İnsallah ben de :))Bu hafta daha iyi atlarım inşallah ya :)
İP ATLAMA YARIŞMASI
8 ŞUBAT-14 ŞUBAT HAFTALIK SONUÇLAR
İPSİZ KATEGORİSİ
HAFTA BİRİNCİSİ:ebrusonmez - 2500 ipsiz atlama
HAFTA İKİNCİSİ:Dahlia_ - 2120 ipsiz atlama
HAFTA ÜÇÜNCÜSÜ:deadline - 2050 ipsiz atlama
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kalan sıralama aşağıda verilmiştir.
4)gulfuren - 1500 ipsiz atlama
5)keten prenses - 1300 ipsiz atlama
6) @gel_pcpc &fatima38 - 1200 ipsiz atlama
7)Zerosima - 1150 ipsiz atlama
8)kollontai & B Burcak41 - 1050 ipsiz atlama
9)ekhion - 1000 ipsiz atlama
10)kernaz - 800 ipsiz atlama
11)morordek - 200 ipsiz atlama
12)koza16 - 150 ipsiz atlama
Rica ederim canım ne demek :)Emeğine sağlık canım :) Çok güzel olmuş..
ben varım :)Kızlar bu hafta kendime rakip arıyorum kapışmak için. Var mı gönüllü?
Ekledim canımbugunun listesi yok sanırım ben yazayım burayamorordek ekleyebilir misin canım 1000 ipli ip atlama 500 ipsiz ip atlama
Kolay gelsin canımMerhabaa. Ben gruotan ayrilmak istiyorum okulum basladi hukuk okuyorum ve inanin simdiden odevler basladi
Hahah simdi yurda da geldim insanlara da rahatsizlik vermiyim. ama tatilde grup aktif olursa devam edecegim. Coook tesekkurlee :)Kolay gelsin canım
Ödev aralarında zıplardın ya, kalsaydın :)
Tamamdır o halde baska yarısmalarda görüsürüz umarımHahah simdi yurda da geldim insanlara da rahatsizlik vermiyim. ama tatilde grup aktif olursa devam edecegim. Coook tesekkurlee :)
ya hep yenmisler beni bu hafta napıyımEkledim canım
Maşallah haftaya baya iddialı bir giriş yapmıssın
İplide 5. olmussun kız, ne güzel iste :) Ama rekabet iyidir tabi. Bu hafta ben de katılacagım insallah. Hatta gidip ip alsam mı diye düsünüyorumya hep yenmisler beni bu hafta napıyım
birinci olceeeeeemİplide 5. olmussun kız, ne güzel iste :) Ama rekabet iyidir tabi. Bu hafta ben de katılacagım insallah. Hatta gidip ip alsam mı diye düsünüyorum
Hadi bakalim, bu hafta bekliyoruz o haldebirinci olceeeeeem