• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar eğilimi

Biri Karısınız Kız Kardeşi ile
Diğeri Karısının Annesi İle..

Çivisi Çıkmış Dünyanın-tatlicadiarzu-

evet ya kimseye güvenileceği kalmamış biri annesinden darbe yemiş biri kış kardeşinden en yakınların bunu yaparsa elin adamnn yapması gayet doğal.

evet çok haklısın güvenecek kimsemiz yok bu dünyada anlıcan ne acı dimi çivisi çıkmış bu dünyanın ALLAH yardımcımız olsun cümle kullarının

tamam kardeşle de çok kötü çok rezalet bişey aldatılmak yine bir derece
ama heleki anne çok kötü bişey gerçekten rezillik
cnm 3 tane oğlum var demişsin 2 tane oğlun varmış öğrendiğinde 3.niye yaptın
ben yanlış anladıysam kusura bakma öyle okudum sanki
ve demişsin herkes biliyor ailedeki
senin baban yokmu o damı biliyor
ya kayınvaliden kayınpederin??

eğer herkes biliyor ve birşey demiyorsa daha bilmediğin çok şey vardır
bu göz yumulcak bişey değil çünkü

ama sen annesin evlatlarına yazık etme çok zor kardeşim ama dayanmaya çalış
o 3 tane evladın büyüyünce senin değerini anlayacaklardır

ailende yaşamadığın saadeti gördüğün sana yaşatılan bu pislikleri oğlulların sana unutturacaktır

Allah yardımcın olsun

bide yaşayınca ne acı çaektigimi düşün ama çok tşkkürler burdada olsa paylaşmak çok rahatlatıyo tşklr ilgin için ALLAH kimseye benim yaşadıgım acıyı vermesin eşim beni aldattı defalrca ama en igreç şekilde şimdi kafam çok bozuk umarım bunu söyledigim için ipşman olmam nasıl biliyomusunuz annemle annem demekten igrendigim kişiyle aldattı beni buna ladatmak denirse şünkü beni bi aracı olarak kullanmışlar bunu farkettigimde 2 oglumvardı onları düşünüp bişey yapamadım çünkü bu kadar berbet bi hayata onlrı bırakamadım onlra bakacak gücüm yok çünkü bu çaresizlik beni öldürüyor zaten intahar etmek önemli deyil bi ölüm borcumuz var bişekilde öülcez zaten ama byle yaşamak inanaın çok zor demek bile hafif kalıyo ama yaşıyorum yaşamak denirse tabi inanın ölüm kolay geliyo bana çocuklarımı bide imanım olmasa ALLAHA ama artık çok zorlanyorum bilmiyorum ne olur bi çıkmazdayım bana yardım edin dicem bunun çaresi yok biliyorum sabır demeyim 38 yaşındayım olmuyor çok sabrettim bence başka bi çözümü olan varsa söylesin
Canım merhaba , yaşadığını söylediğin şeyler çok korkunç .Annenle kocanın seni aldattıklarını yazmışsın.Peki bu konuda nasıl emin olabiliyorsun , onları birlikte mi gördün ?Bu konu ile ilgili bir açıklama göremedim canım.Yazdıkların o kadar inanılması zor şeyler ki tüylerim diken diken oldu .Annelik gibi kutsal bir kavram nasıl bu şekilde kirletilir.Ben 48 yaşında 23 yaşında kız annesi olarak biraz daha açıklama rica ediyorum .Acaba bir yanlış anlama olabilir mi ?

keşke yanlış anlama olsaydı bunu nekadar çok isterdim bilemessiniz ama malesef göxlerimle görene kadar bende yanlış anlamısşımdır diye düşünüyordum taki görene kadar .Babam yok ben çok küçükken ölmüş oyüzden hiç bilmiyorum babamı evet 2 oglum vardı ögrendigimde ama caresizlik biliyorum hiç mantıklı deyil ama aldıramadım

keşke yanlış anlama olsaydı bunu nekadar çok isterdim bilemessiniz ama malesef göxlerimle görene kadar bende yanlış anlamısşımdır diye düşünüyordum taki görene kadar .Babam yok ben çok küçükken ölmüş oyüzden hiç bilmiyorum babamı evet 2 oglum vardı ögrendigimde ama caresizlik biliyorum hiç mantıklı deyil ama aldıramadım

canım elbette çocuklarını aldıramamanı anlarım... ama bak onlar için güçlü olmalısın
burda kimse sığınma evleriyle ilgili bişey dememiş, benim de bilgim yok ama internetten araştırabilirsin
ya da bak burda konu açabilirsin, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mutlaka, istemiyorsan hikayeni anlatmak zorunda da değilsin,
sadece sığınma evleri hakkında bilgi almak istiyorum diyebilirsin canım
bence daha fazla o evde psikolojini bozma, ben senin için netten araştırıcam şimdi ama bilmiyorum ne bulabilirim benneyaptımki

bak bişeyler buldum...

Kimler Kadın Sığınma Evlerine Başvuruda Bulunabilir?
Fiziksel, duyusal, cinsel ve ekonomik istismara uğrayan kadınlar, psiko-sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümlenmesi ve bu süreçte varsa çocuklarıyla birlikte yatılı olarak kalabilmeleri yatılı bir sosyal hizmet kuruluşu için başvuruda bulunmaktadır.

Kadın Sığınma Evlerine Yerleşmek ıçin Ne Yapılmalı?
Kadın Konukevine kabulünü isteyen kadınlar ıl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunabilir ve başvuruları ilgili meslek elamanı tarafından değerlendirildikten sonra Kadın Konukevine yerleştirilirler. Kadın Konukevinde kalma süresi 3 ay olarak belirlenmiştir.

Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Sunan Merkezlerin Telefon Numaraları

Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü Bilgi Başvuru Bankası Tel: 0 312 419 29 64

Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Sunan Merkezlerin Telefon Numaraları

Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü Bilgi Başvuru Bankası Tel: 0 312 419 29 64

Kadın Hukuku Komisyonu Olan Barolar

SİVAS BAROSU: 0 346 221 10 28

bak bunları da direk medeni kanundan buldum

-Boşanma davası sürerken tedbir nafakası alınabilmektedir.

-Boşanma davalarında evlilik birliği içinde zarar gören veya beklenen menfaatler için maddi tazminat, kişilik hakları ihlal edilmişse ispatlanabilmesi durumunda manevi tazminat talep edilebilir.

-Boşanma ile yoksulluğa düşülmesi durumunda süresiz nafaka (yoksulluk nafakası) istenebilmektedir. Yoksulluk nafakası bir gelir edininceye veya tekrar evleninceye kadar devam eder.

Ben buradan Çenebaz arkadaşıma araştırmalarından dolayı teşekkür ediyorum .Ne kadar çaresiz olursanız olun bir çaresi vardır.Yazıldığı gibi sığınma evine başvurun .Adına anne diyemiyeceğim bu iğrenç yaratıktan ve rezil kocadan kurtulun.Çocuklarınızı düşünün , bu ortamda büyürlerse nasıl bozuk bir psikoljik yapıya sahip olurlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok üzgün ve kızgınım.
Ama ne olursa olsun ayrılın .

Ben buradan Çenebaz arkadaşıma araştırmalarından dolayı teşekkür ediyorum .Ne kadar çaresiz olursanız olun bir çaresi vardır.Yazıldığı gibi sığınma evine başvurun .Adına anne diyemiyeceğim bu iğrenç yaratıktan ve rezil kocadan kurtulun.Çocuklarınızı düşünün , bu ortamda büyürlerse nasıl bozuk bir psikoljik yapıya sahip olurlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok üzgün ve kızgınım.
Ama ne olursa olsun ayrılın .

elimizden daha fazlası gelse de yapsak... sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz işte
umarım sonu herkes için hayır olur...

sadece 3 ay kalabilirler diyo sığınma evinde 3 aydan sonra ne yapıcak çocuklarıda yanına alabiliyormu

çocuklarıyla beraber diyor, 3 aydan sonra napabilir diye ben de düşündüm
ama mağdur durumda kalmaması için az çok yardım edilir bence devlet tarafından
nafakayla ilgili maddeleri o yüzden yazdım...

çok teşekkürler ÇENEBAZ ilgine benim için ugraşmıssın ALLAH razı olsun senden arıcam verdigin numaraları inşallah hayırlısı olur aslında herkese teşekkür etmeliyim hepinizden ALLAH razı olsun umarım kimse yaşamaz böyle şeyler

çok teşekkürler ÇENEBAZ ilgine benim için ugraşmıssın ALLAH razı olsun senden arıcam verdigin numaraları inşallah hayırlısı olur aslında herkese teşekkür etmeliyim hepinizden ALLAH razı olsun umarım kimse yaşamaz böyle şeyler

canım ara araştır, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz a.s.

valla şok oldum,biri anne biri kardeş ikiside can sonuçta insan canından olanlara güvenmicekse kime güvenmelikafamçokkarıştı anneki gerekirse çocuğu için canını verir,gerçekten sizin için çok üzüldüm.allah yardımcınız ve herdaim yanınızda olur inşallah.emin olun ikisininde yanına kalmaz yaptıkları...yeterki siz canınızı sıkmayın allah kimsenin ahını kisede bırakmaz

Back