Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaa. Ben gruotan ayrilmak istiyorum okulum basladi hukuk okuyorum ve inanin simdiden odevler basladi
@Rapunzell123 , @ikbal_01 , @SELEF , @beren2930 hanımlar sizler de gecen hafta hic atlama bildiriminde bulunmadınız. Devam edip etmeyeceginize dair bu mesajıma cevap verir misiniz? Eger cevap gelmezse sizleri de listeden cıkarmak durumunda kalacagız.
İşte ben son bir şans vermek istemiştim ama ses soluk yok haklısınCanım, beklemeye gerek yok zaten kuralımız belli, en fazla 3 gün.. 1 hafta bekledik artık gerek yok gibi :)
Ekledim.Bu haftanın ilk üçe giren arkadaşları kutluyorum.Bugün ipli 100 atladim
ben varım :)[/QUOTE0]
İyi olan kazansıb şuan bana çok fena fark attın ama çünkü bugün atlayamadım, yaeın hedefim 2000.inanırsam neden olmasın haaaneden?
Ben katılıyorum morordek işler yoğundu yazamadım dün 600 atladım bugünkünü aksam bilahare bildiricem
Ben katılıyorum morordek işler yoğundu yazamadım dün 600 atladım bugünkünü aksam bilahare bildiricem
Pardon ip siz simdilikipli mi ipsiz mi diye yaz canım :)
Bi ara ölcülerini de yazarsın canımBen katılıyorum morordek işler yoğundu yazamadım dün 600 atladım bugünkünü aksam bilahare bildiricem
Kusura bakmayın kızlar ben bilemedim hemen yazıyorumBi ara ölcülerini de yazarsın canım