Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim bebeimmm sguatida göreydim.daha once onada katilirdimm
ihtiyacim var vallahi
Dahlia_ hosbulduk canım bnde ikinci. Katta oturuyorum ana koridorda iple atliyorum ipsiz yapamiyorum ben
Haklısın canim kucukten yonlendirmek lazim. Ben de hic alışık degilim spor yapmaya ama metabolizma yavasladikca artik şart olduay hadi insallah gonlune gore verir rabbim cnm
malesef spor sart ve hic spor yapmadan belli bir yasa gelince zor oluyor yapmasi
ailenin cok buyuk rolu var burada kucuklugunden beri tesvik etmesi gerek
ben cocuklarima ailemin bana yaptigini yapmicam
Ne demek canim, sadece birkac reklam kampanyasi ben kilolar gitmeden hicbir yere gitmiyorum merak etmeSenin reklamların sayesindeee
Sağol desteğin içinn, hep burda ol
Kizlar bu arada herkese selammmm
Selam canim, bence de squata gelebilirsin orada kimse kalmadi burasi da oyle olmaz umarim. Orasi da basta baya kalabalikti ama Dahlia_ ile ben kaldik sayilir
tesekkur ederim bebeimmm sguatida göreydim.daha once onada katilirdimm
ihtiyacim var vallahi
Bence de iple atlamak daha zordur çünkü hayali ipi çevirmek kolay ama gerçek ipde zıplamaları ayarlamak daha zorlaşır muhtemelen ama napalım olduğu kadarAslında iple atlamak daha etkiliymiş, ama herkes kendine göre yapacak artık, iple ya ipsiz :))
Squatta da artık kimse kalmadı diyebilirim :))
bir kaç kişi kendi aramızda yapıyoruz, gel sen de :)
Haklısın canim kucukten yonlendirmek lazim. Ben de hic alışık degilim spor yapmaya ama metabolizma yavasladikca artik şart oldu
Ne demek canim, sadece birkac reklam kampanyasi ben kilolar gitmeden hicbir yere gitmiyorum merak etme
Selam canim, bence de squata gelebilirsin orada kimse kalmadi burasi da oyle olmaz umarim. Orasi da basta baya kalabalikti ama Dahlia_ ile ben kaldik sayilir
Hahah aynen ya ben iple o senkronu ayarlayamiyorum aslinda bi ip alip yavas yavas onla atlamaya alissam iyi olur da simdilik boyle baslayalim :)Bence de iple atlamak daha zordur çünkü hayali ipi çevirmek kolay ama gerçek ipde zıplamaları ayarlamak daha zorlaşır muhtemelen ama napalım olduğu kadar
Evet ya cuma yarışmaları baya planli programli cok emek harcanmis. Biz de cuma ip atlamalari diye mi yapsak
daha onceki actigim ve katildigim topiklerden biliyorum hep oyle oluyor o yüzden cuma yarismalarinin kurallari var ya zaten en guzelii
iple baslayalimda canlar sguati yapiyorum genelde
Evet ya cuma yarışmaları baya planli programli cok emek harcanmis. Biz de cuma ip atlamalari diye mi yapsak
ahahah sadece ip olmasa daha ii olur tabiki.
bu arada ben ip atalamdan once bi 5 dk esnerim Allah muhafaza spordan sakatlanmalar hep ufak tefek seylerden onemsemedigimiz seylerden oluyor
Bence de iple atlamak daha zordur çünkü hayali ipi çevirmek kolay ama gerçek ipde zıplamaları ayarlamak daha zorlaşır muhtemelen ama napalım olduğu kadar
squatta kactasinizHaklısın canim kucukten yonlendirmek lazim. Ben de hic alışık degilim spor yapmaya ama metabolizma yavasladikca artik şart oldu
Ne demek canim, sadece birkac reklam kampanyasi ben kilolar gitmeden hicbir yere gitmiyorum merak etme
squatta kactasiniz
belki gelirim ama ne kadar dayaniirim bilemem :))
aynen canim hersey cocukluktan basliyo agac yas iken egilir :))
Kizlar simdilik iyi geceler
öpüldünüz
Yapabildigimiz kadar yapiyoruz canim, bazen yapamadigim gunler oluyor mesela..squatta kactasiniz
belki gelirim ama ne kadar dayaniirim bilemem :))
aynen canim hersey cocukluktan basliyo agac yas iken egilir :))
Iyi geceler canimKizlar simdilik iyi geceler
öpüldünüz
Iyi geceler Arkadaşlar bende 6. Takımdan hiç önceden ip atlama yapmadim bendekatilmak istiyorum ölçülerini yarın yazarım ınş