• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar kavramina yaklasiyorum 😥😥cunku mutsuzum

Ama cirkinim yuzune bakamiyorumki kimsenin hani gerçekten abartmiyorum ki
Hala ne diyorsun ya yuh.
Dayak atan, işkence eden, canına kast eden adam için hâlâ kalkmış beni seviyor diyorsun. Bunda mahsur görmüyorsan o zaman bu adam yarın çocuğunu dövüp işkence ettiğinde de mahsur görmezsin, ama seviyooor dersin.
Cildini bırak, şuan cildinden çok daha önemli bi problemin var: psikolojik problemin.
Tekrar ediyorum git tedavi ol.

Olaylar nerden anlatsam bilemedimki

valla nsl anlatsam nerden baslasam sesli bi buton olsa da anlatsam ewet bisekil baristik seviyodum o aileetkisindeydi hep hersekil ailesiyle gorusmuyo sildi ailebuyuklerimle konusmaya komutanu ile geldi arti kağıt uzerinde ısterseniz 1milyonluk senet imzalatin dedi Pismanim dedi cok agladi ve 500 bin liralik yaptiklarini yazarak bi senet imzaladi suan iletisimimiz iyi konuşarak hallediyoruz bbgme besik aldi ozel lamba yaptirdi olay bu sekil oldu tabi bu yaziya sigmaz sadece bi ozet

Adam sizi boğmaya çalışmış, daha 5 aylıkken yapmadığı şey kalmamış, canınıza kastetmiş, bebek lambası yaptırınca her şey silindi mi?
Ne yaptınız 2 ayda, garantiye verip yenisiyle mi değiştirdiniz de öve öve bitirememişsiniz?
Hep de aile suçludur zaten. O kadar şeyi yaparken elini anası tutuyordu herhalde.

Madem barıştınız, gözünüzü açın bundan sonra.
Eşiniz beğenmez diye korkup yüzünüzü dert edeceğinize "aynı şeyleri bir daha yaşarsam acil durum planım ne, canımı nasıl kurtarırım? Boşanmam gerekirse hayatımı nasıl kurarım" vs bunlara kafa yorun biraz.

Ama cirkinim yuzune bakamiyorumki kimsenin hani gerçekten abartmiyorum ki
Abla güzellik göreceli bir kavramdır.Kime göre çirkin neye göre çirkin?
Ayrıca biz nerdeyiz sen nerdesin?
Sorun cildinse o kadar maske tarifleri verdik onları yap.
Bence sorun ilgi delisi olmak.

L
Cnm kas da aldrsam mSkede ypsam bi faydası yokki cildimin dengesi bozuldu hamilslikte iyice berbat oldu bu durum bni cok cok ozguven dusuruyo cildim hic guzel deil dogumdan sonra bi yer var oraya gidicem
Bu kadar kafanıza takmayın benim de cildim hamilelikte basiti sivilenmisti ve köyü kahve lekeler vardı hatta siyah gibi leke lekeydi yüzüm, kuaföre gittiğimde ilk defa bu kadar çok hamilelik lekesi olan birisini gördüklerini söylemişlerdi. Doğum yaptıktan sonra tamamen gecti

L
Bu kadar kafanıza takmayın benim de cildim hamilelikte basiti sivilenmisti ve köyü kahve lekeler vardı hatta siyah gibi leke lekeydi yüzüm, kuaföre gittiğimde ilk defa bu kadar çok hamilelik lekesi olan birisini gördüklerini söylemişlerdi. Doğum yaptıktan sonra tamamen gecti
Sivilce deil leke alnim kırıştı yanak bolgsm sarkti siyah nokta lekeler var istd

Fake değilsin de keşke fake olsaymışsın konu sahibi ya..

Eski konularına detaylıca baktım da; eşinle boşanma sürecinde iken; 6 aylık bebeğini karnında nasıl düşürebileceğinle ilgili ilaç tavsiyesi istemişsin bir de burdan..

Eşinin de senin de acilen mahkeme kararıyla kısıtlanmanız lazım bence. O çocukta tam ve sağ bir şekilde doğabilirse şayet, velayeti kesinlikle size bırakılmamalı.

Dilerim çevrenizde aklı selim insanlar vardır da, siz de ki bu abukluğu farkedip ilgili merciilere durumu izah eder ve gerekenin yapılmasını sağlarlar..

Çok üzüldüm gerçekten. Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelebilseydi keşke elimden.

Merhaba hislerinizin nedeni muhtemelen hormonal. Hamilelik depresyonunu araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca sevgi ‘tip’ ile olan bir şey değil. Sevinmeniz gerekli bu adam beni fiziksel olarak daha kötü olduğum bir dönemde bile seviyor diye :)

Sizinle aynı yaştayız. Yıllarca (abartmıyorum 10 sene en az) sivilce, siyah nokta ve beyaz nokta sorunuyla uğraştım. Kullanmadığım şey kalmamıştı, bu sebeple de yüzümün dengesini epey bir bozmuştum. Şükür şu an ilaç tedavisi görüyorum. Ama bu 10 senede hiçbir zaman kendime sizin davrandığınız gibi davranmadım. Özgüvenim hep yerindeydi, kendimi kimseden çirkin hissetmedim. Önemli olan yüzümdeki kusurlar değildi çünkü. Kendimi onlarla da seviyordum, şimdi de seviyorum.
Bence sizin ilgilenmeniz gereken başka konular varmış. Şiddet gibi. Aklınızı bu konuda başınıza almalısınız. Allah kolaylık versin.

7 aylik hamileyim hamileligim kotu gecti bosanmadan donduk sıkıntı stres aglamalar maddi ve manevi yiprandik berbat gecti ve esim ailesini sildi cunku bizi bu yollara getiren ailesiydi suan evimdeyim esim bna karsi cok iyi anlayisli onu cok seviyorum ama kizlar nolur bna bise diyin bn gercekten cok mutlu olmam gerekirken bi konuda cok ama cok mutsuzum yuzum aşırı kotu yasim 24 olmasina ragmen alnim kırıştı yanagim sarkti leke siyah Nokta neararsaniz var aşırı derece kötü ozguvenim yok esimin yuzune bakamıyorum onunla cok sey yapmak istiyorum gezme tozma ama yuzum buna engel oluyo mutlu olmam gereken bi bbgm bi yuvam esim var ama malesef cildim ah belali cildim buna hep engel oluyo okaadar guzel kizlar var yuzu bbk gibi onlari gorunce iyice kompleks yapiyorum loş isikta baksin istiyorum esim bana gerçekten bnm kadar cirkin kimse yok yuzum çöktü tipim berbat oldu bu adam nasil Bni seviyo bn hayretteyim 😥😥
Hamılelık hormonlarından kaynaklı bu dusuncelerınız. Bende hamıleyken tuzunu cok kotu buluyordum. Halbukı aynıymısım. Almayın canınızı

Allah allah hesabinimi pasif etmiş konu sahibi.. iyi yapmiş bari. 😊

Back
X