evet malesef öz annem eşinim yaşını sormusun 48 ama ne olur bana daha iyi bişey söyleyin çünkü sabır elimden gelmiyor artık ya öşücem yada kaybolup gidicem buralardan çocularım bide ALLAH korkum omsa onları bile öldürürüm bana bi çözüm yolu gösterin çünkü sabredilecek bişey deyil bu çıldırıcam inanın
Fatma ablacım çalışmayı denesen bi uğraş bulsan kendine...
Yanda ücretsiz kurslar var belediyenin verdikleri onlara yönelip bir meslek edinebilirsin...
En azından kendi ayakların üstünde durabilirsen hiç kimse seni yıkamaz...
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onlarda büyüyüp çalışacak yaşa gelince birbirinize destek olursunuz..
İnan intihar hiçbirşeyin çözümü değil Allah'ın verdiği cana sen nasıl kıyabilirsin, aslında elimizdeki nimetlerin farkında değiliz...
Bence burada sıkıldığın anda forum aç sana destek gelecektir...Ama sakın intiharı düşünme...
Fatma ablacım çalışmayı denesen bi uğraş bulsan kendine...
Yanda ücretsiz kurslar var belediyenin verdikleri onlara yönelip bir meslek edinebilirsin...
En azından kendi ayakların üstünde durabilirsen hiç kimse seni yıkamaz...
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onlarda büyüyüp çalışacak yaşa gelince birbirinize destek olursunuz..
ınan intihar hiçbirşeyin çözümü değil Allah'ın verdiği cana sen nasıl kıyabilirsin, aslında elimizdeki nimetlerin farkında değiliz...
Bence burada sıkıldığın anda forum aç sana destek gelecektir...Ama sakın intiharı düşünme...
bide yaşayınca ne acı çaektigimi düşün ama çok tşkkürler burdada olsa paylaşmak çok rahatlatıyo tşklr ilgin için ALLAH kimseye benim yaşadıgım acıyı vermesin eşim beni aldattı defalrca ama en igreç şekilde şimdi kafam çok bozuk umarım bunu söyledigim için ipşman olmam nasıl biliyomusunuz annemle annem demekten igrendigim kişiyle aldattı beni buna ladatmak denirse şünkü beni bi aracı olarak kullanmışlar bunu farkettigimde 2 oglumvardı onları düşünüp bişey yapamadım çünkü bu kadar berbet bi hayata onlrı bırakamadım onlra bakacak gücüm yok çünkü bu çaresizlik beni öldürüyor zaten intahar etmek önemli deyil bi ölüm borcumuz var bişekilde öülcez zaten ama byle yaşamak inanaın çok zor demek bile hafif kalıyo ama yaşıyorum yaşamak denirse tabi inanın ölüm kolay geliyo bana çocuklarımı bide imanım olmasa ALLAHA ama artık çok zorlanyorum bilmiyorum ne olur bi çıkmazdayım bana yardım edin dicem bunun çaresi yok biliyorum sabır demeyim 38 yaşındayım olmuyor çok sabrettim bence başka bi çözümü olan varsa söylesin
ne sabri fatma_angel sabredecek yani mi kalmis,
sabret diyenlere kulak asma sen, sabretin diger anlamida yasananlari
sineye cek otur yerine!
Sabretmeye cabaladikca yasadiklarin beyninde canlanir, sucu kendinde arar
erir gidersin!
kizilca kiyameti kopar artik, tum kinini nefretini akit pisliklerin suratina ve cocuklarini da al siginma evine git, birsekilde uzaklas onlarin icinden lutfen...
Lutfen intihari filan da dusunmek bu alemden yok olup gitmesi gereken o pislikler sen dort elle saril hayatina ve yavrularina, insAllah biran once kendini toparlar cesaretlenirsin:Saruboceq:
ben sabret derken allaha isyan etme anlamında söyledim.daha önce yazdıklarımı okursan ayaklarnın üstünde dur dedim okumadan yorum yazma istersen.
Senin yorumundan yola cikarak yorum yaptigimi nerden cikardin allasen:1closedeyes:
Her yorumu okuyacak kapasitem var Allah' a sukur endiselenme benim adima,
o dogrultuda yorum yapmadiysan neden alindin?
Rahat ol.:1closedeyes:
rahatlatmaktan çok bunalıma sokuyosun insanı.farkındaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?