- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.016
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Olabildigince mesafelı olmaya calısıyorum zaten sevgili muhabbetine girmeye calısıyor ama boyle seylerı konusmak icin erken oldugunu belirttim aynı sekilde devam ederse kesıcem gorusmeyi bel altı muhabbete gırmeye cesaret edemezUni hayatina hizli baslamis :) Birakin bu zibidileri yahu egosunu yukseltmeyin simdi o daha uniye baslamadan kiz dusurdum filan diyordur yazim tarzindan o potansiyi beklerim. Birde numara filan sen iyi niyetle vermissin ama bakalim o nssil yorumladi. Sonra baslamazin belalti muhabbetlere
yanı bulusuruz elbette sohbetımız guzel devam ederse ama bılemedım yine de:)bizim üniversitede bir laf vardı ünideki aşklar otagarda biter diyeama internetten tanışılır. tabi buluşcaksanız.
Yelkenleri suya indirmemis haliniz bu mu ? Bide indirseniz vuhuhuuuben hemen tabı yelkenleri suya indirmedim
21müsadenizle sormak zorundayım (zipzip in anısına)
yaş kaç?
Cok komik hehehe
erkekler netten tanıştıkları kızlarla ciddi düşünmüyor nedeni toplum baskısı işte . kadınlar empoze ediyor bunu .teknoloji çağındayız tabi ki internetten tanışmalar artık çok doğal hale geldi.
sanki yıl 1990 da millet oovvv neyyy internet mi aman haa modunda
ayy kızz sen ne yaptın ?numaranı nasıl verdin . ayıp bak gördün mü ?telefon vermişsin tüh tüh tüh ..hahahahahah ne alaka yahu,ınandım mı dedım ben :)
o zaman yaşına uygun davran ergen değilsin artık
ya yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına bu kız ne yapmış . ne abartmaya müsait insanlarsanınız . hoşlanmış beğenmiş numarasını vermiş . yaşına gayet uygun bir davranış . herkes kendi hayatına baksın bence .o zaman yaşına uygun davran ergen değilsin artık
dikkat edin konuya yorum yaptım! sizinle hiç ilgisi olmayan bi durum yani. bencede herkes kendi hayatına ve işine baksınya yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına bu kız ne yapmış . ne abartmaya müsait insanlarsanınız . hoşlanmış beğenmiş numarasını vermiş . yaşına gayet uygun bir davranış . herkes kendi hayatına baksın bence .