❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

ay hadi insallah gonlune gore verir rabbim cnm
malesef spor sart ve hic spor yapmadan belli bir yasa gelince zor oluyor yapmasi
ailenin cok buyuk rolu var burada kucuklugunden beri tesvik etmesi gerek
ben cocuklarima ailemin bana yaptigini yapmicam :KK68:
Haklısın canim kucukten yonlendirmek lazim. Ben de hic alışık degilim spor yapmaya ama metabolizma yavasladikca artik şart oldu :KK43:

Senin reklamların sayesindeee:KK66:
Sağol desteğin içinn, hep burda ol :KK66:
Ne demek canim, sadece birkac reklam kampanyasi :KK48: ben kilolar gitmeden hicbir yere gitmiyorum merak etme :KK66:

Kizlar bu arada herkese selammmm :KK54:

tesekkur ederim bebeimmm sguatida göreydim.daha once onada katilirdimm
ihtiyacim var vallahi :KK68:
Selam canim, bence de squata gelebilirsin orada kimse kalmadi :KK43: burasi da oyle olmaz umarim. Orasi da basta baya kalabalikti ama Dahlia_ Dahlia_ ile ben kaldik sayilir :KK43:

Squatta da artık kimse kalmadı diyebilirim :))
bir kaç kişi kendi aramızda yapıyoruz, gel sen de :)

Haklısın canim kucukten yonlendirmek lazim. Ben de hic alışık degilim spor yapmaya ama metabolizma yavasladikca artik şart oldu :KK43:

Ne demek canim, sadece birkac reklam kampanyasi :KK48: ben kilolar gitmeden hicbir yere gitmiyorum merak etme :KK66:

Selam canim, bence de squata gelebilirsin orada kimse kalmadi :KK43: burasi da oyle olmaz umarim. Orasi da basta baya kalabalikti ama Dahlia_ Dahlia_ ile ben kaldik sayilir :KK43:

daha onceki actigim ve katildigim topiklerden biliyorum hep oyle oluyor o yüzden cuma yarismalarinin kurallari var ya zaten en guzelii
iple baslayalimda canlar sguati yapiyorum genelde

Bence de iple atlamak daha zordur çünkü hayali ipi çevirmek kolay ama gerçek ipde zıplamaları ayarlamak daha zorlaşır muhtemelen ama napalım olduğu kadar :KK48:
Hahah aynen ya ben iple o senkronu ayarlayamiyorum :KK70: aslinda bi ip alip yavas yavas onla atlamaya alissam iyi olur da simdilik boyle baslayalim :)

daha onceki actigim ve katildigim topiklerden biliyorum hep oyle oluyor o yüzden cuma yarismalarinin kurallari var ya zaten en guzelii
iple baslayalimda canlar sguati yapiyorum genelde
Evet ya cuma yarışmaları baya planli programli cok emek harcanmis. Biz de cuma ip atlamalari diye mi yapsak :KK70:

Evet ya cuma yarışmaları baya planli programli cok emek harcanmis. Biz de cuma ip atlamalari diye mi yapsak :KK70:

ahahah sadece ip olmasa daha ii olur tabiki.
bu arada ben ip atalamdan once bi 5 dk esnerim Allah muhafaza spordan sakatlanmalar hep ufak tefek seylerden onemsemedigimiz seylerden oluyor

squatta kactasiniz
belki gelirim ama ne kadar dayaniirim bilemem :))
aynen canim hersey cocukluktan basliyo agac yas iken egilir :))

selamlar kızlar:KK54: çok güzel bir fikir bu yarışma çok iyi olmuş tebrik ederim :KK19: hergün atlayabileceğimi bilsem bende hemen ölçülerimi alıp katılırdım aranıza fakat ne yazık ki sağlık problemleri nedeniyle minumum tutmak zorundayım ip atlamayı ama yinede takipteyim kızlar uğrarım buraya:KK66: hepinize başarılar dilerim :KK5: