bide yaşayınca ne acı çaektigimi düşün ama çok tşkkürler burdada olsa paylaşmak çok rahatlatıyo tşklr ilgin için ALLAH kimseye benim yaşadıgım acıyı vermesin eşim beni aldattı defalrca ama en igreç şekilde şimdi kafam çok bozuk umarım bunu söyledigim için ipşman olmam nasıl biliyomusunuz annemle annem demekten igrendigim kişiyle aldattı beni buna ladatmak denirse şünkü beni bi aracı olarak kullanmışlar bunu farkettigimde 2 oglumvardı onları düşünüp bişey yapamadım çünkü bu kadar berbet bi hayata onlrı bırakamadım onlra bakacak gücüm yok çünkü bu çaresizlik beni öldürüyor zaten intahar etmek önemli deyil bi ölüm borcumuz var bişekilde öülcez zaten ama byle yaşamak inanaın çok zor demek bile hafif kalıyo ama yaşıyorum yaşamak denirse tabi inanın ölüm kolay geliyo bana çocuklarımı bide imanım olmasa ALLAHA ama artık çok zorlanyorum bilmiyorum ne olur bi çıkmazdayım bana yardım edin dicem bunun çaresi yok biliyorum sabır demeyim 38 yaşındayım olmuyor çok sabrettim bence başka bi çözümü olan varsa söylesin