• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar eğilimi

fatma hanım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza . allah yardımcınız olsun. inşallah evlatlarınızdan yüzünüz güler. kendinize çok iyi bakın.... çocuklarınız için

Fatma hanım Allah yardımcınız olsun..Çok zor bir durum..Kendimi yerinize koyamıyorum..Çünkü koymaya kalksam ikisini de öldürmüştüm....Ne anne gözümde olurdu ne de eşim..:umursamaz:
Allah sabırlar versin size..:bbo:

canım, lütfen birazcık daha dayanmaya çalış...
Mor çatı'nın kendine ait sığınma evi yok, bu evlerin artmasına dair kampanyalar yürütüyor...

Devletin kadın sığınma evleri ile ilgili araştırma yapacağım. Yaşadığın il ile ilgili...
Mutlaka geri dönerim, sakın umudunu kaybetme...
a.s.

Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Sunan Merkezlerin Telefon Numaraları

Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü Bilgi Başvuru Bankası Tel: 0 312 419 29 64

Kadın Hukuku Komisyonu Olan Barolar

SİVAS BAROSU: 0 346 221 10 28

çok teşekkürler ÇENEBAZ ilgine benim için ugraşmıssın ALLAH razı olsun senden arıcam verdigin numaraları inşallah hayırlısı olur aslında herkese teşekkür etmeliyim hepinizden ALLAH razı olsun umarım kimse yaşamaz böyle şeyler

Canım daha iyisindir umarım...
Mor Çatı ile ilgili olumlu bir bilgiye ulaşamadım ama
Çenebaz arkadaşımız muhteşem bir bilgi vermiş canım,
Dilerim güzel haberlerini alırız...Üniversite kapalı olduğu için konuyla bizzat ilgilenen arkadaşlarıma ulaşamıyorum ama en kısa zamanda tekrar haberleşeceğiz canım...

Sevgiler...Umudunu sakın kaybetme...

fatma hanim yasadiklarin gercekten yikici seyler,RABBIM onlarin yanina birakmaz bunlari dualarim seninle canimyaaaa

Fatma abla..

Geçen hafta seda sayana bi adam çıktı..
Adam kadın haklarını falan savunuyor.. sığınma evleri falan var.. ısmini bilmiyorum ama Görseniz hepiniz tanırsınız...

Adam dediki..
ıstediğiniz kadar kadın gelsin.. istediği kadar kalabilir dedi..Sınır yokmuş

Bazı arkadaşlar 3ay kalınır demiş o yüzden açıklama gereği duydum..
bulursam size sitesini ve resmini ekliycem..Lazım olacağını bilseydim tam izlerdim proğramı

Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde..Senin için dua edicem..

Kimse senden değerli değil...
Onların günahları yüzünden kendini üzme..
Ne şanslısın 3 tane desteğin var..... +++Bizde senin için dua ediyoruz hem... :Saruboceq:

ben 3 ay diye okumuştum ama eminim kendini toparlayana kadar destek verirler...
önemli olan insanın kendisi için çıkış kapılarını çalması...

hepimiz yanındayız sonuna kadar :teselli:

ah kızlar ahhhh..rabbım var ya kımse yanlız degıl..bende cok depresyona gırdım ama atllattım çok sukur..careyı bırazda bıraz degıl çokkkkk en cokk sekılde rabbınıze yalvararak dua ederek deneyın..o herseyın sahıbı tek kurtarıcı buna ınanın..öle bır ruya gördumkı en sıkıntılı anımmdaaa sılkelendım kendıme geldım..allahtan baska kımse kullarına daha merhametlı olamaz..ne dılersenız ondan dıleyın..ne ıstersenz ondan isteyın o herseyın en hayrlısını verır ve bilir..hayatta hersey imtıhan ne olur pes etmeyın bu ımtıhanları sabırla gecın..sadece kulluk tmek için yaratıldık unutyoruz hepimız gercek hayat öldukten sora baslıyor..dunya derdı sürükluyo bızı ama guclu olun ne olurrrrr ..allahın verdıgı cana sakın kıymayın hesabı yokk cunku..cehennem dahamı huzurlumafoldumben

Back