Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm snn hmle klınca cldin gzllşmdi mi?Cnm maske filan duzelmez karar verdik inş dogum sonrası bunu hak ettim lohusalıgıda agır atlttm zaten
Valla kimse kusura bakmasın evet konuda buna takıldım. Allah aşkına az düzgün yazın. Klavyelerin otomatik düzeltmesi olduğu halde bu kadar bozuk nasıl yazar insan. Güzel Türkçem ne hale geldi26 yasım dırek konuya gırıcem 9 aylık bbgm var cildim cok bozuldu sarktı alnım coktü dogum sonrasıda kendıme bakım yptrmdm ama mutlu olmak ıstyrm ankaraya gıdıcez esimle allah nasip ederse ocakta cıldıme exoderm ip askı gıdı alma yptrcm yaptırmam lazım cunku psıkoljım berbat dısarı cıkmam kımseyle gorusmem aglama krızlerıim vardır yuzu guzellerı hep kıskanmısımdır hayatımı hep yuzume gore planlamaktan bıktım aynada ki o yuzden bıktım aglamak tan bıktım
eşime guzel kendıme guzel gorunmek istyrm bna dua edin iyi kalpli melekler
![]()
İpek kirpik yaptırma bence zaman içinde mevcut kirpikleride döküyor.Kas konturu tırnak ve ipek kirpık de yaptrcm kızlar sacımı da boytcm bn 1 senedir ne boya ne makyaj hıc bıse yapmadım![]()
Çok random atacağım ama muhtemelen hanımefendi genel olarak tatminsiz bir hayat yaşıyor ve bunu düzeltmek için en basit yol para verip kendini yormayacağı bir seçim olarak estetik müdahale yapmak gelmiş aklına.Peki tam olarak derdin ne olduğu konusunda fikri olan var mı?
Arap yağı fazla bulursa misali onlarÇok erken hem de.
Erken yaş kırışık önleme botoksları yapılıyor ama ne kadar faydalı?
Ne kadar bu işlere düşkün ve günümüzde 60 yaş üzeri kadın varsa, şuanki görünümleri korkunç.
Bir tuhaf oldular, suratlar çok kötü.
Gerekli yerde elbette insan isterse müdahale yaptırır da 30larda başlamalı, bana kalsa 40 hatta.
Elbette öyle.Arap yağı fazla bulursa misali onlarBen botoks yaptırdım. Hiç çizgi kalmamış olmasını bekliyordum ama var. Verdiğim paralarr boşa mı gidiyor diye doktorcuğuma hemen gittim hanım hanım dedim hala burada çizgi var. O da dedi ki doğal ve doğru uygulama budur. Çarşaf gibi olsun istersen yaparım ama onları da görüyorsun tv de dedi. Çarşaf gibi derken otellerdeki ütülü olanları kastetti galiba
çünkü benim evdeki çarşaflar 80 lik nene gibi
![]()
Yaptırdıktan sonra o düz haline o kadar çok alışıyor ki insan geçince gözüne daha çok kırışıklık varmış gibi geliyor. Daha çok istiyor. Bir de dopamin boyutu var olayın. Bir nevi bağımlılığa dönüşüyor.Elbette öyle.
Çizgiyi yok etmek için balon nasıl şişirilir, o şekilde enjekte etmek gerekiyor ama doktorunuz gerçekten yemininin hakkını veren insanmış, tebrik ediyorum.
Şu sıralar ip askı, gözaltı ışık dolgusu adı altında valla yamuldu kadınların surası, alınlar bombelendi, göz kapağı altından pörtleyen elmacık kemikleri oldu, yandan kaplana benzer durumlar oluştu.
Çok feciler ya...
Yaptırır mıyım, bilmiyorum.Yaptırdıktan sonra o düz haline o kadar çok alışıyor ki insan geçince gözüne daha çok kırışıklık varmış gibi geliyor. Daha çok istiyor. Bir de dopamin boyutu var olayın. Bir nevi bağımlılığa dönüşüyor.
Benim boynum incecik ve uzun. Ve oldukça zayıfım. O çizgilerYaptırır mıyım, bilmiyorum.
Kan aldırmak dışında olan iğne fobim önüne geçecektir daima güzellik isteğimin
Ama bir gün cesaret edersem herhalde sizin gibi doğal olmasını isterim.
Yaşım 33 hafif kaz ayakları çıktı pandemide, alnımda ise zaten asabi insan olduğumdan belli belirsiz daima çizgi var.
Asıl beni rahatsız eden boyun bölgesi, bu tlf tablet yüzünden bayağı çizgi görünümü var hem bende hem de gencecik nesilde, o ne olacak bilmiyorum...
Boynum kısa ve gıdılı.Benim boynum incecik ve uzun. Ve oldukça zayıfım. O çizgilerBen kaş arasına ve alnıma yaptırdım. Ben de doğuştan gerginim
Yaşıt sayılırız yavaştan başlama zamanı gelmiş
![]()
Ben guasha taşı aldımBoynum kısa ve gıdılı.
Her yerim gibi orası da etli butlu
İğneden korkuyorum, estetik adı altında her türlü operasyondan aklım çıkıyor.
En azından bir 3 sene daha makyaj, bakımlarla itelenebilir görüşündeyim ya
Gözenek, cilt yenileme falan için yaptıracağım ama korona bitince, cildimde elastikiyet farkı ve burun yanlarında hafif yanak düşmesi dolayısıyla çizgi oluşumu farkediyorum.
Şimdilik makyajla kamufle aşamasındayım![]()