İntihar eğilimi

Aslında senın konunun yerı burası değil ama ben sana şunu soylemek ısterım.şuan yaşın cok ufak ve hersey toz pembe.herseye kendını cok kaptırma derım.belkı aşıksın belkı sevıyosun ama bukadar basıte alma herseyı.bırdaha onun gıbısını bulamayacagını hele hele hiç düşünme.senın yerınde olmak ısteyen keşke lıseye yenıden başlasamda okusam dıyenler cok fazla bende dahıl.Herseyde ilk adımın derslerın ve aılen olsun.Nasılsa bı erkek arkadasın olur.günlerını üzülerek bekleyerek ağlayarak gecırme.Gelırse gelır gelmezse unut,bağlanma cok.tavsıyemdır.

arkadaslar yorumlarinizi dikkatle okudum
bazen öyle seylere tanik oluyor yada duyuyoruzki bu bizim basimiza gelse oluruz yada kaldiramayiz diye dusunuyoruz
halbuki insan oglunun su dunyada kaldiramiyacagi yük yok sanirim
Allahta kimseye kaldiramiyagi yük yüklemez
ama bir nekadar guclu nekadar sabirli oldugumuzu bilmedigimiz icin umutsuzluga kapiliyorum
halbuki biz kendimizi sevmessek yada önemsemessek kimse bize sevmez yada önemsemez lutfen öz guveninizi kaybetmeyin ne acilar varki gecmedi ne dertler varki sonlanmadiki
belkide basimiza gelen hersey bizi biz yapiyor
benim inandigim Biz bayanlar Allah tarafindan cok guzel donanimlanmisiz
etrafimizdaki kotu olaylari yada hayatimizdaki kotu seyleri dusunmek yerine elimizdekilere sarilmayi ögrenmeliyiz:)

selam arkadaşlar bende 3 kez denedim insana yasamak zor geliyor sanki ben ölünce sevdiklerim daha mutlu olucak gibi geliyordu.çok kötü günler geçirdim duygusal anlamda..2sinde gerçekten çok yaklaştım ölüme birinde midem yıkandı diğerindede serum takıldı hastanede kalmak istemediğim için evdede takıldı ama ailem hiçbirini bilmiyo,üniversiteyi okurken yaşadım hepsini.umutsuzdum kızgındım hayata kendime ve daha bi sürü şeyler..... şu an evliyim sağlıklı bir oğlum var ama hala yaşama bir pamuk ipliğiyle bağlıyım.bir türlü kendimi toparlayamadım....biraz fazla duygusalım en ufak bir şeyden etkileniyorum,senağlamafazla sulugözüm.oğlum benim yaşam pınarım.eşimide seviyorum onunlada sorunumuz yok ama ben bana vakit ayıramamasını bile çok büyük sorun olark görüyorum,umutsuzluğa kapılıyorum depresifim birazcık sanırım:teselli:

ben de o kadar çok intaharı düşnüyorum ki anlatamam, cadddeye her çıktıgımda atmak ıstıyorum karşıdan gecerken bır sey olsa bırı ıktırır mı acaba benı dıye bakıyorum ve tam araba gelırken kendımı atasım gelıyor, cok yuksek kenarlı yerlerden bazen yurumuyorum kı kendımı atabılecegımı düşünüyorum yaklasınca atsam mı dıyorum bır kere atmıstım kendımı de adam zorla durmustu,
gecen sene sevgılımdn ayrılınca, bu sene de gene evlenemıyorum işim yo k hayatımn da kötu gıdıyor (( çözüm olmadıgını da düşünüyorum ıntahar ednce yıne evlenemıcem ya da işim olmıcak veya mutlu olamıcam ama işte...bunu yasamıyor olucam en azından.

kızlar biliyorum herksin derdi kendine büyüktür ama bi düşünün saglıgınız yerinde eşiniz sizi aldatmamış ekonomik sıkıntınız yok bence halinize şükredin bende bunların hepsi var eşim aldattı hemde defalarca hemde en yakınlarımla çalışmıyorum ekonomik özgürlügümde yok yani anlıcanız çok çaresizim bende çok düşündüm intiharı hatta hala düşünüyorum ama çocuklarım var yapamıyorum çok mutsuzum anlıcanız ve malesef bu berbat dünyada yaşamak zorundayım ama gücüm kalmadı hergeçen gün bitiyorum sanki daha güçsüz hissediyorum kendimi inanın dayanması çok zor elimden geleni yopıyorum ama olmuyor işte ALLAHIM herkesin yardımcısı olsun tabi benimde

Yaşadığım tüm olumsuzlukların temelinde ben varım .Yaptığım kötü davranışlar hep karşıma çıktı ve beni çaresizliğe itti ve itmeye devam ediyor.Yalnızım,kimsenin umrunda değilim,benim olmamamm kimse için bir kayıp değil bunun farkındayım ama kendimi yine de seviyorum kıyamıyorum kendime.Kendimi çok berbat hissediyorum günlerdir sadece ağlıyorum .Derler ya AĞLA RAHATLARSIN hayır ben ağlayınca daha depresif biri oluyorum ama tutamıyorum kendimi aynaya bakıp kendime kızıp ağlıyorum.ıntihar düşünüyorum sürekli ama cesaret edemiyorum +beni yargılayan insanları haklı çıkarmakta istemiyorum yaa .çok çaresizimmmm biraz rahatlamak için yazdım saçmalıyorum işteee...

canım sence ölüm kurtuluşmu bence değil sana o canı allah verdi o alır dünya sınav dünyası biraz sabret sonu ferahlık inan kendinede kızma bence allah yardım etsin canım

kimseyi suçlayamamak çok kötü bir durum.Yaşadıklarımdan sadece kendim sorumluyum kendimi çok çaresiz hissediyorum.

tşk ederim.Allah a sığınıyorum O beni koruyo biliyorum ama yinde elimde değil saçma sapan fikrirler dolaşıyoo

bende çıldırmak üzereyim başımda öyle manyak bir insan varki ben mart ayında sözlendim ve kaynanam var o zaman iyiydi şidi daha 4 ayda beni çıldırttı 8 agustos nişan tarihim nişanlımı seviyorum 7 sene geçirdik beraber herşeyi yaşadık acısıyla tatlısıyla ama annesi oğlunu bile benden soğuttu bana lafları söylüyo sonra oğlunu arıyo beni şikayet ediyo ben zamanında psikolojik tedavi aldım çok sinirli bir insanım kendimi kaybediyorum sinirlenince bugünlerdede çok sinirliyim ya kendim ölecem yada o karıyı parçalıcam kendimi binanın tepesinden atmak istiyorum allah belasını versin onun benim aramıda bozdu sevgilimle bende migren yoktu bu kadın beni okadar sinir ediyo ki migrenim var artık

içim çok acıdı okurken (
fatma_angel abla Allah sana yardımcı olsun,sabır,dayanma gücü versin inşallah.Allah herşeyi görüyo biliyor bundan kimsenin şüphesi yok için rahat olsun seni üzenlerden bunlar birer birer çıkacaktır.ilahi adalete ben çok inanırım..sadece sabret er yada geç herkes hakettiğini bulurr..kimsenin ahı kimsede kalmaz (

bide yaşayınca ne acı çaektigimi düşün ama çok tşkkürler burdada olsa paylaşmak çok rahatlatıyo tşklr ilgin için ALLAH kimseye benim yaşadıgım acıyı vermesin eşim beni aldattı defalrca ama en igreç şekilde şimdi kafam çok bozuk umarım bunu söyledigim için ipşman olmam nasıl biliyomusunuz annemle annem demekten igrendigim kişiyle aldattı beni buna ladatmak denirse şünkü beni bi aracı olarak kullanmışlar bunu farkettigimde 2 oglumvardı onları düşünüp bişey yapamadım çünkü bu kadar berbet bi hayata onlrı bırakamadım onlra bakacak gücüm yok çünkü bu çaresizlik beni öldürüyor zaten intahar etmek önemli deyil bi ölüm borcumuz var bişekilde öülcez zaten ama byle yaşamak inanaın çok zor demek bile hafif kalıyo ama yaşıyorum yaşamak denirse tabi inanın ölüm kolay geliyo bana çocuklarımı bide imanım olmasa ALLAHA ama artık çok zorlanyorum bilmiyorum ne olur bi çıkmazdayım bana yardım edin dicem bunun çaresi yok biliyorum sabır demeyim 38 yaşındayım olmuyor çok sabrettim bence başka bi çözümü olan varsa söylesin

sende haklisin fatma ama unutma ki hersey bir sinav evet bir kadin icin bunlari kaldirmak cok cok zor...ama sunu unutma onlar yaptiklarinin hesabini verecekler sen kimseye yanlis yapmadin icini ferah tut..neden olmek istiyorsun ki sen ogullarina iyi bir annesin o ahlaksizlari dusunme eninde sonunda cezalarini cekecekler onlar icin deger mi olmeye??allah korusun canina kiyarsan cocuklarin bunu nasil kaldirir?ya onlarda senden sonra hayatta tutunamazlarsa..
sen sahip cik yavrularina..ogullarin biraz daha buyusun senin elinden tutarlar.belki hersey zamanla duzelir olumlu dusun hayata tutun..her gecenin sabahi var unutma..belkide allah seni bu sekilde imtihan ediyor.dayanma gucun hic eksilmesin..herkes yaptiklarinin cezasini ceker..

eminmisiniz..:uhm:. nasıl olabilir aklım almıyor öz anneniz mi? eşinizin yaşı kaç?
hayatta neler olup bitiyor. siz çocuklarınız için yaşamaya devam edin... eşinizde annenizde yaptığından utansınlar.
ama mutlaka bir nörolojiye psikyatriye gidip uzmandan yardım alın.. üstesinden tek başına gelinmesi çok zor çok ağır birşey yaşamışsınız. çok kötü.. Allah size sabır versin.

arkadaşlar bi kaç hafta oluyo
gece kızımla oturuyoduk,birden kapı çaldı
açmaya kalmadıki alt komşumuz iki büklüm ben intihar ettim demesinmi
ne yapacağımı şaşırdım
hemen yan daireme ve üstteki ev sahibime koştum
kadın bayıldı,ilaç içmiş sanırım
üstelikte 2 aylık hamile:1no2:

neyse ambulans çağırdık midesini yıkadılar
ben geçen gün uğradım evde yoktu
bebk nasıl bilmiyorum,çok fazla görüşmüyoruz uğramayada çekiniyorum
eşini işten çıkardıklarını biliyorum sadece
maddi sorunları var

ama hiçbişey intihar etmeye değmez arkadaşlar
hayat bi sınav güllük gülistanlık günlerimiz olduğu gibi
zor zamanlarımızda olucak tabi

çözümsüz dert yok arkadaşlar
Allah altından kalkamayacağı yük yüklemezmiş kuluna
düşüneceğiniz son şey bu olsun
bu can bize emanet

:1shok: nasıl yaaa öz annenmi fatma ablaaa.bunu sana yapan öz annenmii

evet malesef öz annem eşinim yaşını sormusun 48 ama ne olur bana daha iyi bişey söyleyin çünkü sabır elimden gelmiyor artık ya öşücem yada kaybolup gidicem buralardan çocularım bide ALLAH korkum omsa onları bile öldürürüm bana bi çözüm yolu gösterin çünkü sabredilecek bişey deyil bu çıldırıcam inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…