• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar kavramina yaklasiyorum 😥😥cunku mutsuzum

Yüzünüze nemlendirici ve mutlaka sabah akşam yüz yıkama jeli ya da cilde uygun sabunla sabunlayin. Alkolsüz birde tonik OH mis olur.
Kapatici ve bb krem kullanın kafanız rahat eder. Kafanıza çok takarsaniz cilt daha kötü olur. Kendinize guvenin.hormonlar biraz da öyle yapıyor. . Yüz egzersizi de yapabilirsiniz

Yüzünüze nemlendirici ve mutlaka sabah akşam yüz yıkama jeli ya da cilde uygun sabunla sabunlayin. Alkolsüz birde tonik OH mis olur.
Kapatici ve bb krem kullanın kafanız rahat eder. Kafanıza çok takarsaniz cilt daha kötü olur. Kendinize gucenin.
Valla sabun la yikuyom maden suyu buz kupu ile tonik ypcm bide yagsiz nemlendirici kullnym ama kar etmiyo yuzum kabul etmiyo biseyi cok kotu bi hald

Olaylar nerden anlatsam bilemedimki

valla nsl anlatsam nerden baslasam sesli bi buton olsa da anlatsam ewet bisekil baristik seviyodum o aileetkisindeydi hep hersekil ailesiyle gorusmuyo sildi ailebuyuklerimle konusmaya komutanu ile geldi arti kağıt uzerinde ısterseniz 1milyonluk senet imzalatin dedi Pismanim dedi cok agladi ve 500 bin liralik yaptiklarini yazarak bi senet imzaladi suan iletisimimiz iyi konuşarak hallediyoruz bbgme besik aldi ozel lamba yaptirdi olay bu sekil oldu tabi bu yaziya sigmaz sadece bi ozet
Ben Ikna oldum adamın super bırıne donustugune.
ozel lamba yaptırmış boru degıl sonucta...
Bı de kendı bebegıne yaptırmış buyuk jest
Normalde kımse bebegıne lamba besık almaz.

Ya ortada yuklu imzaladigi bi senet var ve ailesi bunu yuz ustu birakip gitti kimsesi kalmadi

Bir de senet var ben ikna oldum (!)
Dünyaları verse güven olur mu ki bu adama?

Bir de senet var ben ikna oldum (!)
Dünyaları verse güven olur mu ki bu adama?
Benım gectıgı kaldırımdan gecmeyecegım bırı o sahıs.

Ama besık lamba falan almıs bebege.. Kendı bebeklerıne yanı.
Hangı anne baba bebegıne besık alıyor kı? Bu cok buyuk jest.
Oyuzden ben ıkna oldum duzelmıs sahıs. Farkındaysan adam yazmadım hıc😊
Zaten konumuz bu degıl, cılt.

belali cildim buna hep engel oluyo okaadar guzel kizlar var yuzu bbk gibi onlari gorunce iyice kompleks yapiyorum loş isikta baksin istiyorum esim bana gerçekten bnm kadar cirkin kimse yok yuzum çöktü tipim berbat oldu bu adam nasil Bni seviyo bn hayretteyim

Sizin daha önceki konularınızda hep size yardımcı olmaya, savunmaya çalıştım ama inanamıyorum. Sizin sürekli abuk sabuk intihar edeceğim cildim kötü vs diye konular açmanıza. Çocuğunuza da şimdiden acıyorum ve üzülüyorum. Sizin çocuğunuz düşsün diye ilaç veren, karnınıza düşük yapın diye tekmeleyen, silahla öldürme tehditi yapan kişiyle hiç bir şey yokmuş gibi öncesinde de kocam beni tatmin etmiyor mesajlarınızdan sonra şimdi cildim böyle bu adam beni basıl seviyor diyorsunuz. Gerçek bir profil olamazsınız. Ya da ağır psikolojik problemleriniz var. Şiddet vs haricinde sizin kendi sıkıntılarınız var. Bu da ondan kaynaklanıyor. Algınız bozuk. Gerçeklik algınız, beden algınız bozuk. Gidin bir psikiyatristten randevu alın, doğum sonrası gider cildiyeciye baktırırsınız.

Senet ımzalamıs eli mahkum. Borc bıtınce özüne döner nasılsa.
Borc derken odeyecegi bi borc deil avukat dedi madem pisman bunu imzalasin goze alsin dedi senet imzaladi sahit esliginde herseyi yaparim dedi suan senet 400 bin tllelik yani bu olay bizi değiştirdi hic iletisim yoktu suan hersey konusarak cozuyoruz anlasarak ailem derdi onceden hep onlar doldururdi simdi num değişip ailesiyle gorusmuyo hicbisekilde onceden ustume dusmszdi simdi sen otur bn yprm deyip isten gelip evi temizliyo yani cok cok agladi

Olaylar nerden anlatsam bilemedimki

valla nsl anlatsam nerden baslasam sesli bi buton olsa da anlatsam ewet bisekil baristik seviyodum o aileetkisindeydi hep hersekil ailesiyle gorusmuyo sildi ailebuyuklerimle konusmaya komutanu ile geldi arti kağıt uzerinde ısterseniz 1milyonluk senet imzalatin dedi Pismanim dedi cok agladi ve 500 bin liralik yaptiklarini yazarak bi senet imzaladi suan iletisimimiz iyi konuşarak hallediyoruz bbgme besik aldi ozel lamba yaptirdi olay bu sekil oldu tabi bu yaziya sigmaz sadece bi ozet
Seneti neye göre imzaladı hanımefendi?
Kime imzaladı?Size mi ailenize mi?
Yasal olarak eşler arasında bir hükmü var mı o senetin?
Yaşadıklarınızın karşılığı eder mi 500 bin?

Borc derken odeyecegi bi borc deil avukat dedi madem pisman bunu imzalasin goze alsin dedi senet imzaladi sahit esliginde herseyi yaparim dedi suan senet 400 bin tllelik yani bu olay bizi değiştirdi hic iletisim yoktu suan hersey konusarak cozuyoruz anlasarak ailem derdi onceden hep onlar doldururdi simdi num değişip ailesiyle gorusmuyo hicbisekilde onceden ustume dusmszdi simdi sen otur bn yprm deyip isten gelip evi temizliyo yani cok cok agladi
Hanımefendi ben ıkna oldum zaten kocanın mukemmel degısımıne, bana anlatmana gerek yok temızledıgı evı falan.

ewet bisekil baristik seviyodum o aileetkisindeydi hep
Karnına vuran, silah çeken değil mi? İnanamıyorum.
Evet tam olarak oydu. Yarı çıplak sokağa atıldım diyen, botla kafama vurdu diyen, yeni ayakkabı aldım pahalı buldu beni dövdü diyen, silah çekti diyen, tekmeler attı diyen, kafamı suya soktu beni boğdu diyen hepsi kendisiydi.
Bir de bunların karşısında çirkinim adam da ne yapsın diyordu, seks yaparken çabuk bitiriyor beni mi beğenmiyor acaba diyordu, darp raporu aldım boşanıcam ama 6 aylık hamileyim ilaçla mı düşürsem diyordu.
Ben de tüm bunlardan beynim yandığından fakesin demiştim.
Sonra bana bela okumuştu niye öyle demişim diye.
Fake mi değil mi bilemiyorum ama gerçekse ağır psikolojik vaka olduğu bariz. Şimdi de gördüğünüz gibi kalkmış 'seviyorum barıştım çok mutluyuz' diyor.
Ben senin annen olsam çocuğunu alırım senden, tedavi olup iyileşene kadar da vermem.
Sağlıksızsın, hastasın, çocuğun için önce git tedavi ol.

İnsanlar ailesinin gazı ile gelip kadın dövmez. Adam, kendisi insan olmadığı için döver.

Seneti neye göre imzaladı hanımefendi?
Kime imzaladı?Size mi ailenize mi?
Yasal olarak eşler arasında bir hükmü var mı o senetin?
Yaşadıklarınızın karşılığı eder mi 500 bin?
Avukatlar esliginde bidaha olursa senstin yukumlulugu var tabiki odeme kismi bos birakildi yani bn pismanim 1 milyonda imzalatin dedi cok agladi yukumllugu tabiki var

Sizin daha önceki konularınızda hep size yardımcı olmaya, savunmaya çalıştım ama inanamıyorum. Sizin sürekli abuk sabuk intihar edeceğim cildim kötü vs diye konular açmanıza. Çocuğunuza da şimdiden acıyorum ve üzülüyorum. Sizin çocuğunuz düşsün diye ilaç veren, karnınıza düşük yapın diye tekmeleyen, silahla öldürme tehditi yapan kişiyle hiç bir şey yokmuş gibi öncesinde de kocam beni tatmin etmiyor mesajlarınızdan sonra şimdi cildim böyle bu adam beni basıl seviyor diyorsunuz. Gerçek bir profil olamazsınız. Ya da ağır psikolojik problemleriniz var. Şiddet vs haricinde sizin kendi sıkıntılarınız var. Bu da ondan kaynaklanıyor. Algınız bozuk. Gerçeklik algınız, beden algınız bozuk. Gidin bir psikiyatristten randevu alın, doğum sonrası gider cildiyeciye baktırırsınız.
Ay cildim kötü intihar edeceğim! Yok eşim su koltuktan kalk dedi intihar mı etsem.
Yani sürekli bir intihar bir cana kıyma.Hic kıymeti kalmadı yaşamanın canın.
Hoş böyle bir eşi affedip yüzünü dert eden birinden çok bişey beklememek lazım ama insan üzülüyor işte

Ay cildim kötü intihar edeceğim! Yok eşim su koltuktan kalk dedi intihar mı etsem.
Yani sürekli bir intihar bir cana kıyma.Hic kıymeti kalmadı yaşamanın canın.
Hoş böyle bir eşi affedip yüzünü dert eden birinden çok bişey beklememek lazım ama insan üzülüyor işte
Ama cirkinim yuzune bakamiyorumki kimsenin hani gerçekten abartmiyorum ki

Ama cirkinim yuzune bakamiyorumki kimsenin hani gerçekten abartmiyorum ki
Lütfen yazmayın ve konu açmayın artık. Gidin randevu alın psikiyatristten. Doğum sonrası cildiyeye gidersiniz.
Artık kimsenin size burdan yazabileceği bir şey kalmadı. Keyfi açan sahte adam profili olduğunuzu düşünmeye başlayacağım.
Sözün bittiği yer.Daha önce de açtınız defalarca kez. Farklı başlıklarla açıp yine aynı şeylerden defalarca kez.
Hamilelik psikolojisi denildi, hormonlar cildi etkiler denildi. Yok intihar edeceğim diye diye burada dikkat çekmeye çalıştınız. Artık yeter. Tükettiniz. Diğer konuları ve cevapları defalarca kez okuyun. Siz onu da yapmıyorsunuz. Aynı şeyleri çevirip çevirip koyuyorsunuz. İnsanların ne sıkıntıları var.
Size özet olarak on kere yazılan cevapları özetledim. Koyu renkte artık kapatın.

Son düzenleme:
Back
X