- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
BAHANE VERDİĞİN ŞEYİ YAŞAMADAN TOPRAĞA GİRMEZMİŞ İNSAN. GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH UMARIM SİZE ÇOCUK VERİR
O zaman sormak istiyorum, sen neyi bahane verdin de şu an bunları yasıyorsun????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAHANE VERDİĞİN ŞEYİ YAŞAMADAN TOPRAĞA GİRMEZMİŞ İNSAN. GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH UMARIM SİZE ÇOCUK VERİR
Bende boşanmış bir ailenin kızıyım çok acı çektim evlenecrğim insanda ne tipbabam huysuzdu..yoksa dahada dururdum belkigerçi eşimi severek aldım..ozamanda sadece sevginin yetmeyeceyini biliyordum gerçi..evlenince aileleri yok sayamıyorsun vs..
kadının dibisin.Anasını babasını düşünen evi terketmez, kendini düşünen iyi bir adamla evlenir, karısını düşünen çabalar, kocasını düşünen çocuğundan ayrı bırakmaz, evladını düşünen çalışır, eski karısını düşünen sarı saçını yeni karısına anlatır.
23 de tanıdım 29 da evlendim. Anne babamın tek lafları beyaz gelinlikle çıkarsın, beyaz kefenle girersindi tekrar bu eve.
Bir evliliği bitirmemek bir candan daha mı değerli yaa
Kendi anne ve babamdan kesinlikle böyle bir söz kabul etmem..
Madem benim canım bukadar değersizde onların dul kızları olması onları bukadar utandıracak ki dirimi değil ölümü istiyorlar öyle bir çeker giderim ki bırakın yüzümü görmeyi bastığım yerin izini dahi göremezler...
bunca şeye rağmen ben seviyorum eşimi kızacaksınız ama bari herkesi bu kadar üzdüm bir şekilde mutlu olayım diyorum![]()
Allah razı olsun8 aydır hayatım mahvoldu dibe vurdum resmen.bu durumun sebebi eşimin çocuğunun gözyaşları olabilirmiş. o öyle diyor. o çocuk ağladıkça biz böyle olacakmışız. çocuğu görmüyor çocuk baba hasreti çekiyor. görmemesinin sebebi benim ama elimden bişey gelmez. böyle olmak zorunda
ay ne düşücem sadece o kadının dediği şartlrda çocuğu göremez diyorum. ki o da görmüyor mevzu edilecek birşey yok bence. o da özlüyorsa napıyım elimden bişey gelmez. herkes hak ettğini yaşar ( BEN DAHİL )
hayır o asla aldır demedi hatta o yokken gidip aldırdım ama haberi vardı diye bana neler yaptı sen nasıl öldürürsün benm çocugumu filan süründürücem seni dedi vs ama şov. zaten konuşmuştuk bunu. eşimi korumuyorum ama dile getirmediği bişeyide dedi diyemem yanlış anlamışsınız
nafaka ödemediği için kanuni yollara başvuramıyormuş. onun çocuğu onun problemi gerçekten bencillikse evet yapıyorum. Çünkü ben de hamileydim benimde çocugum olacaktı. Benimkine acımayana ben de acımam EŞİM bile olsa !!
yanlış üstüne yanlış yapmışsın ,bir de savunuyorsun.ÇOCUĞUNU DÜŞÜNEN BOŞANMAZ..! BOŞANIYORSA DA BELLİ GÜNLERDE ALIR ÇOCUĞUNU GÖRÜR BIRAKIR. ESKİ KARISININ EVİNE GİDİP BAŞAŞA ÇOCUK GÖRMEZ SAATLERCE GÖREMEZ. NERDE YAZIYOR BU KANUN? BEN GÖRMESİN Mİ DİYORUM AMA O KADININ İSTEDİĞİ ŞARTLARDA GÖRMESİ İMKANSIZ. HEPİNİZ Mİ UYUŞTUNUZ ? SAÇMALAMAYIN ARTIK YA YETER !!
Anasını babasını düşünen evi terketmez, kendini düşünen iyi bir adamla evlenir, karısını düşünen çabalar, kocasını düşünen çocuğundan ayrı bırakmaz, evladını düşünen çalışır, eski karısını düşünen sarı saçını yeni karısına anlatır.
Aman gözünüzü seveyim, böyle insana cocuk emanet edilirmi, aralari okumadiniz heralde,sorumsuz ve merhameti olmayan, kendi cocuguna kiyan ve diger bi cocugu babasindan mahrum birakip umrunda olmayan insan baskasinin cocugu icin nekadar verimli olur? Evlerden irak...bostancıda oturuyormuşsun bir süreliğine bebek yada çocuk bakmayı düşündünmü 1000 tl alıyorlar en aşağı..birde mezuniyetin nedir arkadaşlar hemşiresin demişler sende kpssye gireceğim diyorsun ama canım temmuzda diye biliyorum eylüldeki önlisansdı galiba Allah yardımcın olsun evet insan kızıyor okuyunca ama benimde bir kızım var acımasız yorumlar yapamıyorum Allah doğrı yolu göstersin size hakkınızda hayırlısı olsun