• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraba kızlar lutfen bi bakarmsnz

26 yasım dırek konuya gırıcem 9 aylık bbgm var cildim cok bozuldu sarktı alnım coktü dogum sonrasıda kendıme bakım yptrmdm ama mutlu olmak ıstyrm ankaraya gıdıcez esimle allah nasip ederse ocakta cıldıme exoderm ip askı gıdı alma yptrcm yaptırmam lazım cunku psıkoljım berbat dısarı cıkmam kımseyle gorusmem aglama krızlerıim vardır yuzu guzellerı hep kıskanmısımdır hayatımı hep yuzume gore planlamaktan bıktım aynada ki o yuzden bıktım aglamak tan bıktım😭eşime guzel kendıme guzel gorunmek istyrm bna dua edin iyi kalpli melekler 😭😭💕💕💕🤲👍
Valla kimse kusura bakmasın evet konuda buna takıldım. Allah aşkına az düzgün yazın. Klavyelerin otomatik düzeltmesi olduğu halde bu kadar bozuk nasıl yazar insan. Güzel Türkçem ne hale geldi

İlk adım güvendiğiniz bir dr bulmak olsun. Gerçekten ihtiyacınız olduğunu tespit ederse doktor o zaman yaptırırsınız. Herkes bir değil haliyle başkasında orta yaşlarda yaşanabilecek sorunlar belki sizde şimdiden başlamıştır. Ciltte deformasyon oluştuktan sonra geriye dönüş çok zor. Ne kadar erken önlem alırsanız o kadar iyi. Ama dediğim gibi siz taleple gitmeyin neye ihtiyacınız olduğuna Dr karar versin.

Şahsen ben kirpiğime o kadar para vermem...

Cildine bakmak istiyorsan parayı önce yediğin temiz besine vereceksin. Gerisi tamamen kozmetik işlem.. temel yoksa gerisi hikaye..

Yap boz dur...

Peki tam olarak derdin ne olduğu konusunda fikri olan var mı?
Çok random atacağım ama muhtemelen hanımefendi genel olarak tatminsiz bir hayat yaşıyor ve bunu düzeltmek için en basit yol para verip kendini yormayacağı bir seçim olarak estetik müdahale yapmak gelmiş aklına.

Çok erken hem de.
Erken yaş kırışık önleme botoksları yapılıyor ama ne kadar faydalı?

Ne kadar bu işlere düşkün ve günümüzde 60 yaş üzeri kadın varsa, şuanki görünümleri korkunç.
Bir tuhaf oldular, suratlar çok kötü.
Gerekli yerde elbette insan isterse müdahale yaptırır da 30larda başlamalı, bana kalsa 40 hatta.
Arap yağı fazla bulursa misali onlar 😂 Ben botoks yaptırdım. Hiç çizgi kalmamış olmasını bekliyordum ama var. Verdiğim paralarr boşa mı gidiyor diye doktorcuğuma hemen gittim hanım hanım dedim hala burada çizgi var. O da dedi ki doğal ve doğru uygulama budur. Çarşaf gibi olsun istersen yaparım ama onları da görüyorsun tv de dedi. Çarşaf gibi derken otellerdeki ütülü olanları kastetti galiba 😂çünkü benim evdeki çarşaflar 80 lik nene gibi😂

Arap yağı fazla bulursa misali onlar 😂 Ben botoks yaptırdım. Hiç çizgi kalmamış olmasını bekliyordum ama var. Verdiğim paralarr boşa mı gidiyor diye doktorcuğuma hemen gittim hanım hanım dedim hala burada çizgi var. O da dedi ki doğal ve doğru uygulama budur. Çarşaf gibi olsun istersen yaparım ama onları da görüyorsun tv de dedi. Çarşaf gibi derken otellerdeki ütülü olanları kastetti galiba 😂çünkü benim evdeki çarşaflar 80 lik nene gibi😂
Elbette öyle.
Çizgiyi yok etmek için balon nasıl şişirilir, o şekilde enjekte etmek gerekiyor ama doktorunuz gerçekten yemininin hakkını veren insanmış, tebrik ediyorum.
Şu sıralar ip askı, gözaltı ışık dolgusu adı altında valla yamuldu kadınların surası, alınlar bombelendi, göz kapağı altından pörtleyen elmacık kemikleri oldu, yandan kaplana benzer durumlar oluştu.
Çok feciler ya...

Elbette öyle.
Çizgiyi yok etmek için balon nasıl şişirilir, o şekilde enjekte etmek gerekiyor ama doktorunuz gerçekten yemininin hakkını veren insanmış, tebrik ediyorum.
Şu sıralar ip askı, gözaltı ışık dolgusu adı altında valla yamuldu kadınların surası, alınlar bombelendi, göz kapağı altından pörtleyen elmacık kemikleri oldu, yandan kaplana benzer durumlar oluştu.
Çok feciler ya...
Yaptırdıktan sonra o düz haline o kadar çok alışıyor ki insan geçince gözüne daha çok kırışıklık varmış gibi geliyor. Daha çok istiyor. Bir de dopamin boyutu var olayın. Bir nevi bağımlılığa dönüşüyor.

Yaptırdıktan sonra o düz haline o kadar çok alışıyor ki insan geçince gözüne daha çok kırışıklık varmış gibi geliyor. Daha çok istiyor. Bir de dopamin boyutu var olayın. Bir nevi bağımlılığa dönüşüyor.
Yaptırır mıyım, bilmiyorum.
Kan aldırmak dışında olan iğne fobim önüne geçecektir daima güzellik isteğimin😂
Ama bir gün cesaret edersem herhalde sizin gibi doğal olmasını isterim.
Yaşım 33 hafif kaz ayakları çıktı pandemide, alnımda ise zaten asabi insan olduğumdan belli belirsiz daima çizgi var.
Asıl beni rahatsız eden boyun bölgesi, bu tlf tablet yüzünden bayağı çizgi görünümü var hem bende hem de gencecik nesilde, o ne olacak bilmiyorum...

Yaptırır mıyım, bilmiyorum.
Kan aldırmak dışında olan iğne fobim önüne geçecektir daima güzellik isteğimin😂
Ama bir gün cesaret edersem herhalde sizin gibi doğal olmasını isterim.
Yaşım 33 hafif kaz ayakları çıktı pandemide, alnımda ise zaten asabi insan olduğumdan belli belirsiz daima çizgi var.
Asıl beni rahatsız eden boyun bölgesi, bu tlf tablet yüzünden bayağı çizgi görünümü var hem bende hem de gencecik nesilde, o ne olacak bilmiyorum...
Benim boynum incecik ve uzun. Ve oldukça zayıfım. O çizgiler 🙄 Ben kaş arasına ve alnıma yaptırdım. Ben de doğuştan gerginim 😂 Yaşıt sayılırız yavaştan başlama zamanı gelmiş 😅

Benim boynum incecik ve uzun. Ve oldukça zayıfım. O çizgiler 🙄 Ben kaş arasına ve alnıma yaptırdım. Ben de doğuştan gerginim 😂 Yaşıt sayılırız yavaştan başlama zamanı gelmiş 😅
Boynum kısa ve gıdılı.
Her yerim gibi orası da etli butlu:KK70:
İğneden korkuyorum, estetik adı altında her türlü operasyondan aklım çıkıyor.
En azından bir 3 sene daha makyaj, bakımlarla itelenebilir görüşündeyim ya😂
Gözenek, cilt yenileme falan için yaptıracağım ama korona bitince, cildimde elastikiyet farkı ve burun yanlarında hafif yanak düşmesi dolayısıyla çizgi oluşumu farkediyorum.

Şimdilik makyajla kamufle aşamasındayım😂

Boynum kısa ve gıdılı.
Her yerim gibi orası da etli butlu:KK70:
İğneden korkuyorum, estetik adı altında her türlü operasyondan aklım çıkıyor.
En azından bir 3 sene daha makyaj, bakımlarla itelenebilir görüşündeyim ya😂
Gözenek, cilt yenileme falan için yaptıracağım ama korona bitince, cildimde elastikiyet farkı ve burun yanlarında hafif yanak düşmesi dolayısıyla çizgi oluşumu farkediyorum.

Şimdilik makyajla kamufle aşamasındayım😂
Ben guasha taşı aldım 😂 İkinci evliliği yapana kadar yaşlanma lüksüm yok. O yüzden Allah ne verdiyse 😂

Back
X