İp Atlamak Zayıflatır mı?

Paylaşım için teşekkürler. İp atlamaya yeni başalamışken bu bilgileri öğrenmem beni fazlasıyla motive etti.
Sizin de yürüyüş için vaktiniz yoksa ve eğer evde uyguladığınız egzersiz videolarından sıkıldıysanız
kesinlikle ip atlamayı tavsiye ederim..

noldu ya kimse çalışmıyor mu arkadaşlar

Canımmmm ben geldimmm
İki gündür Kpss ter döktürdü wala geldim sonunda ip atlayarak ter atmaya fıstık gibi olcaz bırakmak yokkk
ben yokken naptın nasıl gelişmeler bakalım?

kilo: 64,8
ip sayısı: 200

ara verdiğim için bir de iftar sonrası ancak bu kadar atlayabildim zamanla artıracağım, pes etmeyin hanımlar hadi :KK20::KK4::KK66::122:

İp atlamak çok zevkli valla başladım mı atlayasınız geliyo hele bide tempolu atlayıp da durunca vücudunuz eriyo gibi bi his oluşuyo ya o his çok güzeel :KK1: ben düzenli atlamıyorum ama 1 dakikada hızlı hızlı 100ü bulduğum oluyo sonra 2 dakika bekliyorum bida yapıyorum felan doğrumu yapıyorm bilmiyorum nasıl yapılcak ki kilo vermek için ???

ramazanda ister istemez ipin ucunu kaçırıyoruz kilo veremesek de en azından kilo almadan geçirelim ramazanı :KK66: ramazandan sonra biraz daha fazla yükleniriz artık :KK66:

bugün kilom: 64,6
ip sayısı: 150

Arkadaşlar nerede hareket orada bereket. Hareket ediyorsan zayıflamamak gibi bir durum söz konusu olamaz şimdiden söyleyelim. :)

X