Intihar kavramina yaklasiyorum 😥😥cunku mutsuzum

Konu sahibi fake olmasa bile eşi kesin fake.(yani inşallah fakedir)
Ben böyle manyağımsı bir adam görmedim.
Adam manyak olsa bile bizimkinin hiç bi halt olmamış gibi evliliğine devam edip sadece sivilceci yüzünden intihar etme isteği normal değil...
Inşallah tedavi olur arkadaş çünkü bi can dünyaya getirecek ilerisini düşünmek çocuk açısından ağır korkunç

İntihar etmek çözüm değil. 1-Özgüven 2-Cilt bakımı rutini işi çözer
Google a özgüven nasıl kazanılır+enter yapıp okuyorum
1-Özgüvensizlik nedeninizi tanımlayın
2-eşinize dostunuza bu konu hakkında konuşun
3-hiç kimse mükemmel değil mottosunu kafana kazı,en az diğer insanlar kadar birşeyler yapabileceğini düşün,en az diğer insanlar kadar kusurların var.
4-Yapabildiğin şeyleri düşünerek motive etmeye çalış
5-Mutlu olduğunuz aktiviteyi yapın,bu örgü örmek de olabilir,gitar çalmak da,yemek yapmak da. Bu aktivitenin birşeyler üretmesi gerekir
6-(Benim maddem) eğer intiharı ciddi ciddi düşünüyosan,stresli ve takıntılı bi haldeysen psikoloğa gitmelisin.
7-naturalserein diye bir youtube kanalı çok güzel cilt tüyoları veriyor. Bana göre cilt bakımınızı cilt tipinize göre yapın. (Temiz içeriklerle ve bu bahsettiğim youtube kanalı bu konuda iyi) beslenmenize dikkat edin ve stresten mümkün olduğunca uzak durun

Intihar etmeyi düşünmeyin allah korusun hepimiz zamanla deforme oluyoruz doğum yapinca sağlam bir cildiyeciye gidin benim yüzümde de var hele ki albüm berbat gozlerimin kenarlarından kaz ayağı da oluştu yaş 29

Cnm kas da aldrsam mSkede ypsam bi faydası yokki cildimin dengesi bozuldu hamilslikte iyice berbat oldu bu durum bni cok cok ozguven dusuruyo cildim hic guzel deil dogumdan sonra bi yer var oraya gidicem
Cilt çoğu kadinda bozuluyor hamilelik döneminde. Sonrasında lohusalık döneminde ay parçası gibi oluyorsun hiç dert etme. Bugünlerin tadını çıkarmaya bak.

Bu durumu bu kadar takmak yerine kendinizi geliştirecek şeylere zaman ayırmanızı tavsiye ederim . Bakın virüs var daha büyük sıkıntılar olabilir Allah korusun yaşıyorsunuz bebeğiniz olacak ne güzel bunlara odaklanin . Birde o adamla baristiginiza inanamıyorum Allah kolaylık versin umarım tekrar aynı şeyleri yasamazsınız ama tekrar size silah cekmeyeceginin garantisini verdi mi ?zor sanmam .gerçekten Allah yardımcınız olsun

Esim bise demiyoki zaten

O lekeler hamileyken cikar sonra geçer. Geçmese bile plastik cerrahi de leke tedavisi ucuz. Yanaklariniz sarkmamistir size öyle geliyordur psikolojik olarak. Siyah noktalsr icinde sayisiz cözüm var. Esiniz sizin icin ailesini silmiş sizinle gezip tozmak istiyormuş bir de bebeğiniz varmış. Siz gecmise takılı kalmissiniz su ana odamlanin

Ya yanaklarim dolgundu suan gulme cizgilerim olustu resmen cok kotu bi yuxum oldu bide 1ayda cok kotu olaylar yasadim arti hamilelik bni cok çirkin lestirdi ınan ki sosyal deilim asosyalim istiyorum hep los ortamda bulunayım esimle

Gerçekten neden barıştınız?

Sizi yerlerde sürükleyen, hatta bebeğinizi kaybetme raddesine gelecek kadar size fiziki ve psikolojik şiddet uygulayan ve uzaklaştırma kararı aldığınız bir canavarla neden barıştınız? çok merak ediyorum bir insan bunu kendine niye nasıl yapar diye ama önceki konularınızı da bildiğim için ufacık, kum tanesi kadar bile sağlıklı düşünemediğinizi biliyorum.

Yapmayın lütfen. Tüm konularınızın başlıkları, intihar ediyorum/edeceğim içerikli. Kocanızla ayrılıyorsunuz intihar edeceğim diyorsunuz. Yüzüm kırıştı diyorsunuz intihar edeceğim yazıyorsunuz. Hastaneye gidiyorsunuz sıra beklerken intihar edecektim yazıyorsunuz. Sizin mutlu olmaya gönlünüz yok ki hanımefendi. Ya yazacak şok şeyim var ama....

Hiç değilse karnınızdaki cana birazcık şükrünüz olsun..

Neden barıştın yaaa neden?
Çok merak ediyorum yaa.
Olaylar nerden anlatsam bilemedimki
valla nsl anlatsam nerden baslasam sesli bi buton olsa da anlatsam ewet bisekil baristik seviyodum o aileetkisindeydi hep hersekil ailesiyle gorusmuyo sildi ailebuyuklerimle konusmaya komutanu ile geldi arti kağıt uzerinde ısterseniz 1milyonluk senet imzalatin dedi Pismanim dedi cok agladi ve 500 bin liralik yaptiklarini yazarak bi senet imzaladi suan iletisimimiz iyi konuşarak hallediyoruz bbgme besik aldi ozel lamba yaptirdi olay bu sekil oldu tabi bu yaziya sigmaz sadece bi ozet

Kuzumm. Bak çok şanslısın Rabbim bir melek vermiş sana:) hemde 7.ayına gelmişsin. Ne korkular yaşıyoruz biz o meleğe kavuşmak için. Çok şanslısın ki seni seven ve yanında olan bir eşin var:) o kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum. Zaman zaman hepimiz düşüyoruz o duruma. Her şey güzellik değil hem. Kalk toparlan kendine bakım yap. Sen mutlu oldukça yüzün de kendine gelicek bence bu arada hep inandığım bir şey vardır benim. Gün doğmadan önce kararır hava yani en dipte olduğumuz andan her zaman bir çıkışımız vardır. Çok çok dua et bence geçici bir durum acilen toparlan ve bebeğine, eşine sahip çık onlarıda mutlu et kendinide.

Bunları yazdım ama önceki konularını ı bilmiyorum şu an şok oldum bende. Neden açık açık yazılmıyor her şeybende akıl veriyorum. Her şeyi bundan ibaret sanıp.

Cok yiprandi yuzum 1aydirda berbat seyler yasadum hamilelikte iyice dibe vurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…