• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internetten tanismak

Eşimle internetten tanıştık, 6 saat mesafe, 5 sene sevgililik 1 sene nişan dönemi geçirdik, eşimden yana sıkıntım yok fakat ailesiyle anlaşamadım, huzurumuzu bozuyorlar, kültürümüz uyuşmuyor, tavsiyem çok iyi tanıman hem aile hem kendisini.

Bizimkiler; annem ve babam aynı memleketli hatta uzaktan akraba ama yine de baba tarafımla anlaşmak imkansız. İnternet olmayınca anlaşacaksınız diye bir kural yok ki. Önemli olan eşinizle iyi olmanız. Benim annemle babam kendileri de iyi değiller mesela. Keşke internetten tanışsalardı da en azından ikisi iyi olsalardı :D

Zaten gündelik hayatta da birileri ile görüşülüp birileri eleniliyor...icine sinen nasibin oluyor.Benim bir arkadasima görücü usulü erkek es adayi gösteriliyordu..kız tanışıyor karar vermek için zaman istiyor sonra başka adaylarla tanışmaya devam ediyordu. :KK64:kiz 3 adayla tanistirildiktan sonra kızın babası akşam yemeğinde "yavrum insanlar haber bekliyor ...tanistin ,gorustun ,içine sinen beğendiğin birisi oldu mu?" diye sordu....Arkadaşın verdiği cevap;"Hepsini beğendim baba":KK45:
Haahah güzelmiş. Ama ne biliyim ilerde sorun olmazsa, bir sakınca yok bence. Hayırlısı olsun...

Haahah güzelmiş. Ama ne biliyim ilerde sorun olmazsa, bir sakınca yok bence. Hayırlısı olsun...
Babası "bizim kız biraz şıp sevdi" sanırım demisti :KK45: Ben sanal ortamda tanıştım eşimle o arkadaşım görücü usulü....ikimizin de yaşadığı sorunlar mutlaka var evliliklerimizde .Bence çok kapalı olmamak lazım farkli tanışma şekillerine :KK51:

Babası "bizim kız biraz şıp sevdi" sanırım demisti :KK45: Ben sanal ortamda tanıştım eşimle o arkadaşım görücü usulü....ikimizin de yaşadığı sorunlar mutlaka var evliliklerimizde .Bence çok kapalı olmamak lazım farkli tanışma şekillerine :KK51:
Yoo kapalı değilim ben zaten. İleride konuyu saptırıp farklı yerlere çekip laf sokmayacaksa çiftler bir sakınca yok bence. Söylediğim gibi.

Yoo kapalı değilim ben zaten. İleride konuyu saptırıp farklı yerlere çekip laf sokmayacaksa çiftler bir sakınca yok bence. Söylediğim gibi.
İşte burda da senin tutumun önemli rol oynuyor.Adamin kendisi seninle internetten tanışıp sana p.k atıyorsa yol verip evlenmiyorsun😊

Siz bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama ben hiç bir erkeğin İnternet sitesi üzerinden ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Erkek zihniyeti sonuçta bu şekilde tanıştığı bir kadını eş olarak kabul etmez etse de asla güvenmez diye düşünüyorum

Bence genelleme yapmayın ben işsiz kaldığım dönemde arkadaşım sayesinde keşfettiğim bu tarz bi siteden eşimle tanıştım 6 ayda evlenmeye karar verdik 1 sene sonra evlendik 7 yıldır evliyiz ve bir yavrumuz var çok mutluyuz ayrıca aramızda en ufak bir güven sorunu yok:KK76:

internetten tanışmakta bir sıkıntı yok yalnız formatı önemli yani tesadüfen bir konu hakkında konuşurken filan olabilir ama böyle sevgili sitelerindeki tiplerin sorunlu olduğunu düşünüyorum özellikle de belli bir yaşı geçmişse zaten düzgün bir adam olsa çevresindeki kadınlar çoktan kapardı sonuçta kadınlar gibi değil daha cesaretliler bu konularda özellikle de ilk adım konusunda. misal 35-36 yaşında adam sevgili sitesinden kendine sevgili arıyorsa mutlaka tipsiz sıkıntılı bişey olma ihtimali yüksek.
Yoo evlenmeyi tercih etmemiş olabilit
Benim 40 yaşlarında bekar kariyer sahibi yakışıklı kadınların bayıldığı evlenmek için peşinde koştuğu çok arkadasım var.
Bazıları da bu tarz yerlerde takılıyor Yani öyle bir durum yok
Asıl o tipler zor evleniyor çok seçiciler çünkü genç yaşta tek bir kadına bağlı olmak çoluk çocukla uğraşmak istemiyorlar

Şu konuya yazmayayım dedim kaç gündür ama dayanamadım yine.

Bundan 13-15 yıl önce zamanının tek gecelik ilişki ya da yatak arkadaşlığı bulma sitesine üye olup iki yakın arkadaş edindim (sevişmedik hiç). Hemen hemen aynı dönemlerde bir hobi forumunda eşimle tanışıp kanka olup, kankayken sevişiverince evrilip sevgililiğe dönüşen beş yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Çok da iyi güzel oldu bence.

Bir arkadaşım tatilde plajda, bir diğeri işe giderken otobüste tanıştıkları adamlarla evliler. Benim eşimle tanışma şeklimden daha güvenli değildi bence bunlar. Ha yolda belde tanışmışsın ha internette. Kafan azıcık çalışıyorsa karşındaki insanı analiz edebilirsin bence. Karşılıklı beklentiler uyuşuyorsa neden olmasın.

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?

İnternetten tanışmak çok mantıklı değil. Kimin ne niyetle yazdığını bilemeyiz.

İnternetten tanışmak çok mantıklı değil. Kimin ne niyetle yazdığını bilemeyiz.

O zaman herkesin görücü usulü ve tanıdık insanlarla görüşmesi, kimseyle tanışmaması gerek. Arkadaş ortamında tanıştığımız insanların da ne niyetle yaklaştığını bilmiyoruz. Aklımız kullanmak için var öyle değil mi?

Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
İnternette biriyle tanıştım hiç memnun kalmadım çok kötü biri çıktı belki siiznki değişik olur bilemeyiz

Ben internet ortamında çok hoş adamlarla tanıştım. Güzel keyifli zamanlarımız oldu. Pek gezip tozma sevgililik durumlarım olmadı ama konuşmaktan inanılmaz keyif aldığım insanlardı. Amacım evlilik değildi zaten. Ben konuşuyordum onlar dinliyordu :)
Evimde ağırladığım biri de oldu. Hiç de sapık ruhlu olmayan güzel insanlar da var.
Hem ben de net ortamında çokça vakit geçiren biriydim. Eee ben de kötü biri miydim?
Şeker gibi kadınım :KK53:
Benim gibi şekerler de vardır elbet :)
Yakın arkadaşlarımdan biri de kendinden 6 yaş küçük bir adamla evlendi,1 kızları var şuan,mutlular.

Şahsi görüşüm, internet üzerinden tanışmalara karşıyım.

Etrafınızda arkadaş çevreniz yok mu? Hiç mi sosyalleşmiyorsunuz?
Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz?

Bu şekilde tanışmaları ben doğru bulmuyorum.

Netten tanisip evlenen bir arkadasim vardi burda.suan aktif degil.belki baska bir nickle geri donmustur.ask hikayesini paylasmisti hatta.cokta mutluydu.cok zor bi hayyattan sonra inanilmaz guzel bir evliligi vardi.yurt disina tatile vs gidiyorlardi.hipppimm okuyorsan beni bul.ben cesaret edemezdim ama guzel orneklere sahit oldum

Merhabalar, ben esimle internetten tanisip evlendim.
Yani imkansiz degil, ama elbette iyi olacak diye bir garantisi de yok.
Sunu da söylemeliyim ki, cok uzun yillar uzak mesafe iliskisi sürdürdük ve onun ardindan evlendik.
Yani bu sürecte mümkün oldugu kadariyla ben onun ailesiyle, o benim ailemle tanisti, arkadaslar, cevre, is vs. hepsini tanima firsati oldu. Bu yüzden güven konsunda bir sorunum olmadi.
Daha önce de yazilmis. Ne komsunuz, ne akrabaniz, ne görücü usülü tanistiginiz biri iyi olacak diye %100 garantiniz olmaz. Kategorize etmek dogru degil bu yüzden.
Ama size bir öneride bulunayim, olur da internetten biriyle tanisip sevgili olursaniz, gerekli gereksiz herkesin yaninda internetten tanistiginizi söylemeyin. Insanlarin tepkileri yersiz ve moral bozucu olabiliyor.
Ben esimle 2007 de tanistim. Yani simdiki gibi partner bulma uygulamalari falan yokken, ergenlik caginda, gayet arkadasca görüsüp sonrasinda yüz yüze karsilasinca sevgili olduk. Umarim biraz moral olur :)

Merhaba hanımlar
Canim ben esimle 2011 yılında fac.. Den tanıstim 2016 yılında evlendim Allaha sükür esim iyi cıktı (arada beni sinir etsede) iyi anlasıyoruz sıkıntımız yok birbirimize saygılıyız istisna durumlar hepsı iyi yada kötü çıkacak diye birsey yok

O sitelerde normal insanlar dolanmıyor genelde. Ya evli ya sapık ya da sorunlu. Sosyal medyadan tesadüfi ya da aynı ilgi alanında olduğunuz birini eklersiniz tanışırsınız bu biraz daha normal. Ama birebir bu sitelere girenlerin çoğunun amacı cinsellik oluyor. Öyle olmayan varsa onlarda hayatta pasif kıyıda köşede kalmış garip tipler oluyor. Bence özellikle bunun için açılmış sitelerden uzak durun başınıza iş almayım. Normal birisi sanar tanışırsınız adam manyak ya da sapık çıkar kafayı takar kurtulamazsınız Allah korusun her türlü insan var oralarda. Bence dikkat edin değil uzak durun direk.

Back
X