- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 37
vallahi 1 haftada bile fark etmişti biliyor musun :) ip atlamak bende çok çabuk etki ediyor ki sende de öyle olacağına eminim :)Ayy hadi inşallah bakalım. Seni çok tutmayayim yorgunsundur birsey daha sorayım ne kadar sürede sikilasmistin sen
İnşallah canım inşallahvallahi 1 haftada bile fark etmişti biliyor musun :) ip atlamak bende çok çabuk etki ediyor ki sende de öyle olacağına eminim :)
BaseenndeBoyun kaç peki. Fazlaliklarin Nerede var.
Ben sabah tek seferde 1000 ağladım öğlen 300 gecede 300 atlarım diye tahmin ediyorum .bugün çok Yoruldum ve canım çok sıkkın tabi buda benm enerjimi dusuruyor nisanlimi çok kiskaniyorumBugünkü ipi de atladım. 1000 tamamdır.peteklibal
Neden kiskaniyorsun.Ben sabah tek seferde 1000 ağladım öğlen 300 gecede 300 atlarım diye tahmin ediyorum .bugün çok Yoruldum ve canım çok sıkkın tabi buda benm enerjimi dusuruyor nisanlimi çok kiskaniyorum(
Off off ve stres yaptığım zaman kendimi yemeğe vermek istiyorumm(
çok mu kadın var işyerinde ki :/İş yerinden
Teşekkürler canimmm umarım böyle devam ederim aynen hemde coooookkk.... Catlicam sinirdençok mu kadın var işyerinde ki :/
Yok bugün çok agrimadi alıştım heralde. Olsun atlarsin yineben yine atlayamadım ya puff :/
nenuya dizinde zorlanma oluyor mu hala?
haliss42 iyi gidiyorsun düğüne bişey kalmamış bırakma ipin ucunu devam devam
bakın atlamıyorum ama size motivasyon sağlıyorum :)))
Merhaba öncelikle bende ilk atladgim zamanlarda seri atlayamiyordum tskiliuordum sonra sonra alıştım hala bile takılıyorum. Ben normsl plastik hafif iple atliyorum.resmini yarın cekeyim yine hatirlat bana çok uykum geldi şimdiarkadaşlar önceden de sormuştum ama cevap alamamıştım. benim iki çeşit ipim var. hafif, plastik olan ve içi çelik telli olan. bu ikisinde de takılmadan ve seri bir şekilde (hızlıca) atlayamıyorum. olmuyor yani. sizin kullandığınız ip nasıl, fotosu varsa koyabilir misiniz? ip atlamaktan soğudum resmen ya.
Ben bugün atlayamadim hiç
ben yine atlamadım inşallah yarın
Ben bugün atlayamadim hiç
Yarın inşAllah
Hımm bende haftasonu diyeben yine atlamadım inşallah yarın
bence her türlüsü gayet iyi. bende 250 atladımpeteklibal ve H Haliss42 1000 tamamdır. Ben tek ayak atıyorum öyle saha iyi oluyor sanki sizce nasıl daha iyi,