Gunaydın kızlar :)) ben size birsey danısacaktım. Dun aksam kız kardesimle canımız sıkıldı anonim sitesine girelim dedık ribony diye biyer. Ben actım bakınıyodum bizim üniden bi çocuga denk geldim.1 yas kucuk benden. bolumunu falan sordum ama yeni kazanmış.Daha dogrusu yazscakmış kendi puanının baya düşük bi bölümü garanti kazanacak yani. Neyse Hatta ılerlettık baya muhabbeti dertlestık ask hayatı vs hatta sevgilisinden ayrılmıs 3 ay once onu cok sevdım ondan sonra kımseyi seviceğimi düşünmüyorum falan dedı(dedıgım gibi bi amacım yoktu) sonradan beni cok merak ettı. Ben de söyledim ınstagram hesabımı istemisti,beni gördükten sonra daha da ılgılendı iltifat etti iletisimi koparmayalım falan dedi oyuzden numaramı da istedi onu da verdim
Baya konustuk sonra dedi neden 2.kez asık olmayayım falan tarzı seyler dedı ben hemen tabı yelkenleri suya indirmedim zaman gösterir falan yazdım. Sabahda mesaj falan atmıs . Neyse soracağım sey su sizce böyle tanısmak dogru mu? Zaten bı amacım yoktu o istedi bırde ben yazdım ya bilemiyorum sizce konusmaya devam etsem mi , bende erkek arkadasımdan ayrıldım 1 ay once onu sevmiyorum unuttum ama bosluktayım sanki ılgılenen biri yok falan,belkide oyuzden konusmak istiyorum. Napmalıyım?