- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
hepimiz insanız egolarımız vareskiler sadece böyle düşünür,yeni nesil daha farkındalık sahibidir derdim..ama öyle değilmiş..egolar herşeyin üstüne çıkabiliyormuş..
bir kadın nasıl böyle düşünebilir..aklım almıyor..hepimiz insanız egolarımız var
önemli olan kalbinle vicdanınla egonu yenmeye çalışmak
bunlar yoksa karşıdaki çocukmuş yaşlıymış hiç önemli değil
Allah merhamet verin
aynen canım cok üzüldüm Allah yardım etsinben diğer hanımı ve çocuğu içinde aynı dilği diliyorum..o çocuk babam neden beni aramıyor diye soruyordur annesine..burada öyle bir çocuk vardı çok mutsuzduççannesine onların bebeği olursa babam beni hiç sevmez artık demişti..
kadın çocuğu öyle doldurmuş ki. bi gün sokakta arkadaşlarıyla oynarken sormuşlar çocuklar; aneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye. benim babam yok başkasıyla evlendi bizi bırakıp gitti demiş. çocuğun psikolojisi zaten bozuk kadın bi de neler öğretmiş sanki ben onlar mutlu mesutken adamın aklına girdimde aldım kopardım onlardn. Allah akıl fikir versin. benim yaşımda filan olsa tamam diycem de ki ben bile yapmam. ama 28 yaşında neler yapıyor. Allah ıslah etsin ne diyim.o çocuğa gerçekten üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor.ben diğer hanımı ve çocuğu içinde aynı dilği diliyorum..o çocuk babam neden beni aramıyor diye soruyordur annesine..burada öyle bir çocuk vardı çok mutsuzduççannesine onların bebeği olursa babam beni hiç sevmez artık demişti..
kimsenin bunu o çocuğa yapmaya hakkı yok..adam memnun değilse o çocuğu yapmayacaktı..aynen canım cok üzüldüm Allah yardım etsin
evet önüne gelenden çocuk yapılmayacağını anlamıştır heralde. bu benim sorunum değil ama maalesef. şuan düşünmem gereken daha önemli şeyler var. 2 gün sonra evsiziz bunun gibi mesela.kimsenin bunu o çocuğa yapmaya hakkı yok..adam memnun değilse o çocuğu yapmayacaktı..
bence ne kadar aşık olursan ol..ve onların ilişkisi sen olmasaydın dahi bitseydi bence eşinle devam etmemeliydin..yazık çok yazık..kendine ve ailene bunu yapmamalıydın..ve bu sizin sorununuz..o çocuğu bağlamaz..kim olsa dolduracaktı kadın..mutsuzluğun üstüne mutlu bir yuva kurulmaz..hiç görmedim..işitmedim..kadın çocuğu öyle doldurmuş ki. bi gün sokakta arkadaşlarıyla oynarken sormuşlar çocuklar; aneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye. benim babam yok başkasıyla evlendi bizi bırakıp gitti demiş. çocuğun psikolojisi zaten bozuk kadın bi de neler öğretmiş sanki ben onlar mutlu mesutken adamın aklına girdimde aldım kopardım onlardn. Allah akıl fikir versin. benim yaşımda filan olsa tamam diycem de ki ben bile yapmam. ama 28 yaşında neler yapıyor. Allah ıslah etsin ne diyim.o çocuğa gerçekten üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor.
Obiviyante konu sahibi degilmis esini cok seviyomus tahmin ettigin gibi :)
Bosanmak cesaret isi de. Bu kiz ailesinden kacmis kendi yuvasini kendi kurmayi becermis ya bi umit buna da cesaret gosterir sandim.
Sahi bu yasa kadar bizi koruyan kollayan ailelerimize bu kadar kolay sirt ceviriyoruz da kocalarimiz altindan mi anlamiyorum ben :)
sen eğer bu kadar kesin tavırlara girmeseydin aileni ve masum çocuğu düşünseydin,işlerin rast gidecekti..allah kimseyi darda koymasın..evet önüne gelenden çocuk yapılmayacağını anlamıştır heralde. bu benim sorunum değil ama maalesef. şuan düşünmem gereken daha önemli şeyler var. 2 gün sonra evsiziz bunun gibi mesela.
paylaşılamayan filan değil. benimle evlendi onun soyadındayım bitmiştir. o kadın hala seviyorsa bilemem. açıkçası bunları düşünmek istemiyorum. çocuk konusunda da dediğim gibi madem çocuklarını düşünüyorlardı ayrılmayacaklardı. evlenmek kadar boşanmak da doğal bişey. ama çocuk varsa düşünülmeliydi. herşeye rağmen olmadıysa ve boşandılarsa da iyi olmuş. çünkü kimsenn kimseye zulmetmeye hakkı yok bu hayatı.Bence siz toptan bi tuhafsınız eski eş yeni eş paylaşılamayan işsiz koca... Allah akıl fikir selamet versin. Olan çocuğa oluyor sizin aranızda ne travmalarla büyüyor.
Kim ne derse desin doğurmayarak iyi yapmışsınız bir de o garibim yaşayacaktı bunları günahsız melek cennette mutludur hiç değilse...
benim kaçışım değil gerçekler. merhametsiz olabilir evet doğru ama dediğim gibi benim de yaram var. başıma ne geldiyse insanlığımdan iyi niyetimden geldi bu saatten sonra özlemiş ağlıyormuş hasret çekiyormuş gerçekten ilgilenmiyorum. ben de aile özlemi çekiyorum kardeşim var 12 yaşında. neden göremiyorum? sırf bu adam için. o da benim için gerekirse oğlunun görmeyecek. bu kadar. ben fedakarlık yaptıysam o da yapmak zorunda. sonuçta benimle evlenirken o kadının evine gidemeyeceğini biliyordu. kendi düşen ağlamaz ( BEN DAHİL )
ben o çocuğu düşünüp ne yapabilirim ??sen eğer bu kadar kesin tavırlara girmeseydin aileni ve masum çocuğu düşünseydin,işlerin rast gidecekti..allah kimseyi darda koymasın..
Bence siz toptan bi tuhafsınız eski eş yeni eş paylaşılamayan işsiz koca... Allah akıl fikir selamet versin. Olan çocuğa oluyor sizin aranızda ne travmalarla büyüyor.
Kim ne derse desin doğurmayarak iyi yapmışsınız bir de o garibim yaşayacaktı bunları günahsız melek cennette mutludur hiç değilse...
en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..Sarilip uyumaya alistim dediginiz muhterem zat, bir kadin icin oz evladini gormekten vazgecmis, nafakasini odememis.. oz evladina babalik etmekten aciz bir vatandas,sana Nasil kocalik etsin... Anne olduktan sonra bakis açım da degisti bu tarz durumlara.. annenin gozunden bakiyorum da olaya, yazik kadincagiz Nasil uzuluyordur... Amaaan bosver saril kocisine sen.. kocisine alismissin madem .. Allah yardimcin olsun ne diyeyim..Allah sasirtmasin
aradan çekil bak dene senden umudu kesince onlara dönecek...ben o çocuğu düşünüp ne yapabilirim ??
nasıl ya aileme onca şey yapmışken bu kadar zorluğu çekmişken nasıl aradan çekil dersiniz? bana yazık değil mi !aradan çekil bak dene senden umudu kesince onlara dönecek...
ayrıl en büyük iyiliği kendine yapacaksın..sonu olmayan bir yolda koşuyor gibisin...en büyük hatam aileme bu acıları yaşatmak oldu. Allah affetsin,canımı veririm onlar için. Eşim için vermem ama anem babam kardeşim için ölürüm. bizim aramızda çok sıkı bağ vardı niye böyle olduk. bilmiyorum yazılmış yaşamam gerekiyormuş yaşadım yaşıyorum. nereye kadar yaşarım bilmiyorum..
İşte tam olarak buydu dediğim. Seni kürtaj yapmak zorunda bırakan, eski eşiyle seni birbirine kırdırmaya çalışan -boynunu uzatmış da saçını boyatmış da saçma sapan şeyler- çocuğuyla görüşmeyen, nafaka göndermeyen gönderemeyen bir adamla keza aynı bencillikteki yeni ve eski eşler. Çocuğu düşünmek illa anne babanın barışması değildir sizin işinize öyle geldiği için öyle anlamanıza bir şey diyemem. Kırıcı olmak istemiyorum belli ki sağlıklı düşünemiyorsunuz. Dediğim gibi allah akıl fikir selamet versin.paylaşılamayan filan değil. benimle evlendi onun soyadındayım bitmiştir. o kadın hala seviyorsa bilemem. açıkçası bunları düşünmek istemiyorum. çocuk konusunda da dediğim gibi madem çocuklarını düşünüyorlardı ayrılmayacaklardı. evlenmek kadar boşanmak da doğal bişey. ama çocuk varsa düşünülmeliydi. herşeye rağmen olmadıysa ve boşandılarsa da iyi olmuş. çünkü kimsenn kimseye zulmetmeye hakkı yok bu hayatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?