İntihar eğilimi

Fatma ablacım çalışmayı denesen bi uğraş bulsan kendine...
Yanda ücretsiz kurslar var belediyenin verdikleri onlara yönelip bir meslek edinebilirsin...
En azından kendi ayakların üstünde durabilirsen hiç kimse seni yıkamaz...
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onlarda büyüyüp çalışacak yaşa gelince birbirinize destek olursunuz..
ınan intihar hiçbirşeyin çözümü değil Allah'ın verdiği cana sen nasıl kıyabilirsin, aslında elimizdeki nimetlerin farkında değiliz...
Bence burada sıkıldığın anda forum aç sana destek gelecektir...Ama sakın intiharı düşünme...

Bunu bile bile susuyorsun
Hala bu çirkinliğe göz yumuyorsun
Çok dolmuşsundur sen kuzum ya
İkisininde yüzüne vur tüm irinini akıt
Allah yardımcın olsun!

Fatma abla bende cimcimenin söylediğini katılıyorum
Çalış yada kedine yapacak uğraşlar bulsan
Lütfeennn intiharı aklından bile geçirme

...................

Son düzenleyen: Moderatör:
ne sabri fatma_angel sabredecek yani mi kalmis,
sabret diyenlere kulak asma sen, sabretin diger anlamida yasananlari
sineye cek otur yerine!

Sabretmeye cabaladikca yasadiklarin beyninde canlanir, sucu kendinde arar
erir gidersin!

kizilca kiyameti kopar artik, tum kinini nefretini akit pisliklerin suratina ve cocuklarini da al siginma evine git, birsekilde uzaklas onlarin icinden lutfen...
Lutfen intihari filan da dusunmek bu alemden yok olup gitmesi gereken o pislikler sen dort elle saril hayatina ve yavrularina, insAllah biran once kendini toparlar cesaretlenirsin:Saruboceq:

intihar çözüm değil. al çocuklarını çık o evden. bir iş bul bir dahada yüzlerini görme... Allahlarından bulsunlar...

iğrenç insanlar. seni aracı olarak kullanmışlar derken senden önce annenin dostuydu bu adam,ilişkilerini kamufle etmek için mi seni evlendirmiş annen.inanılır gibi değil. neler oluyor ,bu dünyada. sakın intiharı düşünme sakın. lütfen güçlü ol. ve dediğim gibi. ayrıl onlardan,git al çocuklarınıda... iş bul kendine...

Son düzenleyen: Moderatör:
fatma angel

neden intihar etmeyi düşündün sen canım benim

o adilerin yaptıkları yüzünden mi eğer insan sıfatını taşısalardı zaten böyle bir şey yapmazlardı ya da yapıyorlar madem birazcık insan olsalardı dayanamaz onlar intihar ederlerdi

o sapıklar yaşayacak da sen mi canına kıyacaksın

ne yazılır bilemiyorum oğulların varmış nasıl çıkılır bu işin içinden bilemiyorum ama sen canına kıyma canım lütfen cesaretini topla

boşan kurtul bu sapıklardan yanına gidebileceğin bir akraban var mı başka yerde gider belki bir iş bulursun

ben sabret derken allaha isyan etme anlamında söyledim.daha önce yazdıklarımı okursan ayaklarnın üstünde dur dedim okumadan yorum yazma istersen.

fatma lütfen kendini toparla,
her gecenin gündüzü var, başkasının iğrençliği seni neden canından geçirsin ki ???
senin görevin kendini ve evlatlarını bu pislikten korumak
eminim kadın sığınma evleri sana da evlatlarına da bağrını açacaktır, lütfen araştır soruştur, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar buraya
geçici bir süre sığınma evine sığın, sonra da elinden ne iş gelirse evlatların için yap ve bu yaşadıklarının tamamını sil hafızandan
yavrularına temiz bir hayat kur...
yarın bizim hükümet gibi dimdik güçlü bir annemiz vardı başımızda desinler...
inan tüylerim diken diken oldu, yavrularına bu cümleyi kurdurt lütfen, gel burda dertleşelim sık sık...

sabrette nereye kadar sabret. bu öyle hazmı kolay bir şeymi. resmen annesi . plan yapıp dostuyla evlendiriyor kızını ve de,devam ediyor ilişkiye. paravan resmen kızı....herkes olayı biliyor ve susuyor. nasıl bir ailedir. yok mu amcalar halalar teyzeler,dayılar ,,adamın tarafı, babası,kardeşleri. . bilip nasıl susarlar. böyle mi olduk artık. bu ahlaksızlığa hemde yanıbaşımızda yaşanan bu pisliğe nasıl göz yumuyoruz nasıl..bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantalitesi aileleredemi girdi. kimsetutup neden bu arkadaşımızı savunmuyor,evini açmıyor. olanlara karşı çıkmıyor.
nolduk biz. gerçekten nereye gidiyoruz..

aslında 21 yıllık evliysen oğullarının yaşı vardır ve herşeyi biliyorlardır. onlar ne diyor bu duruma.

ben sabret derken allaha isyan etme anlamında söyledim.daha önce yazdıklarımı okursan ayaklarnın üstünde dur dedim okumadan yorum yazma istersen.

Senin yorumundan yola cikarak yorum yaptigimi nerden cikardin allasen:1closedeyes:
Her yorumu okuyacak kapasitem var Allah' a sukur endiselenme benim adima,
o dogrultuda yorum yapmadiysan neden alindin?
Rahat ol.:1closedeyes:

Senin yorumundan yola cikarak yorum yaptigimi nerden cikardin allasen:1closedeyes:
Her yorumu okuyacak kapasitem var Allah' a sukur endiselenme benim adima,
o dogrultuda yorum yapmadiysan neden alindin?
Rahat ol.:1closedeyes:

rahatlatmaktan çok bunalıma sokuyosun insanı.farkındaysan

Arkadaşlar Fatmaya yardımcı olmak amacımız Lütfen Tartışma yapmayalım.
Fatma Canım kendine çok dikkat et lütfen
Allah sana Güç kuvvet versin Ve Yaşama sevinci Çocuklarını düşün.

şok oldum ben ya :bbo: tıkandım kaldım .... allah yar ve yardımcın olsun fatma abla

arkadasın dediği gibi oğulların biliyor mu? ama bak ne güzel 3 tane oglun var inşallah onlar sana destek olurlar ilerde her zaman yanında olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…