- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Arkadaş çevresinden tanıştım der eşe dosta o vakit...ben öyle diyorumBurdaki konuları oku;
Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.
Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.
Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....
Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.
Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.
Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
boş ve gereksiz yere kiblemişsiniz.ne demek istediğini anlamamışsınız ki siz.Aynen iade ediyorum bu lafı size...
Neyse uzatamiycam kib ladim bile
Benm arkadas cevremde uzmanla evlenen oldu netten tanistilar adam asker oldugu icin midir nedir yanlisi olmadi.evlenip mutlu olanda var olamayanda.yinede dkkat etmek gerekMerhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum.Seviyor muyum, çook. İnternetten tanışmak kötü değildir ama dikkat etmeniz gereken şeyler olduğu da ortada. Temkinli olun.
Tanışmaz olaydınBen de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum.Seviyor muyum, çook. İnternetten tanışmak kötü değildir ama dikkat etmeniz gereken şeyler olduğu da ortada. Temkinli olun.
Kıskandın mıTanışmaz olaydın
Yoo.Kıskandın mı
Hahah yok morgta sevişmiyordukİlk buluşmada sevişengiller biz değilmişiz tek demek
Tanışmaz olaydın
Konu sahibi, internetin hayatımıza bu kadar girdiği bir zamanda internetten birileriyle tanışmak son derece normal. Normal şartlarda tanışamayacağınız insanlarla sizi bağlayan bir şey artık internet. Sadece temkinli olun, tedbiri elden bırakmayın.
Bu arada tinder gibi maksadı belli uygulamalarda tanışıp evlenen bir sürü insan var. Dolayısıyla neyin ne olacağı, işlerin nasıl gelişeceği hiç belli olmuyor.
Hahah yok morgta sevişmiyordukortam uygun olsaydı sizden olabilirmişiz ama
Dedim valla.Diyorsun...........................
Ay yapar buOna ben de şaşırdım dedim morgda sevişmemişlerdir herhalde de morgdan sonra falan...
Hayir canim ne alaka ilk sevgilisiyle evlensin. Biriyle anlaşamaz ayrılır. Evet reelde de yapabilir yapacagini ayni anda baska kizla gorusmek vs ama sanalda daha cok yapılıyor bence..Sanaldan tanışmak bence normal ama evlenmeliyim/sevgiliye ihtiyacım var diye aranmak ne sanalda ne de reelde normal değil.
Bu mantığa göre herkes ilk sevgilisiyle evlensin. İlkiyle olmayınca ikinciye geçmesin.
Aynı anda birkaç kişiye tabiri caizse olta almış da olabilir atmamış da olabilir. Bunun sanalla alakası yok. Öyle düşünen biriyse gerçek hayatta da yapabilir.
boş ve gereksiz yere kiblemişsiniz.ne demek istediğini anlamamışsınız ki siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?