mutlu olacaksan zayifla o zamanahahaa ya valla bunalıma sokmak istemezdim ama napim durum bu
ağrı tabi oluyor çok zorlamayın ama yine de kendinizi.
inşallahhh :)
Ben. Bugün 1400 atlatim gecede yatmadan önce 500 kesin atlarim .ve tabikiii dannssspeteklibal ben bugun 600 atlayabildim. Bugün özel bir gün olduğu için hazırlık yapmam gerekiyordu. Dünden beri 1000 e ulaşamıyorum. Ama yarın 1000 yapıcam.
Ooo ben çok geri kalıyorum yaaBen. Bugün 1400 atlatim gecede yatmadan önce 500 kesin atlarim .ve tabikiii dannsss
Yeni başladığıniz için öyle bir hafta sonra belki benden bile fazla yapaacaksinizOoo ben çok geri kalıyorum yaaneyse ben bir de karın hareketleri yapıyorum. Ama yarın tamamlicam
İnşallah bakalım. Göbek te erir inşallah ipleYeni başladığıniz için öyle bir hafta sonra belki benden bile fazla yapaacaksiniz
İnşallah yaaa çok umutsuzum aslnda çünkü düğünüm yakın.olduğu için akrabalrim surekli davet vs hazırlıyor surekli misafirlikteyim dikkat etmeye çalışıyorum umarım kg veririmİnşallah bakalım. Göbek te erir inşallah iple
Boyun kaç peki. Fazlaliklarin Nerede var.İnşallah yaaa çok umutsuzum aslnda çünkü düğünüm yakın.olduğu için akrabalrim surekli davet vs hazırlıyor surekli misafirlikteyim dikkat etmeye çalışıyorum umarım kg veririm
Canim ben 1000 e tamamladım az önce atlayıp iyi olduya benim kilom fazla yok ama ben kilo konusuna çok takıntılıyım. yazsam kilomu biz nelerle uğraşıyoruz sen neyle dersiniz kesin :/ 52 kiloyum hedefim de önce ramazana kadar 50 olmak. sonra da 48 e düşüp orada sabitlemek
süpersin böyle devam :)Canim ben 1000 e tamamladım az önce atlayıp iyi oldu
Sende yine iyi yapıyorsun. İşten gelip atlamak ben yapamazdim. Olsun yine yaparsın. Birsey dicem bu bacakların üst iç tarafı da sikilasiyor sikilasacak değil miiiosüpersin böyle devam :)
ben bugün hiç atlamadım desem :/ puff yorgun hissediyorum kendimi
2. nci günden fire verdim iyi misana da söz vermiştim güya ama destek için Haliss42 yardımcı diye vicdan yapmıyorum :)
belki birazdan atlarım bakalımm
bir süre sonra taş gibi olacak hem kalça hem bacak içi evet sıkılaşıyor :)Sende yine iyi yapıyorsun. İşten gelip atlamak ben yapamazdim. Olsun yine yaparsın. Birsey dicem bu bacakların üst iç tarafı da sikilasiyor sikilasacak değil miiio
Ayy hadi inşallah bakalım. Seni çok tutmayayim yorgunsundur birsey daha sorayım ne kadar sürede sikilasmistin senbir süre sonra taş gibi olacak hem kalça hem bacak içi evet sıkılaşıyor :)