- 30 Ağustos 2024
- 147
- 45
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
-
Kreş yazdırdık fazlalık olara görmüyorum annem babam önümde el pençeler incinicem diye laf bile söylemezler ama sen ağır bir bunalımdaym sürekli rüya görüyorum evim düzenim dağıldı tek çocuğum var ikinciyi düşünmedim aslaHayatınıza en güzel şekilde devam edin bence o adamdan koca da olmaz baba da. Cocuğunuza güzel bir hayat sunun, çalışın giyinin süslenin gezin. Evinize geri dönünce de mutlu olmicaksınız belli ki. Hem kocanız da nasıl olsa geri dönüyor diye iyice rahat davranıcak.
Emanet gibi hissetmeyin siz onların evladısınız. Ne aileler var geri gönderiyor kızlarının şiddet gördüğünü bildigi halde. Aileniz elinden geleni yapıyorsa siz kendinizi fazlalık olarak görmeyin. Tek çocuğunuz varmış verin kreşe işe girin toparlanın sonra da Kendi hayatınıza bakın
Bunalımdayım diyorum anlamıyomusun bunalım elimi kolumu kaldıracak gücüm yok şuan zaten Allah hak edene çocuk versin biz hak etmedik çocuk evliliğin ilk yılında oldu ondan sonrada düşünmedim zaten çok yorgunum bütün enerjimi evliliğime verdim şuan bu kadar yıl sonra bi kenara atılmak çocukla yıllarca yaşadığım manüpülasyonlar psikolojik şiddetlerBöyle bir adamdan çocuk yaptın, yetmedi şimdi de o çocuğu bırakıp kendini öldürmeyi düşünüyorsun öyle mi? Haram zıkkım olsun sana. Allahım yalvarıyorum sana, bakacak olana ver. Böyle bencillere verme.
Psikiyatriye randevu almanız en iyi öneri olucaktır bu durumda. Yeni bir düzen kurmaya çalışın 1 bucuk aydır arayıp sormayan kocanın evine geri dönmeniz sizi sadece evin düzenine kavuşturur. Hayatınızda başka bir değişiklik olmayacak o adam yine aynı kalacak. 6 yıllık evlilikte şehir şehir gezmeniz gerekirdi eşiniz bunu imkanı olduğu halde yapmadıysa bundan sonra da yapmaz. Evinizdeki düzen koltuklar tv halılar sizi musmutlu bi insan yapmaya yetmiycek. Beklentilerinizi isteklerinizi anlayabiliyorum ama eşiniz düzelmez..Kreş yazdırdık fazlalık olara görmüyorum annem babam önümde el pençeler incinicem diye laf bile söylemezler ama sen ağır bir bunalımdaym sürekli rüya görüyorum evim düzenim dağıldı tek çocuğum var ikinciyi düşünmedim aslabütün hayallerim çöp oldu hayatım berbat yaşayan ölü gibiyim
Düzenini arıyor, bütün boşanan kadınlar bu dönemi yaşıyor. 1 seneyi atlatsa rahatlayacakAma sizin çocuğunuz var. Ona bu acıyı nasil yaşatirsiniz? Eşinizin iyi bir özelliği yokmuş, çocuğunu dahi aramıyor siz onu mu evinizi mi özlediniz? Babası aramıyormus birde siz o çocuğu bu şekilde ortada mi koyacaksiniz?
Madem yapmasaydiniz yazık günah değil mi? Siz anne baba olarak cok bencilsiniz.
Kimin evliliğinin garantisi var acaba? Adamlar melek gibi görünüp bir bakmışsın aldatıyor, şiddet uyguluyor, kumara başlıyor, ana kuzusu çıkıp evliliğin içine ediyorlar hep birlikte. İntiharı düşünmüş yapmış mı? Sen bu acımasız halinle konu sahibinin yerinde olsan eminim cami avlusuna bırakırdın çocuğu. Allah senin gibilerle karşılaştırmasın bizi destek değil köstek.Böyle bir adamdan çocuk yaptın, yetmedi şimdi de o çocuğu bırakıp kendini öldürmeyi düşünüyorsun öyle mi? Haram zıkkım olsun sana. Allahım yalvarıyorum sana, bakacak olana ver. Böyle bencillere verme.
Siz siz olun, BAŞKASININ ADINA konuşmayın. Oldu mu?Sen bu acımasız halinle konu sahibinin yerinde olsan eminim cami avlusuna bırakırdın çocuğu. Allah senin gibilerle karşılaştırmasın bizi destek değil köstek.
Bunalımdaysanız tedavi olun. Hem tedavi olmayacağım diye trip yapıyorsunuz hem de depresyondayım diye anlayış istiyorsunuz. Şeker hastası birinin kiloyla bal yiyip sonra kendini acındırması gibi. Herkes yaşamak zorunda değilmişmiş. Herkes anne de olmak zorunda değil evlenmek de zorunda değil. El kadar çocuk ortada olunca mı aklınıza geldi seçme özgürlüğüBunalımdayım diyorum anlamıyomusun bunalım elimi kolumu kaldıracak gücüm yok şuan zaten Allah hak edene çocuk versin biz hak etmedik çocuk evliliğin ilk yılında oldu ondan sonrada düşünmedim zaten çok yorgunum bütün enerjimi evliliğime verdim şuan bu kadar yıl sonra bi kenara atılmak çocukla yıllarca yaşadığım manüpülasyonlar psikolojik şiddetlerdeğersiz hissettirmesi bunu okadar güzel başardıki çok üzgün yorgun ve bitkinim
Bütün boşanan kadınların içinde de muhtemelen en fazlaDüzenini arıyor, bütün boşanan kadınlar bu dönemi yaşıyor. 1 seneyi atlatsa rahatlayacak
Ama ne.Bunalımdaysanız tedavi olun. Hem tedavi olmayacağım diye trip yapıyorsunuz hem de depresyondayım diye anlayış istiyorsunuz. Şeker hastası birinin kiloyla bal yiyip sonra kendini acındırması gibi. Herkes yaşamak zorunda değilmişmiş. Herkes anne de olmak zorunda değil evlenmek de zorunda değil. El kadar çocuk ortada olunca mı aklınıza geldi seçme özgürlüğü
Canım doğum yapan kadınlar bile depresyona girip intiharı düşünebiliyorlar. Sen o kadar sorunla mücadele edip bunalıma giriyorsun diye bu kadar eleştirilmen akıl alır gibi değil. Kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar. Şuraya motive edici sözler duyup azıcıkta olsa hayata tutunmak için konu açıyorsun ama zehirli akrepler hemen sokmaya geliyor. Allah herkesin kalbine göre versin. Ailen yanında destek, çocuğun sağlıklı. Lütfen pozitif kısımları düşün. İlk zamanlar çok acı çekiyor insan ama hiçbir acı kalıcı değil. Hayat o kadar güzel fırsatlar sunacak ki sana toparlanıp bunları değerlendir. Uzman çavuş eşi olan arkadaşlarımın hepsi boşadı kocalarını. Kumar, aldatma, şiddet yok yok adamlarda. İstediği kadar arayıp sormasın. Onu kim ne yapsın? Bulan kapıya koyar üç günde.Bunalımdayım diyorum anlamıyomusun bunalım elimi kolumu kaldıracak gücüm yok şuan zaten Allah hak edene çocuk versin biz hak etmedik çocuk evliliğin ilk yılında oldu ondan sonrada düşünmedim zaten çok yorgunum bütün enerjimi evliliğime verdim şuan bu kadar yıl sonra bi kenara atılmak çocukla yıllarca yaşadığım manüpülasyonlar psikolojik şiddetlerdeğersiz hissettirmesi bunu okadar güzel başardıki çok üzgün yorgun ve bitkinim
Ben benim zaten ve istediğim gibi konuşurum forumda sana mı soracağımSiz siz olun, BAŞKASININ ADINA konuşmayın. Oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?