İp Atlamak Zayıflatır mı?

merhaba tatlım nasılsın......
nasıl geçti kpss.....
bende epeydir ara verdim ip atlamaya.....minimumda başlayıp devam edeyim diyorum.....yalnız oruçken zor olur gibi geliyor......sen nasıl yapıyorsun.......:KK8:

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah
sınav nasıl olsun ya ters köşe olduk kaldık herkes gibi :KK43:

ramazanda zor oluyo evet ama inat ettim ben ya bir an önce hafiflemeliyim :KK66: tamamen bırakma bence sen de azar azar atla:KK66: iftardan sonra atlıyorum mesela şimdi atlıycam ancak hazmettim yediklerimi :KK70:

Merhaba canlar;

10 gündür plates yapıyordum 1,5 kilo verdim, karnımda fark edilir bir sıkılık oldu, fakat bayrama kadar en az 6 kilo vermem gerekiyor bu yüzden hızlı kilo vermenin yolları diye araştırıyordum ki ip atlamayı buldum..

Günde 600 defa ip atlayarak haftada 2 kilo veriliyormuş ortalama..
66 Kiloyum aslında hedefim 56 fakat zaman kısa..
Gün gün yazayım bende çok iyi olmuş bu sayfa...
Bugün 750 yaptım..

Bu arada evde mümkün değil ip atlamak ip atlar gibi zıplıyorum o da olurmuş sonuçta vücut koordinasyonu önemliymiş başka bir internet sayfasında okudum...

Merhaba canlar;

10 gündür plates yapıyordum 1,5 kilo verdim, karnımda fark edilir bir sıkılık oldu, fakat bayrama kadar en az 6 kilo vermem gerekiyor bu yüzden hızlı kilo vermenin yolları diye araştırıyordum ki ip atlamayı buldum..

Günde 600 defa ip atlayarak haftada 2 kilo veriliyormuş ortalama..
66 Kiloyum aslında hedefim 56 fakat zaman kısa..
Gün gün yazayım bende çok iyi olmuş bu sayfa...
Bugün 750 yaptım..
du
Bu arada evde mümkün değil ip atlamak ip atlar gibi zıplıyorum o da olurmuş sonuçta vücut koordinasyonu önemliymiş başka bir internet sayfasında okum...

selam, ben de ip atlamaya basladim. cok bicimsizlesti vucudum, en kolayi bu gibi geliyor bana. Hadi birbirimize destek olalim kizlar, hergun buraya yazalim!:KK4:

bugun basladim, allahtan asagimizda park var bir de rahat rahat atliyorum :KK73:

1. gun: 450 ip
kilo: 63,7

ekmegi tamamen kestim.

selam, ben de ip atlamaya basladim. cok bicimsizlesti vucudum, en kolayi bu gibi geliyor bana. Hadi birbirimize destek olalim kizlar, hergun buraya yazalim!:KK4:

bugun basladim, allahtan asagimizda park var bir de rahat rahat atliyorum :KK73:

1. gun: 450 ip
kilo: 63,7

ekmegi tamamen kestim.

İp atlamak kadar bedenin her yerini çalıştıran kaç spor var ki :) Bence en önemli sporlardan hep atlamak lazım.

Merhaba kızlar ben de gelebilir miyim aranıza :) bende ip atlıyorum başka sporlarımda var da ip atlamayı çok seviyorum :)
500kadar oluyor günde..

ip atlarken adım atar gibi mi yapıyorsunuz yoksa tamamen zıplıyor musunuz? tam olarak ifade edebildim mi bilemedim...

Ben zıplıyorum hızlı hızlı ama 2kere zıplayıp bı kere atlamak veya atlamadan önce hafiften çömelmek daha iyi bence :)

vallaha buraya mi yazayim ip atlayanlar buraya basligina mi yazayim bilemedim. benim 3. gun oldu, 450 ip ve 20dk pilates karin hareketleri.

ip atlarken adım atar gibi mi yapıyorsunuz yoksa tamamen zıplıyor musunuz? tam olarak ifade edebildim mi bilemedim...

tamamen zipliyorum, ayni anda iki ayak birden. ziplarken dizleri yormamak icin yerden mumkun oldugunca az ziplamaya calismaliymis. yerden 4cm en fazla. bir de popoyu iceri cekip atlayacakmissin, kollar serbest olmaliymis.

aaa inanamıyorum ya
kk'da tek ip atlayan benim zannediyordum
geçen senelerde devamlı ip atlayarak acayip sıkılaşıp 15 kilo vermiştim
hem de hiç diyet yapmadan normal yediklerimi yiyerek
ama ip atlamayı bıraktım ve yavaş yavaş yine eski kiloma geldim
yediklerimi hiç kısmadığım için geri aldım, bilinçli değildim
artık karataycıyım, bilinçlendim ve elektronik atlama ipimi geri çıkardım.
günde 2500 yapıyordum ama şimdi yeniden 100'den başlayacağım yavaş yavaş yine 2500'ü bulurum.

ya adriana lima nasil ip atliyor gordunuz mu? youtubedan aratin super.
baktım şimdi çok güzel atlıyor yahu nasıl hafif sanki tüy gibi havalanıyor
tek bir konudan gidelim bence burası mı yoksa ip atlayanlar buraya konusu mu
karar verelim
bence ip atlayanlar buraya başlığı daha güzel

Aaaa ben de öyle atlıyorum :) daha mı iyimiş :) kızlar ben saymaya üşeniyorum ya :) 10küçük molalarda atlıyorum:)

tamamen zipliyorum, ayni anda iki ayak birden. ziplarken dizleri yormamak icin yerden mumkun oldugunca az ziplamaya calismaliymis. yerden 4cm en fazla. bir de popoyu iceri cekip atlayacakmissin, kollar serbest olmaliymis.

teşekkürler. ben öyla atlayınca biraz zorlanıyorum da acaba yanlış mı yapıyorum... dediğiniz videoya bakayım bi

Ben kısa süre önce başladım . Ilk gün toplam 150 , diğer günler sabah 300 akşam 300 ip atladım . Toplamda 1 hafta .
Ve 3 gündür 10 tane bile atlayamıyorum , alt bacaklarım ağrıyor . Zıplarken ayak bileklerim beni taşımıyor o derece zorlandım . Ara verdim tabii .
Biraz kendime geleyim azar azar atlayıp zamanla sayıyı arttırmayı düşünüyorum . Hata yapmışım .
Bu arada yürüyüş yapmaya başladım . Ara verdiğim dönemi yürüyüşle geçirmek istiyorum .
Yemeklerime dikkat etmedim ama her gören zayıflamışsın diyor , bence kilo kabım yok ama vücüt kesinlikle sıkılaşıyor.

Adriana nın videosuna baktım . Nasıl ip atlama öyle , süzülür gibi resmen . Üstelik düz atlarken ayaklarına takılmıyor . Ben yapınca arada ayaklarıma takılıyor , boyunu mu yanlış ayarlıyorum bir standardı var mı bunun ?
Ayna karşısında ilk fırsatta ip atlıyım , bakalım ben ne kadar kibar atlıyormuşum . :KK53:

X