İp Atlamak Zayıflatır mı?

Ayy hadi inşallah bakalım. Seni çok tutmayayim yorgunsundur birsey daha sorayım ne kadar sürede sikilasmistin sen
vallahi 1 haftada bile fark etmişti biliyor musun :) ip atlamak bende çok çabuk etki ediyor ki sende de öyle olacağına eminim :)

Bugünkü ipi de atladım. 1000 tamamdır. peteklibal
Ben sabah tek seferde 1000 ağladım öğlen 300 gecede 300 atlarım diye tahmin ediyorum .bugün çok Yoruldum ve canım çok sıkkın tabi buda benm enerjimi dusuruyor nisanlimi çok kiskaniyorum (
Off off ve stres yaptığım zaman kendimi yemeğe vermek istiyorumm (

Neden kiskaniyorsun.

ben yine atlayamadım ya puff :/

nenuya dizinde zorlanma oluyor mu hala?

haliss42 iyi gidiyorsun düğüne bişey kalmamış bırakma ipin ucunu devam devam

bakın atlamıyorum ama size motivasyon sağlıyorum :)))

ben yine atlayamadım ya puff :/

nenuya dizinde zorlanma oluyor mu hala?

haliss42 iyi gidiyorsun düğüne bişey kalmamış bırakma ipin ucunu devam devam

bakın atlamıyorum ama size motivasyon sağlıyorum :)))
Yok bugün çok agrimadi alıştım heralde. Olsun atlarsin yine

arkadaşlar önceden de sormuştum ama cevap alamamıştım. benim iki çeşit ipim var. hafif, plastik olan ve içi çelik telli olan. bu ikisinde de takılmadan ve seri bir şekilde (hızlıca) atlayamıyorum. olmuyor yani. sizin kullandığınız ip nasıl, fotosu varsa koyabilir misiniz? ip atlamaktan soğudum resmen ya.

Merhaba öncelikle bende ilk atladgim zamanlarda seri atlayamiyordum tskiliuordum sonra sonra alıştım hala bile takılıyorum. Ben normsl plastik hafif iple atliyorum.resmini yarın cekeyim yine hatirlat bana çok uykum geldi şimdi

peteklibal ve H Haliss42 kızlar Sesiniz çıkmadı hayırdır ne oldu. Ben dün 500 atladım ama bugün 1000 yapıcam kesin. Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama sanki biraz fark var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…