Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İntihar eğilimi
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım, lütfen birazcık daha dayanmaya çalış...
Mor çatı'nın kendine ait sığınma evi yok, bu evlerin artmasına dair kampanyalar yürütüyor...
Devletin kadın sığınma evleri ile ilgili araştırma yapacağım. Yaşadığın il ile ilgili...
Mutlaka geri dönerim, sakın umudunu kaybetme... a.s.
Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Sunan Merkezlerin Telefon Numaraları
Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü Bilgi Başvuru Bankası Tel: 0 312 419 29 64
Kadın Hukuku Komisyonu Olan Barolar
SİVAS BAROSU: 0 346 221 10 28
çok teşekkürler ÇENEBAZ ilgine benim için ugraşmıssın ALLAH razı olsun senden arıcam verdigin numaraları inşallah hayırlısı olur aslında herkese teşekkür etmeliyim hepinizden ALLAH razı olsun umarım kimse yaşamaz böyle şeyler
Canım daha iyisindir umarım...
Mor Çatı ile ilgili olumlu bir bilgiye ulaşamadım ama
Çenebaz arkadaşımız muhteşem bir bilgi vermiş canım,
Dilerim güzel haberlerini alırız...Üniversite kapalı olduğu için konuyla bizzat ilgilenen arkadaşlarıma ulaşamıyorum ama en kısa zamanda tekrar haberleşeceğiz canım...
Sevgiler...Umudunu sakın kaybetme...
Fatma abla..
Geçen hafta seda sayana bi adam çıktı..
Adam kadın haklarını falan savunuyor.. sığınma evleri falan var.. ısmini bilmiyorum ama Görseniz hepiniz tanırsınız...
Adam dediki..
ıstediğiniz kadar kadın gelsin.. istediği kadar kalabilir dedi..Sınır yokmuş
Bazı arkadaşlar 3ay kalınır demiş o yüzden açıklama gereği duydum..
bulursam size sitesini ve resmini ekliycem..Lazım olacağını bilseydim tam izlerdim proğramı
Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde..Senin için dua edicem..
Geçen hafta seda sayana bi adam çıktı..
Adam kadın haklarını falan savunuyor.. sığınma evleri falan var.. ısmini bilmiyorum ama Görseniz hepiniz tanırsınız...
Adam dediki..
ıstediğiniz kadar kadın gelsin.. istediği kadar kalabilir dedi..Sınır yokmuş
Bazı arkadaşlar 3ay kalınır demiş o yüzden açıklama gereği duydum..
bulursam size sitesini ve resmini ekliycem..Lazım olacağını bilseydim tam izlerdim proğramı
Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde..Senin için dua edicem..
ah kızlar ahhhh..rabbım var ya kımse yanlız degıl..bende cok depresyona gırdım ama atllattım çok sukur..careyı bırazda bıraz degıl çokkkkk en cokk sekılde rabbınıze yalvararak dua ederek deneyın..o herseyın sahıbı tek kurtarıcı buna ınanın..öle bır ruya gördumkı en sıkıntılı anımmdaaa sılkelendım kendıme geldım..allahtan baska kımse kullarına daha merhametlı olamaz..ne dılersenız ondan dıleyın..ne ıstersenz ondan isteyın o herseyın en hayrlısını verır ve bilir..hayatta hersey imtıhan ne olur pes etmeyın bu ımtıhanları sabırla gecın..sadece kulluk tmek için yaratıldık unutyoruz hepimız gercek hayat öldukten sora baslıyor..dunya derdı sürükluyo bızı ama guclu olun ne olurrrrr ..allahın verdıgı cana sakın kıymayın hesabı yokk cunku..cehennem dahamı huzurlumafoldumben