İnternetten tanışmak

dikkat edin konuya yorum yaptım! sizinle hiç ilgisi olmayan bi durum yani. bencede herkes kendi hayatına ve işine baksın :KK66:
tepkin ve yorumun komikti . 21 yaşında bir insana yaşına uygun davran demek ne demek ?telefonunu verd diye ?insanlar bir şekilde tanışır sen nasıl tanıştın sevgilinle ?kimse burda namus narası atmasın . herkes kendine baksın .

Valla ben de erkek arkadaşım ile internet aracılığıyla tanıştım ama bu şekilde direkt ilişki üzerine konuşarak değil. Bir yıl belki hiç konusu dahi açılmadı o amaçla tanışmadığımız için, zamanla gelişti olaylar.. Bu şekilde sevgili yapmak amaçlı tanışmaları uygun bulmuyorum.

Teknoloji çağında, bu tarz ilişkiler kaçınılmaz oluyor..
Ancak, sırf flört maksatlı tanışmaları doğru bulmuyorum.
Tesadüf eseri tanışılır,görüşülür,sonrasında bir şeyler hissedilir filan bu daha sağlıklı bence.

En sakat ilişki şeklidir çok gördüm arkadaşlardan hepsi hüsran ve aldatmayla sonuçlanıyor. Uzak dur

illa flört etmeniz gerekmiyor yakın birer arkadaş da olabilirsiniz. okul başlayana kadar konuşmaya devam edebilir daha sonra da yüz yüze görüşünce ısınırsanız devam edersiniz. şuanlık sevgili olaylarına girmeyin

Bende sevgilimi internet vesilesiyle tanıdım, bizimki böyle bir tanışma değildi gerçi... Her ne şekilde olursa olsun insanlara karşı dikkatli ancak önyargılı olmamak gerek düşüncesindeyim. Örn: Arkadaşınız çok iyi insan deyip biriyle tanıştırır o da berbat biri olabilir. İnsanlar iyi olsun mecranın önemi yok da sizin tanıştığınız kişinin size direkt kompliman yapıyor olması biraz sırnaşık bir tip olduğunu düşündürdü.

İnternetten tanışmakta problem göremiyorum. Arsız hırsız çıkacaksa sadece internetten mi çıkıyor yani? Tanışırsınız beğenmediniz görüşmezsiniz.
bu arada internetten tanışıp evlendim.

Canım bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım. Ama tabi bizimki bir sözlük sitesi üzerindendi 5 ay kadar arkadaşça konuştuk ikimizde de sevgili olmak gibi bir düşünce yoktu fakat buluşmalar başlayınca zamanla aşk gelişti 1.5 senedir beraberiz.

Fakat senin konuştuğun çocuğa baktığımda daha yeni tanışıp fotolarını gördükten sonra hemen "belki 2. Kez aşık olurum" demesi garip geldi. Kaldı ki arkadaşlık sitelerinde takılan erkeklerin genelde "kız düşürmek" kafasında olduğunu düşünüyorum. Bu çocuk da üni başlamadan ortam yapayım kız ayarlayayım derdinde gibi geldi bana. Balık baştan kokar. İşaretleri doğru yorumlarsan bu çocuktan uzak durman gerektiği kanısına varacaksındır zaten:)
Canimm sende mi sözlükten tanistin :) inanmiyorum

Bende internet aşklarına öcü gözüyle bakmıyorum.
Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz diye düşünürüm.

Ancak nerede, ne şartlarda tanışılmış bu önemli.
Site içeriği yani..

Amacı direk sevgili bulmak olan tanışmalar hoşuma gitmiyor.
Ne bulsa üzerine atlayacak gibi samimiyetsizce geliyor.

Ben şuna takıldım bir daha kimseyi öyle sevemem deyip fotoğrafını görünce hemen
2.kez aşık olurum belki falan demiş ya güldüm orda yani :KK70:

Pek hoşuma gitmedi bu oğlan..
Güven vermedi.

erkekler nette gezen kızlara güvenip evlenmez ne demektir abi ya? Allah aşkına nette gezeni doğru gözle bakmıyorlarsa kendileri neden nette geziyor. bunu bir de hemcinsimiz söylüyor çok utanç verici. önce bizim hemcinslerimiz kendini alçaltıyor adamlar napsın. erkek naparsa mübah kadın nette tanışsa tü kaka. ne diyimki hacı bizim ülkede kafa yapısı gelişmez zor istediğimiz teknoloji gelsin ı ıhh olmaz

Tanıdığım,internetten tanışıp evlenen,sevgili olan çok kişi var. Gayette mutlular. Aşk bu karşımıza nerde çıkacağı belli olmaz. denemeye değer:KK14:

Aman iki msjlaştınız diye evlencek değilsiniz ya. Artık eli testereli katilde çıkarsa mukadderat böyleymiş dersin asdhajs :KK70:
Evlenmeyi düşünmüyorsan msjlaş gitsin nolcak. Arkadaşın olmuş olur.

Gunaydın kızlar :)) ben size birsey danısacaktım. Dun aksam kız kardesimle canımız sıkıldı anonim sitesine girelim dedık ribony diye biyer. Ben actım bakınıyodum bizim üniden bi çocuga denk geldim.1 yas kucuk benden. bolumunu falan sordum ama yeni kazanmış.Daha dogrusu yazscakmış kendi puanının baya düşük bi bölümü garanti kazanacak yani. Neyse Hatta ılerlettık baya muhabbeti dertlestık ask hayatı vs hatta sevgilisinden ayrılmıs 3 ay once onu cok sevdım ondan sonra kımseyi seviceğimi düşünmüyorum falan dedı(dedıgım gibi bi amacım yoktu) sonradan beni cok merak ettı. Ben de söyledim ınstagram hesabımı istemisti,beni gördükten sonra daha da ılgılendı iltifat etti iletisimi koparmayalım falan dedi oyuzden numaramı da istedi onu da verdim :oops: Baya konustuk sonra dedi neden 2.kez asık olmayayım falan tarzı seyler dedı ben hemen tabı yelkenleri suya indirmedim zaman gösterir falan yazdım. Sabahda mesaj falan atmıs . Neyse soracağım sey su sizce böyle tanısmak dogru mu? Zaten bı amacım yoktu o istedi bırde ben yazdım ya bilemiyorum sizce konusmaya devam etsem mi , bende erkek arkadasımdan ayrıldım 1 ay once onu sevmiyorum unuttum ama bosluktayım sanki ılgılenen biri yok falan,belkide oyuzden konusmak istiyorum. Napmalıyım?

bu internetten tanışma olaylarına hiç sıcak bakmıyorum hatta itici buluyorum. internetten kız peşinde koşan bir erkek itici geliyor. bazı arkadaşlar yazmışlar belki başka sitelerde tanışıp sonra yavaş yavaş aşka dönüşme olabilir. nasıl diyim bir hobi sitesi olur, bir teknoloji, sanat sitesi olur. ama böyle hemen aşk muhabbeti çok itici geliyor. kimse kusura bakmasın.

21 yaşında üniversiteye giden bir kızsın. aşk yaşamak istersin doğal. etrafında yok mu hiç birileri? yoksa kulüplere katıl etkinliklere katıl staj yap part time çalış bir hobi edin kursa git. hem kendini geliştir hem çevreni genişlet. karşına birileri çıkar elbet. böyle internetten kız avına çıkmış tiplere prim verme bence.

Ayrıca sevgili olmak amacıyla tanışmayı kötü bulup görücü usulü gibi bir durumu doğru bulan bir milletiz.
İkisi de evlenmek, ilişki kurmak amacıyla tanışmak işte. Karşına hırsız da çıkabilir, arsız da çıkabilir, gay de çıkabilir, sapık da.
Farkı ne?

Ayrıca sevgili olmak amacıyla tanışmayı kötü bulup görücü usulü gibi bir durumu doğru bulan bir milletiz.
İkisi de evlenmek, ilişki kurmak amacıyla tanışmak işte. Karşına hırsız da çıkabilir, arsız da çıkabilir, gay de çıkabilir, sapık da.
Farkı ne?

ben kendi adıma cevap veriyim. ben internetten tanışmaya da görücü usulüne de sıcak bakmıyorum. iş ortamından okul ortamından bir kurs ortamından birileriyle ,arada bir elektrik oluşup, birbirlerinin davranışını gözleme fırsatı elde edilip ,zaten hoşlanmanın olmasıyla başlayan bir ilişki taraftayım. böylesi daha sağlıklı geliyor bana. ama bu demek değil ki diğer şekillerde kötü olur böyle iyi olur. bu insanın içine sinmesiyle alakalı. ben tanışma amacının direk ilişki olmasından yana değilim. duygular yavaş yavaş olmalı, sonra ilişki başlamalı. bu benim içime sinen. başkası için farklıdır.

hem kişiye göre değişir. mesela evden dışarı çıkmayan bir çevresi olmayan bir kız böyle yollara başvurursa daha normal ve mantıklı karşılaşırım. ancak üniversitede okuyan bir kız yeni ortamlara girerek zaten hoşlanabileceği bir insanla tanışabilir. o kesin iyi çıkar diye bir şey yok tabi ama duyguların yavaş yavaş oluşması öncesi flört etmeler yavaş yavaş açılmalar daha güzel. işin içine internet ilişki amacı girince bu romantizm kayboluyor gibi geliyor bana. uzun yazdım biraz ama yanlış anlaşılmama adına iyi açıklayayım dedim.

Ben internetten tanışmaya, arkadaş olmaya karşı bir insan değilim. Birçok da tanıdığım var internette tanışıp sonra çok iyi arkadaş olduğum.
Ama sizinki çok garip geldi bana, çünkü müthiş bir hızla dalmış beyimiz olaylara. Ben böyle hemen telefon numarası, instagram hesabı isteyen tiplere gıcık oluyorum. Eğer senin kaşını gözünü beğenip aşık olabiliyorsa, yüzyüze görünce en ufak bir hareketinden de soğuyabilir. Dikkatli ol derim, mantıklı davranmakta fayda var. Bana güven vermedi o arkadaş..

Ben yaşının kucuklugune takıldım...o 17 sen 18 olsan o sana bebe gelir ya :KK51:

O yaşta sevgili olmaz,okul açılınca pamuk şeker veren kıza bile koşabilir :KK37:

Hem yeni ortam hem yeni kızlar ohooooo
Salla gitsin bebeyi

Etrafimizdaki herkes internet kullanmiyor mu ?
Beynimizdeki algi internette gezen ile gezmeyen insan ayrimi yapiyoruz oysa böyle bir ayrim olmamali..
Bazi konularda söyleenenlere katiliyorum sapik vs cikabilir ama tanisilan site ve konusulan konularda önemli tabi.

X