İnternetten tanışmak

Valla ben de erkek arkadaşım ile internet aracılığıyla tanıştım ama bu şekilde direkt ilişki üzerine konuşarak değil. Bir yıl belki hiç konusu dahi açılmadı o amaçla tanışmadığımız için, zamanla gelişti olaylar.. Bu şekilde sevgili yapmak amaçlı tanışmaları uygun bulmuyorum.
bunu bilmiyordum maşallah sonsuza dek sürer sevginiz umarım:KK200:

ben eşimle nette tanıştım :KK48: 5 yıl çıktık sonra evlendik. 8 yıldır beraberiz yani :)

nette ki insanda sen ben değil mi? niye netten kimseyle tanışmam güvenmem diyorsunuz? tehlikenin nereden çıkacağını bilemezsin ki? ilkokul aşkınla evlenirsin, mahalle arkadaşınla evlenirsin yada görücü usulu.. ne fark eder? o adamın sapık yada katil olmayacağı ne malum?

ben eşimle nette tanıştım :KK48: 5 yıl çıktık sonra evlendik. 8 yıldır beraberiz yani :)

nette ki insanda sen ben değil mi? niye netten kimseyle tanışmam güvenmem diyorsunuz? tehlikenin nereden çıkacağını bilemezsin ki? ilkokul aşkınla evlenirsin, mahalle arkadaşınla evlenirsin yada görücü usulu.. ne fark eder? o adamın sapık yada katil olmayacağı ne malum?
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla ben bu konudan değil de diğer konundan geldim. Çok merak ettim o çocukla neden ayrıldınız? Öpmedi diye mi :KK76:

X