• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar eğilimi

fatma lütfen kendini toparla,
her gecenin gündüzü var, başkasının iğrençliği seni neden canından geçirsin ki ???
senin görevin kendini ve evlatlarını bu pislikten korumak
eminim kadın sığınma evleri sana da evlatlarına da bağrını açacaktır, lütfen araştır soruştur, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar buraya
geçici bir süre sığınma evine sığın, sonra da elinden ne iş gelirse evlatların için yap ve bu yaşadıklarının tamamını sil hafızandan
yavrularına temiz bir hayat kur...
yarın bizim hükümet gibi dimdik güçlü bir annemiz vardı başımızda desinler...
inan tüylerim diken diken oldu, yavrularına bu cümleyi kurdurt lütfen, gel burda dertleşelim sık sık...

aynen katılıyorum arkadaşım sana ne güzel demişsin.

ya inanmıyorum bukadar insan benim için yazıyor çok ama çok tşekkür ederim sizlere ama inanın bunları yazarken çok kötü oluyorum utanıyorum bunları yaşayıpt hala bu evde yaşadıgım için bu ne büyük bi utançtır bilemessiniz işte bu beni mahfediyor çaresizlik yani evet aslında yorumlarınızda haklısınız bi çaresini bulmamlazım artık eriyorum resmen tam anlamıyola bittigimi hissediyorum gün geçtikce gücüm bitti arık oyzden sabır demeyin diyorum insan kendini bilir kuran okuyorum namazımı kılmasamda şükür ALLAHA inancımda çok büyüktür ama insansın işte biyerde bitiyo herşey benim için bukadar igreç bişeyle yaşamak inanın zorbile hafif kalıyo yaşadıgımı anlatmaya bogazımda bi dügüm oluyo ellerim tutmuyo gözüm görmüyo size yazarkenbile aglamaktan helek oluyorum inanın ama iyiki burası varda birazda olsa rahatlıyorum ilginize çok teşekkürler ALLAH hiçbirinize yaşatmasın ALLAH razı olsun sizden ever kadın sıgınma evlerine nasıl ulaşabilecegim hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bana daha fazla burda kalırsam ben intahar etmesemde ölüyorum zaten yavaş yavaş çocukların haberi vrmı demissin evet daha bikaç gün önce konuştum onlarla anlattım herşeyi eger bigün ortadan kaybolursan bana kızmalrını istemiyorum çünkü bana düşman olmasınlar istiyorum çünkü şu hayatta tek dayanagım onlar onlarıda kaybedersem hiç dayanamam tekradan herkesden AALAH razı olsun benim sorunuma zaman ayırıpta yazdıgınız için

canım. yaşadıkların çok kötü. okuduğum an,inan mahvoldum. nasıl olur böyle şeyler diye.eğer gidersen neden çocuklarını yanına almıyorsun. bu kötü ortamda bırakma onları da.
.. sığınma evleri ile ilgili bir arkadaş var kkdan ona özel mesaj yazacağım şimdi... okursa sana yardımcı olacağından eminim.....

ya inanmıyorum bukadar insan benim için yazıyor çok ama çok tşekkür ederim sizlere ama inanın bunları yazarken çok kötü oluyorum utanıyorum bunları yaşayıpt hala bu evde yaşadıgım için bu ne büyük bi utançtır bilemessiniz işte bu beni mahfediyor çaresizlik yani evet aslında yorumlarınızda haklısınız bi çaresini bulmamlazım artık eriyorum resmen tam anlamıyola bittigimi hissediyorum gün geçtikce gücüm bitti arık oyzden sabır demeyin diyorum insan kendini bilir kuran okuyorum namazımı kılmasamda şükür ALLAHA inancımda çok büyüktür ama insansın işte biyerde bitiyo herşey benim için bukadar igreç bişeyle yaşamak inanın zorbile hafif kalıyo yaşadıgımı anlatmaya bogazımda bi dügüm oluyo ellerim tutmuyo gözüm görmüyo size yazarkenbile aglamaktan helek oluyorum inanın ama iyiki burası varda birazda olsa rahatlıyorum ilginize çok teşekkürler ALLAH hiçbirinize yaşatmasın ALLAH razı olsun sizden ever kadın sıgınma evlerine nasıl ulaşabilecegim hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bana daha fazla burda kalırsam ben intahar etmesemde ölüyorum zaten yavaş yavaş çocukların haberi vrmı demissin evet daha bikaç gün önce konuştum onlarla anlattım herşeyi eger bigün ortadan kaybolursan bana kızmalrını istemiyorum çünkü bana düşman olmasınlar istiyorum çünkü şu hayatta tek dayanagım onlar onlarıda kaybedersem hiç dayanamam tekradan herkesden AALAH razı olsun benim sorunuma zaman ayırıpta yazdıgınız için

canım ya sana dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo çok etkilendim allah yardmcın olacak senin eminim bundan.

ah canım içim acıdı ...arkadaşım o pislikler için canına kıymak günaha girmen yavrularını onların eline bırakman kusura bakmada aptallık olur sen zaten şu an yaşayan ölüsün kaybedecek neyin varki kadın sığınma evine gitmeyi araştır kesinleştirincede onları rezil et al yavrularını git..bir çözüm bulman şart kendini öldürürsen ananla kocana meydan kalır olan çocuklara olur sen bu dünyada azap çekiyorsun ama öbür dünyadada onların vay haline..canım arkadaşım dualarım seninle ALLAH yardımcın olsunnnnn

sakin intiharı düşünme çocukların ne olacak onlarda helek olur bir işe falan giremezmisin ben başından beri okuyamadım ailen yada sığınacak yerin yok galiba keşke yakın olsaydın yardımcı olmaya çalışırıdm ama burda sığınma evi hakkında bilgisi olan vardır

mor cati var ama illa siddet goren kadinlara mi yardim ediyor bilmiyorum..
bulundugun yer sivastaysa adres ve telefon buldum..diger illerinkide yaziyor.
ozeline atiyorum..
istersen bir ara danis sana yardimci olurlar mutlaka..

canım, lütfen birazcık daha dayanmaya çalış...
Mor çatı'nın kendine ait sığınma evi yok, bu evlerin artmasına dair kampanyalar yürütüyor...

Devletin kadın sığınma evleri ile ilgili araştırma yapacağım. Yaşadığın il ile ilgili...
Mutlaka geri dönerim, sakın umudunu kaybetme...
a.s.

fatma_angel dualarım seninle
Allah yardımcın olsun
burda olmasa bıle bunun bir hesabı var unutma yaptıklarını ödeyecekler

Yaradan o kadar büyük o kadar adilki...
Bu yaşadığınız iğrençliğin hesabını muhakak alıcak onlardan..
Siz kendinizi lütfen üzmemeye,güçlü olmaya çalışın..
Eğer kaybolucaksanız lütfen çocuklarınız alıp öyle gidin oralardan..
Ama planlı programlı yapın o işi..Önce bir miktar para biriktirmeye çalışın..
Sonrada sığınma evlerine gidin,muhakak sizin derdinizden anlıyacaklardır..
Sizi işe yeleştirirler..Gerekli psikolog desteği verdikten sonra..
Birde nacizane bir fikrim..O şehirden uzaklaşın bence...
ıyiki çocuklarınız var..
Muhakak herşey yazıldığı gibi kolay olmıyacak,çoook zor olucak..
Ama en azından onurlu yaşıyacaksınız..
Lütfen bizi habersiz bırakmayın..
Allah yardımcınız olsun..

Fatma-angel!
bu nasil bir soz oyle? nasil dusunursun olumu? sen kurtulacaksin cocuklarin ne olacak? onlari yuz ustumu birakacaksin?? kendini dusunmuyorsan cocuklarini onlarin piskolojosini, annesizligi, yanliz kalacaklarini, uzuntulerini dusun..

canim, aslinda seni cok iyi anliyorum. bu adama bu aciya dayan demiyecegim onun yaptiklarina boyun bukuk sabret demiyecegim. diyecegim su!
bence hemen ise koyul..
oyle cikip gidemezsin bi guvencen yokken evden.. yukardeki arkadasin bahsettigi gibi, calis, veya para biriktirbir guvencen olsun, yada nebileyim yardim evleri filan vardir muhakkak polisten filan oranin adresini bulamazmisn bilmuiyorum kimler yardimci olabilir.. ama sen o ortamdan ciktiginda zaten bence hersey duzelir.

daha oncede denilen birsey ama tekrar diyorum bende.. Allah;in sana vermis oldugu derde Allahtan sabir dilemekten yardim istemekten baska birseyin yok!
dua et namaz kil dua et dua et!! mutlaka kabul olacak bu ama demekki boyle olmasi gerekiyormuski dualarin simdi degilde bir muddet sonra kabul olur buna inan!
daha kotu bir durumda olmadigina yinede sukr et!

Allahtan tekrar tekrar yardim dile.. o kisiler zaten belasini bulacak, sen onlari dusunme.. bence kendine hem para biriktirmek adina hemde az da olsa bu olumsuzluktan kafani cevirebilmen icin bir ugras bul kendine.. butun gun belki bos durdugundan dusun dusun dahada isin icinden cikamaz duruma geliyorsundur kesin!

ortam yap isler bul arkadas edin. her gununu'' ben basaricam, gidecegim burdan'diye dusunerek gecir gununu.. Inan bana yoluna girmeyecek birsey yoktur. hemen isin kolayina gidip allahin sinavinda pes edip varmi kolay yolu secmek?? allah sana herseyi vermis..ne vermis deme.. elin ayagin duzgundur , cocuklarini vermis sana ve aklima gelmeyen bircok sey... daha kotusude olabilirdi.. ama bazi zor gelen seylerde iste hemen pes etme ve iyi olan seyler gibide bu kotu olan seyi basarmaya bak!
Her husranin sonu mutluluktur!

Allaha sigin, biran ordan cikabilmek icn piskolojini duzeltebilmek iicn ugras bul is bul kendine sonrasi kolay!

Allaha emanet ol..

canlarımsınız sizler inanın inanmakta zorlanıyorum demekki insanlık ölmemiş dertiyo ban ben en yakınlarımdan bu darbeyi yedikten sonra herşeye güvenimi yitirmiştim ama görüyorum ki hala iyilik var bu haytta sakın beni yanlış anlamayın olurmu benide nlayın düşününki en yakınınızdan bunları görüpte insanlara güvenin ondan sonra ama şimdi içimde sanki bi umut yeşerdi evet ya hayat insanlar bukadar kötü deyil diyorudm önceden insanın en yakınları bunu yaparsa başkaları neler yapmaz o yüzden hiç kimseye anlatıpta rahatlayamadım yada akıl verin bana diyemedim şimdiye kadar tek başıma mücadele etmeye çalıştım hepinizden ALLAH razı olsun birde MORS bana özelden msj attıgını söylüyorsun ama ben özele nasıl bakıcam bilmiyorum a burdan yaz yada anlatırmısın nasıl bakıcanı özele

canim sayfanin yukarisinda sagda hosgeldiniz yazan yerde 1 yeni ileti gibi birsey yazar msj gelince ozel mesajlarina oradan bakabilirsin ben sana buradan da yazayim adres telefon
insallah bir kapi acilir..

Akdeğirmen Mah. Kepenek Cd. Mavi Köşe Apt. Sivas
0346.2242653-2211500-2233607

fatma kardeşim benim işim kerdeşimle beni aldatıyormuş bende sen gibi ölümü düşündüm bileklerimi kestim ALLAHAşükrediyomki bişe olmadı benimde bir oğlum war
bana bişe olursa ona ne olurdu
tek düşündüğüm oğlum
oğlum için yaşıyorum we yaşayacagım
eşimi we kardeşimi ALLAHA hawale ediyorum
şaytanlarından bulsunlar

prensesmisim ve fatma_angel, yazdıklarınızı okuduktan sonra tüm bildiklerim altüst oldu :1shok:
yaşanan acıların diğer tarafta ödülü olduğuna inanarak tutunurum ben ve evet yaşanacak en acı olayları yaşamışsınız ama en güzel şeyleride yaşayabilirsiniz,
düşünsenize yarın öbür gün oğlunuz sizle hayatının kadınını tanıştıracak o kızda size bir evlat olacak,babanne diye ayaklarınızda dolanan torunlar..
çok şey yaşadınız olgunlaştınız,bigün bi akrabanız çocuğunuz torununuz dertleşecek sizinle,eğer onlarında acısı büyükse intihar et kurtul diyebilirmisiniz?hayır,sizin yaşadıklarınız onlara ışık olacak öğüt olacak,çocuklarınız annem acılarına dayanamadı öldü gitti demesinler,ilerde çoluk çocuğa karışınca sizi anlayıp vay be benim ne vefalı annem varmış her şeye dayandı ne güçlü sağlam annem varmış diyip gurur duyacaklar belki..
güzelliklerin yanınızda olması dileğiyle..

fatma kardeşim benim işim kerdeşimle beni aldatıyormuş bende sen gibi ölümü düşündüm bileklerimi kestim ALLAHAşükrediyomki bişe olmadı benimde bir oğlum war
tek düşündüğüm oğlum
şaytanlarından bulsunlar

inanamıyorum ya bi insanın kardeşi bunu nasıl yapar hadi eşin demek bile istemiyorum o adam bunu yaptı kardeşin nasl böyle bişe yaptı ya insan kardeşine kyarmı hiç.tüylerim diken diken oldu yazını okuyunca takdir edilecek kadınmışsın güçlüsün ne güzel aalh bundan sonra yüzünü güldürür sabrının mükafatını verir inşallah.opuyorumnanaktan

tek düşündüğüm oğlum
şaytanlarından bulsunlar

hala berabermisin eşinle peki berabersen nasıl dayanıyorsun banada anlat lütfen

Biri Karısınız Kız Kardeşi ile
Diğeri Karısının Annesi İle..

Çivisi Çıkmış Dünyanın-tatlicadiarzu-

Back