- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Gunaydın kızlar :)) ben size birsey danısacaktım. Dun aksam kız kardesimle canımız sıkıldı anonim sitesine girelim dedık ribony diye biyer. Ben actım bakınıyodum bizim üniden bi çocuga denk geldim.1 yas kucuk benden. bolumunu falan sordum ama yeni kazanmış.Daha dogrusu yazscakmış kendi puanının baya düşük bi bölümü garanti kazanacak yani. Neyse Hatta ılerlettık baya muhabbeti dertlestık ask hayatı vs hatta sevgilisinden ayrılmıs 3 ay once onu cok sevdım ondan sonra kımseyi seviceğimi düşünmüyorum falan dedı(dedıgım gibi bi amacım yoktu) sonradan beni cok merak ettı. Ben de söyledim ınstagram hesabımı istemisti,beni gördükten sonra daha da ılgılendı iltifat etti iletisimi koparmayalım falan dedi oyuzden numaramı da istedi onu da verdimBaya konustuk sonra dedi neden 2.kez asık olmayayım falan tarzı seyler dedı ben hemen tabı yelkenleri suya indirmedim zaman gösterir falan yazdım. Sabahda mesaj falan atmıs . Neyse soracağım sey su sizce böyle tanısmak dogru mu? Zaten bı amacım yoktu o istedi bırde ben yazdım ya bilemiyorum sizce konusmaya devam etsem mi , bende erkek arkadasımdan ayrıldım 1 ay once onu sevmiyorum unuttum ama bosluktayım sanki ılgılenen biri yok falan,belkide oyuzden konusmak istiyorum. Napmalıyım?
Hemen inandıgımı dusunmedınız herhalde:)))
zaten bende hemen sevgılı olalım diye dusunmuyorum hatta hıc oyle bı dusuncem yok dıkkatlı olucam dedıgınız gibi :)Universiteye baslamadan hemen kiz arayisina girmis gibi duruyor. Bizim sinifta da vardi daha okulun ilk gunu kizlarla muhebbet kurmak icin cabalayip bir haftaya bir kizla el ele gelen tipler. Amaclari universite hayatini daha eglenceli hale getirmekten baska birsey degildi. Zaten birinci sinifin sonunda baska kizlar buldular. Bana sanki boyle bir tipmis gibi geldi. Amac sadece universiteye gider gitmez koluma bir kiz taktim havasi olabilir. Hemen guvenmeyin dikkatli olun.
hahahahahah ne alaka yahu,ınandım mı dedım ben :)Insanlar tanidigi hatta kac yil ayni yastiga bas koydugu eslerini taniyamiyorlar. Siz nasil guvendiniz de telefon numarasini falan verdiniz. Ne malum katil ya da sapik olmadigi... adam 3 ay oldu sevgilimden ayrilali baskadini da sevemem diyor arkasindan muhabbet devam ettikce yeniden de asik olabilirim diyor. Bu nasil bir yurek. Her dala konan. Kimbilir daha kac kisiye yaziyor. Biz salak hatunlar da azicik seye hemwn kaniyoruz. Ne bekliyorsun ki sana deli divane asik olmasini mi? Kimbilir cebinde boyle boyle kac kizin telefon numarasi vardir. Senin aklin basindan ucmus kusura bakma.
Yok sana gulmedim, çocuk çok acemiHemen inandıgımı dusunmedınız herhalde:)))
Valla internetteki insanlara guvenemiyom boh da cıkabilir
bence sosyal medya hesabını vermekle telefonu vermek arasında pek fark yok,telefonu verdim ama engellesem ulasamayacak,hıcbırsekıldeniye hemen verdin ki telini tamam internette dürüstte var illaki ama öncesinde bir tanısaydın anlasaydın onu belki hayatında bir kız var nereden bileceksin ki ben yanı başımdaki insana güvenmiyorum kilometrelerce uzaktaki ne kadar dürüst olur bilemiyorum...
hımm ben ama hıcbırsekılde hemen atlamadım yani olabildigince soguk konustum hatta :))İnternetten cok evlenen, ciddi iliski yuruten var,
bunlardan bir tanesi de benim..
Ama bu cocuk tam tanimlayamicam ama bi degisik..
Capkin desem cok acemi, sapik desem o da degil.
İlk sen yazinca birde resmini gormus begendiysede "oo ben kafeslerim bunu" demistir.
Telefon numarani ve instagramini vermissin ama. Is lafa degil icraata bakar. Seni kimse zorla bilgisayarin basina oturtmadi oyle degil mi? Ilk gunden de telefonunu ver diye zorlamadi. Ister inan ister inanma. Sen ilk gunden herseyini tanimadigin bir adama instagramina telefon numarana kadar dokmussun.hahahahahah ne alaka yahu,ınandım mı dedım ben :)
ya o telefon sağa sola dağıtılırsa bunu düşündün mü arkadaşım?bence sosyal medya hesabını vermekle telefonu vermek arasında pek fark yok,telefonu verdim ama engellesem ulasamayacak,hıcbırsekılde
Olabilir tabi ihtimal var kimsrye guven olmaz ama.bu en kotu ihtimalya o telefon sağa sola dağıtılırsa bunu düşündün mü arkadaşım?