- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- Konu Sahibi limoncicegi00
bu turkceyle nasıl atandiniz ben de onu anlamadım (tabi memursaniz)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler.Mutsuzsan ömrünü curuttugune değmez
bu turkceyle nasıl atandiniz ben de onu anlamadım (tabi memursaniz)
Es durumu ile geldiğim için diğer yere gonderirler mi gidip orada calismam gerek mi ? (( Bakanlığı arayip soracağım..Neresinden tutsan elinde kalıyor ama çok kızdım size, böyle boktan evliliğe neden çocuk getirmek ya neden???
Kendi bunalımlı hayatınıza bir masumu daha eklemişsiniz bile isteye
Boşanmayı düşünüyorsan dava açtıktan sonra çalıştığın kuruma dilekçe veriyorsun, boşanma aşamasındayım eşimin şiddet yanlısı davranışlarından ötürü bebeğimin ve benim hayatım tehlikede bu yüzden şu şu yerdeki uygun kurumlardan birine tayin olmak görevlendirilmek istiyorum yazıyorsun dilekçeye, bu şekilde o şehirden gidebilirsin.
Bu zamana kadar yanlış üstüne yanlış yapmışsın lütfen bundan sonra hiç değilse o masumu düşün de defet başındaki gereksiz insanları. Sabah sabah sinirim bozuldu yeminle
Valla buna takıldım zira yazdiklarinizin 80% ini anlamadım.Yaşamayan bilmem 24 saat uykusuzluk.. bebek, ev, iş, çok dolmuştum bozuk klavye ile telefon ile yazdım bir elimde çay oturup iki saat imlalara dikkat edemedim bilgisayar başında değildim.
Şimdi de üstün körü düzenledim. Buna takıldınız yani. Matematiğim de iyidir işini iyi yapamayanlara bir bakın bence. Bulantınıza veriyorum. ''turkce'' diyen bir insan bana ders vermesin zaten. İnsanlara köstek olmayın ya atanamanın ya da atanamamış bir akrabanızın derdi mi var?
Teşekkür ederim yorumunuz icin haklisiniz arkadaşlar kusura bakmayin gerçekten keşke bekleyip düzgün bir yazi ile açsaydim konuyu ama dayanamadim.Valla buna takıldım zira yazdiklarinizin 80% ini anlamadım.
Tek bisey anladim ayaklari üzerinde duran bir kadinsiniz ve ailenizin onayı olmadan adım atamiyor, hayatımızla ilgili önemli kararları veremiyorsunuz.sorununuzun asıl kaynağı da bu. Bunu da zaten dile getirenler olmuş.
En can alıcı nokta ise birey olmayi beceremeden çocuk yapmışsınız.
Artık sen annesin. Öyle büyük bir sorumluluğun var ki. O yüzden önce evladını ve kendini dusunmelisin.boşver annen baban veya elalem ne der. Onemli olan senin ve bebeginin mutlulugu. Yeri geldiginde bencil ol once ben demeyi öğren. Bak nisan atmana izin vermeyenler hayatına devam ediyor olan sana olmuş. Hayatının iplerini eline al. Kimseyi de fedakarlık yaparak düzelteceğini, adam edeceğini düşünme. Sen cabalama birak baskalari senin icin cabalasin. Her zaman olmusun pesine dus olduracam diye ugrasma. Emin ol böyle yapanlar kazanıyor.Teşekkür ederim yorumunuz icin haklisiniz arkadaşlar kusura bakmayin gerçekten keşke bekleyip düzgün bir yazi ile açsaydim konuyu ama dayanamadim.
Okuyan okumayan sağolsun evet aynen öyle bu hayatta hep birilerinden onay alarak başkalarina danişarak yaşadim, onlarin dedikleriyle, yaşadim.
Görevlendirilmek istediğin yerleri dilekçende belirtirsin, uygun olan bir yere gönderirler merak etme, boşanma aşamasındakilerin tayin atama görevlendirilme durumları normalden faklı işliyor. Bir bakıma pozitif ayrımcılık yapıyorlar bu durumdaki kadınlaraEs durumu ile geldiğim için diğer yere gonderirler mi gidip orada calismam gerek mi ? (( Bakanlığı arayip soracağım..