• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar depresyon bunalmışlık

Kreş yazdırdık fazlalık olara görmüyorum annem babam önümde el pençeler incinicem diye laf bile söylemezler ama sen ağır bir bunalımdaym sürekli rüya görüyorum evim düzenim dağıldı tek çocuğum var ikinciyi düşünmedim asla 😭😢bütün hayallerim çöp oldu hayatım berbat yaşayan ölü gibiyim😭

Bütün hayallerin bir kıçı kırık herif mi yani, kendi hayatın yok mu? Gir bir işe, yazıl spora hayat karış. Bütün dünyam dediğin çoğu kadının yüzüne bakmayacağı kumarbaz bir angutyo gözünde amma büyütmüşsün :KK51:

Yeni baslangiclar hep sancılı olmuştur.siz sanslisiniZ.size değer veren bir anne babaya, Cook kıymetli ve size ihtiyacı olan bir evlada sahipsiniz.dunyayi terk etmemek için çok sebebiniz var! Sizi yaradan da kıymet vermiş sizi birilerinin kızı birilerinin evladı yapmış.kocaniz varlık ya da yokluk sebebi olmaz.guclu olun hatta basit bir işe girip para kazanmaya başlayın.bir başlangıç sizi diriltecek.yeni bir şeyler alın,hayatınıza yeni insanlar katın.hayatinizi bir kadir kıymet bilmese heba etmeyin.bu yaşadığınız bosanmadaki YAS süreci red,kendini soyutlama,ofke,kaybedileni geri alma,depresyon ve sonrasında kabullenme gelecek.ve güneş yeniden ufukta belirecek.kaybettiginiz zamana yanacaksiniz yasta.sabirli,dirayetli olun.

Düzenini arıyor, bütün boşanan kadınlar bu dönemi yaşıyor. 1 seneyi atlatsa rahatlayacak
Düzenini arıyorsa bence halleder rahata kavuşur ama intihar düşünmemeli .evet cok zor evinden ayrilmak ama çocuğu var . Ailesi destekmis yarin çalışır daha rahat eder isterse evede cikar

Hanımefendi boşanan gizli gömü bulacak diye birşey yokki sizin koca zaten gönüllü çıkmış yoldan zaten gitmenizi bekliyormuş .Yahu kendine kadersiz diye nick koymuş sizle evlendiği için.Birde bildiğin onu açmış bunu açmış millete Rambo misali yaziyordur tuzağa hangi kuşu çekerse Onuda yolar atar köşeye .Sakin olun iyi baba iyi koca degilmiski .Siz hatayı iş güç dersler okul sonra evlilik olarak yapmalıydiniz gerisi ne alaka.Cocuga anneniz baksın iyi kötü çalışın bı kendinize gelin .Hayatını başkasının üzerine inşaa eden insanin o hayat başına yıkıldı mı geldiği hal bu .Yetiskinsiniz sorumluluk alın isterseniz dönün eve bu koca böyle model kim dedi size evlilik peri masalı diye.Lutfen mantıklı olun bu kadar basit değil hayat sorumluluk almak zorundasınız öyle yetişkin olup güçleniyoruz birden vahiy inmiyorki

Sen niye ölüyosun illa biri ölecekse o narsist sorumsuz kocan ölsün.Adamın ne mal olduğunu yazmışsın zaten.Ona dönmek için mi tüm bu hissettiklerin.Allah seni kurtarmış bence şükretmelisin.Boşanmak başarısızlık değil, dünyanın sonu hiç değil.Çocuğun var annesin sen.Anneler güçlü olur her rüzgara yıkılmaz.Öncelikle tedavi olmalısın.Sonrasında evladınla yaşayacağın güzel günlere odaklanmalısın.Hem bak ailende arkandaymış daha ne olsun.Ailesi arkasında olmadığından çaresizce cehennem hayatı yaşayıp senin yerinde olmak isteyen kaç kadın vardır bir düşün.Umarım kendine gelirsin.

Back