İnternetten tanışmak

Uni hayatina hizli baslamis :) Birakin bu zibidileri yahu egosunu yukseltmeyin simdi o daha uniye baslamadan kiz dusurdum filan diyordur yazim tarzindan o potansiyi beklerim. Birde numara filan sen iyi niyetle vermissin ama bakalim o nssil yorumladi. Sonra baslamazin belalti muhabbetlere

bizim üniversitede bir laf vardı ünideki aşklar otagarda biter diye ama internetten tanışılır. tabi buluşcaksanız.

Olabildigince mesafelı olmaya calısıyorum zaten sevgili muhabbetine girmeye calısıyor ama boyle seylerı konusmak icin erken oldugunu belirttim aynı sekilde devam ederse kesıcem gorusmeyi bel altı muhabbete gırmeye cesaret edemez

Canım bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım. Ama tabi bizimki bir sözlük sitesi üzerindendi 5 ay kadar arkadaşça konuştuk ikimizde de sevgili olmak gibi bir düşünce yoktu fakat buluşmalar başlayınca zamanla aşk gelişti 1.5 senedir beraberiz.

Fakat senin konuştuğun çocuğa baktığımda daha yeni tanışıp fotolarını gördükten sonra hemen "belki 2. Kez aşık olurum" demesi garip geldi. Kaldı ki arkadaşlık sitelerinde takılan erkeklerin genelde "kız düşürmek" kafasında olduğunu düşünüyorum. Bu çocuk da üni başlamadan ortam yapayım kız ayarlayayım derdinde gibi geldi bana. Balık baştan kokar. İşaretleri doğru yorumlarsan bu çocuktan uzak durman gerektiği kanısına varacaksındır zaten:)

ben hemen tabı yelkenleri suya indirmedim
Yelkenleri suya indirmemis haliniz bu mu ? Bide indirseniz vuhuhuuu
Çok hızlı gidiyorsunuz bence biraz frene basmalisiniz. Daha 2 3 saat tanıdığım birine ki üstelik internetten, numaramı vermezdim şahsen. Okulu konusunda filan doğru söylediğini nerden biliyorsunuz ki hem ? Belki sapık ?

cıks netten olmaz .. bizim ülkemizin erkekleri ya akrabasıyla yada anasının bulduğu kızla evlenir . malum güven şart yani . nette gezinen kızlara güvenmezler .

teknoloji çağındayız tabi ki internetten tanışmalar artık çok doğal hale geldi.
sanki yıl 1990 da millet oovvv neyyy internet mi aman haa modunda
erkekler netten tanıştıkları kızlarla ciddi düşünmüyor nedeni toplum baskısı işte . kadınlar empoze ediyor bunu .

o zaman yaşına uygun davran ergen değilsin artık
ya yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına bu kız ne yapmış . ne abartmaya müsait insanlarsanınız . hoşlanmış beğenmiş numarasını vermiş . yaşına gayet uygun bir davranış . herkes kendi hayatına baksın bence .

dikkat edin konuya yorum yaptım! sizinle hiç ilgisi olmayan bi durum yani. bencede herkes kendi hayatına ve işine baksın

hadi reel de hic görmüs olmasan ayni cevrede olmasaniz bende numarani vermeseydin keske derdim..cunku gercekten tehlikeli olabiliyor.
ama sonucta internetten tanisma bile sayilmaz cunku ayni okuldasiniz yani görmüssün sonucta. o yüzden pek bir tehlike göremedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…