İNTİHARIN EŞİĞİNDEYİM..

ay yemin ediyorum sinirlerim bozuldu. sarı saçına tükürdüğümün kadını gece gece bana dert oldu

ya teşekkür ederim düşündüğünüz için elbette neden kafa yoruyorsunuz doğru ama benim mantığım almıyor bu çocuğu görme meselesini. bu şekilde olmaz yani.
evinede gider görür sen nereden bileceksinki..
bak sana çok iğrenç bir şey anlatıcam..biraz önce bahsettim burada bir oğlan çocuğu olan hanım..adam kaçmış genç hanıma..arada gelip bu hanımla ilişkiye giryormuş..ve harçlık bırakıyor..kadınında çocuğununda psikolojisi bozuktu..

Bu güzel olmuş

Offf yemin ediyorum kalbime Sancı girdi bir gençkız nasıl kendini böyle yakar .. Kızlar Allah genç kızları böyle adamlardan korusun karşısına çıkarmasın benim kızım olsa saçından sürüyerek alırdım kızımı allahım kimsenin başına verme Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etme kurban Olduğum Rabbim

Insanin ne halin varsa gör diyesi geliyor... Okumasaydim keske konuyu.. ayrica da cocugunu dusunen bosanmaz yazmissin bir de buyuk harflerle.. umarim ilerde cocuklu olup da bosanmak zorunda kalmazsin ve buraya cocugum var bosaniyorum yazmazsin da Ben de bu lafi sana yedirmem..... Cok biliyorsun sen.. cocugunu dusunen bosanmazmis.. asil cocugunu bir basina da olsa buyutmeye razi olan ,yeter ki cocugum mutlu ortamda buyusun diyen , cocugunun mutlulugunu dusunen bosanir.. cocugunu dusunen bosanmaz diyemezsin. Dersen, bosanmis ve evladi icin mucadele Eden annelere hakaret etmis olursun..

amin canım amin..öğretelim evlatlarımıza aşktanda öte değerler olduğunu

amin canım amin..öğretelim evlatlarımıza aşktanda öte değerler olduğunu
Öğretsende bu 14- 25 yaş arası çok tehlikeli o kadar üzüldümki bu kıza 21 yaşında daha ya canım benim Minicik ya verdiği cevaplara bakın nasıl biliyor sanıyor hayatı bir bağırıyor bir ağlıyor msjlarında Kızın psikoloji bitmiş benim evladımda olabilirdi bu kız yaaa yemin ediyorum kızı gidip döve seve bağır çağır alıp ailesine teslim edebilmeyi isterdim

evililik ağır bir yük..26 yaşımda evlendim..sanıyorumki herşey güllük gülistanlık olacak...ama öyle değilmiş..evlilik insanı olgunlaştırıyor..ve çok büyük bir sorumluluk...

evililik ağır bir yük..26 yaşımda evlendim..sanıyorumki herşey güllük gülistanlık olacak...ama öyle değilmiş..evlilik insanı olgunlaştırıyor..ve çok büyük bir sorumluluk...
Çok haklısın ben 31 inde evlendim 35 yaşındayım yemin ediyorum bu kız benden çok şey yaşamış

Ben hala bu kizin burda hangi soruya cevap aradigini anlamadim Yavrum sen zaten karar vermisin, burda kim ne derse desin kafanin dikine gideceksin yasamadan bazi seyleri ogrenemeyeceksin belli ki.. Ee daha neyi soruyosun bi de hele de yardim edelim?

Çok haklısın ben 31 inde evlendim 35 yaşındayım yemin ediyorum bu kız benden çok şey yaşamış
babam huysuzdu..yoksa dahada dururdum belkigerçi eşimi severek aldım..ozamanda sadece sevginin yetmeyeceyini biliyordum gerçi..evlenince aileleri yok sayamıyorsun vs..

Ben hala bu kizin burda hangi soruya cevap aradigini anlamadim Yavrum sen zaten karar vermisin, burda kim ne derse desin kafanin dikine gideceksin yasamadan bazi seyleri ogrenemeyeceksin belli ki.. Ee daha neyi soruyosun bi de hele de yardim edelim?
daha var bencede.

Gece gece sinirim bozuldu valla ya. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor bunlar. Evlilik değil evcilik resmen. Kime nasıl zararlar veriyorlar haberleri yok.

27'mde evlendim ben de. 2 senelik evliyim. Evimiz arabamız var gelirimiz ortalamanın üstünde ama ben çocuğa cesaret edemiyorum. Çünkü bu ara çalışmıyorum. Yanlışlıkla hamile kalacam diye ödüm kopuyor. Bunlar iş yok güç yok para yok hiç bişey umurlarında değil. Hamile kalıyor, bakıyor olmayacak aldırıyor. Diğer çocuk ne şartlarda büyüyor belli değil. Aç mı tok mu hasta mı babası bilmiyor. İçim karardı üff...

bende şiştim canım..ben senin anlatmak istediğini anladımda, arkadaş bizi anlamadı..

eşim 2 çocuk istedi ama ben yapmıyorum..37 yaşımdayım ve maneviyat olarak çok şey veremem iki tane olursa..bağırıp çağırarak çocuk yetiştirmek istemiyorum..
o nedenle bu arkadaşın eşinin çocuğuna çok üzüldüm..bende ne kadar geçinemeseler bile ayrılmalarını istemezdim ailemin..ayrılsalar bile bunun çocuğa çok etkisi olmamalı..maddi olarakta..

evinin kirasını ödeyemeyen insan bunun derdine mi düşer???

kimsenin bunu o çocuğa yapmaya hakkı yok..adam memnun değilse o çocuğu yapmayacaktı..
Bence bosuna konusuluyor ada birsuru eziyet cekecek daha gorursunuz ve ileride elime ne gecti ne icin harcandim diyecek degdi mi ? Ama cok gec olacak okadar cahil ki kendi agziyla cocugunu dusundugunu sanmiyorum diyo esinden bosanmis olabilir ama evlat o silinmez bi kadin buldum diye yarin bigun sen bu adamami guvenip cocuk yapacaksin cok komiksin hakikaten ve hic uzulmuyorum yasadiklarina fazlasiyla hakkin daha oncede dedim bu kafaylada devam edersen misliyse yasayacaksin kotu seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…