zaten ondan sonra 4 kişi teklif etti ama hayır dedim ben onu sewiyorum 16 yaşındayım çok mutsuzum sabretmekten usandım artık 1aydır ne zaman dönecek diye onu bekliyorum günlerim boşa gitmesin diyorum ama napim beklemekten başka çarede yokki.karşıma ne yakışıklılar çıksada ben onu sewiyorum onun yakışıklılığını fln değil,kendisini sewiyorum ben ona karşı çok rahat dawranıyorum başka birine böylesine rahat dawranamamki onu o olduğu için sewiyorum daha iyisini bulamicamı biliyorum arkadaşlarımla konuşuyorum anlıyorlar derdimi onu gerçekten sewdiğimi söylüyolar ama hep benim sewdiklerim beni sewmiyo off BİŞE SORUCAM UMUDUMU KAYBETMEDEN ONU BEKLESEM BİRGÜN GERİ DÖNER Mİ BANA?ONUN DÖNECEĞİNE İNANMAK ONU GERİ GETİRİRMİ?SİZDE UMUDUNUZU KAYBETMEDEN BİRŞEYİ BAŞARDINIZ MII??
Aslında senın konunun yerı burası değil ama ben sana şunu soylemek ısterım.şuan yaşın cok ufak ve hersey toz pembe.herseye kendını cok kaptırma derım.belkı aşıksın belkı sevıyosun ama bukadar basıte alma herseyı.bırdaha onun gıbısını bulamayacagını hele hele hiç düşünme.senın yerınde olmak ısteyen keşke lıseye yenıden başlasamda okusam dıyenler cok fazla bende dahıl.Herseyde ilk adımın derslerın ve aılen olsun.Nasılsa bı erkek arkadasın olur.günlerını üzülerek bekleyerek ağlayarak gecırme.Gelırse gelır gelmezse unut,bağlanma cok.tavsıyemdır.