• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraba kızlar lutfen bi bakarmsnz

Amin ama insanın kendı için bişeyler yapması kötü değilki bn boyle mutlu deilim fazlası nı istemiyorum sadece sıkayet ettıklerim duzelsın istyrm buda bi sorun cünki bn lohusalıgım cok agıratlattım
Yooo kötü değil evet. Ama kendine o saydıklarını yaparsan o sen olmazsın o kötü geldi bana. Tabiki herkes özgür bedeninde

Gıdı için mezoterapi yaptırabilirsiniz. Derin kırışıklık yoksa başlangıç için botoks ve doldu çok iyi olur

Amin ama insanın kendı için bişeyler yapması kötü değilki bn boyle mutlu deilim fazlası nı istemiyorum sadece sıkayet ettıklerim duzelsın istyrm buda bi sorun cünki bn lohusalıgım cok agıratlattım

Elbette kötü değil ama şu günlerde mantıksız. Elbette hakkın . Bana önemli gelmeyen şey sana elzem gelebilir. Ama ufacıcık operasyonlarda bile enfeksiyon gibi türlü türlüriskler var. Şu covid sürecinde bebeğinde varken riske girmek bana göre dogru değil.yoksa elbettekide kendin için iyi olani istemek hakkın.

Zaten her sene bir kontrole gitmeniz lazim, ama cildinizde degisiklikler varsa, mesela sivilce felan cikiyorsa devamli o zaman hormonlara baktirmakt fayda var.
Yok sıvılcem yok lekem var sarkma var zaten kendıme kolojen aldım serum aldım yedıgıme içtigıöe artık dıkkat edıcem yanı operasyondan sonra destekliyicem bunlarla bol su egzersiz bunlar tabıkı hayatıma katıcagım

Daha yaşınız çok genç, bahsettiğiniz operasyonlara şimdiden başlarsanız Hem hep ihtyaç duyarsınız, hem de maddi açıdan çökersiniz. 45 yaşınızı düşünemiyoruum
COK saolun bn zaten operasyonda sonra kolojen takvıyesı egzersız spor bol su sekeri kesip içtende destek verıcem serum da kullncm

Yok sıvılcem yok lekem var sarkma var zaten kendıme kolojen aldım serum aldım yedıgıme içtigıöe artık dıkkat edıcem yanı operasyondan sonra destekliyicem bunlarla bol su egzersiz bunlar tabıkı hayatıma katıcagım
kolajen içmenin cilde ciddi bir etkisi olmadığı kanıtlandı maalesef. Önemli olan cildin kolajen üretmesini sağlayabilmek

Gıdınız varsa kilo mu verseniz acaba. O yaştaki gıdı kilodandır diye düşünüyorum. Sonra bakarsınız olaya. Ayrıca o yazdığınız şeyleri yaptırıp pişman olan çok insan var iyice araştırın. Şu kaş, kirpik için olanları diyorum.

26 yaşında ip askı, gıdı falan, naptınız siz?
35 e gelince yüz nakli mi yaptıracaksınız?

Bırakın şunları, biraz orta yaşta yapın.
Şuan için ürünler, yüz yogası, mezoterapi gibi şeyler deneyin.
Dolgu olurmu peki botoks ve dolgu

Gıdınız varsa kilo mu verseniz acaba. O yaştaki gıdı kilodandır diye düşünüyorum. Sonra bakarsınız olaya. Ayrıca o yazdığınız şeyleri yaptırıp pişman olan çok insan var iyice araştırın. Şu kaş, kirpik için olanları diyorum.
Cnm bn dogum yptım lohusa lıgım agır gecti cok agır bn kas kontur once yptrmstm deneyimliyim inş dıgerlerı de iyş gecer

Dolgu olurmu peki botoks ve dolgu
Yani bunu ben bilemem ama genç yaşta bu kadar yapay ürünü doğru bulmuyorum.
35 evet ama 26 e yuh yani.
Gençliğin güzelliği var bir kere.
Kendinize zaman ayırır, cilt gençleştirme, canlandırma türevi şeyler yaptırırsanız mutlaka ilerleme kaydeder, botoks ya da dolguyu 5 6 sene iteleyebilirsiniz.

Yani bunu ben bilemem ama genç yaşta bu kadar yapay ürünü doğru bulmuyorum.
35 evet ama 26 e yuh yani.
Gençliğin güzelliği var bir kere.
Kendinize zaman ayırır, cilt gençleştirme, canlandırma türevi şeyler yaptırırsanız mutlaka ilerleme kaydeder, botoks ya da dolguyu 5 6 sene iteleyebilirsiniz.
26 mı ? Ben 29 okumuştum.. hadi 30 yaş olabilir dedim ama 26 aşırı erken yahu...

26 mı ? Ben 29 okumuştum.. hadi 30 yaş olabilir dedim ama 26 aşırı erken yahu...
Çok erken hem de.
Erken yaş kırışık önleme botoksları yapılıyor ama ne kadar faydalı?

Ne kadar bu işlere düşkün ve günümüzde 60 yaş üzeri kadın varsa, şuanki görünümleri korkunç.
Bir tuhaf oldular, suratlar çok kötü.
Gerekli yerde elbette insan isterse müdahale yaptırır da 30larda başlamalı, bana kalsa 40 hatta.

Back
X