Internetten tanismak

Arkadaş çevresinden tanıştım der eşe dosta o vakit...ben öyle diyorum

Çogu artık internetten tanısıyo ama söylemıyo o yuzden normal
dısarda tanısmak zor zaten ınsallah aradıgını bulursun

Bence reel hayatta tanışmakla internette tanışmak arasında bir fark yok.
Sonuçta bir vesile ile tanışıyorsun ama vesilenin nasıl olduğu önemli değil.
Ama tanışma sitelerindeki erkeklerin niyetlerini çok temiz bulamıyorum. Bu tarz sitelere takılan tanıdıklarım oldu, geneli günlük ilişkiler için kullanıyor. Böyle şeylere denk gelip de ikili ilişkilerden soğumayın iyice yani.

Eşimle internetten tanıştık, 7 sene uzaktan ilişki yürüttük. O benim şehrime geldi ben onunkine gittim. Evliyiz şuan :) Benim ona güvenmemi sağlayan şey ailesi ve arkadaş çevresi oldu. Eğer düzgün birisi ise neden olmasın?

Benm arkadas cevremde uzmanla evlenen oldu netten tanistilar adam asker oldugu icin midir nedir yanlisi olmadi.evlenip mutlu olanda var olamayanda.yinede dkkat etmek gerek

Bizde faceten tanistik.ama yakin oturuyormusuz ve resmimi görmus ortak arkadaslardan msj atmisti.3.5 yillik evliyiz

İlk buluşmada sevişengiller biz değilmişiz tek demek

Tanışmaz olaydın

Konu sahibi, internetin hayatımıza bu kadar girdiği bir zamanda internetten birileriyle tanışmak son derece normal. Normal şartlarda tanışamayacağınız insanlarla sizi bağlayan bir şey artık internet. Sadece temkinli olun, tedbiri elden bırakmayın.

Bu arada tinder gibi maksadı belli uygulamalarda tanışıp evlenen bir sürü insan var. Dolayısıyla neyin ne olacağı, işlerin nasıl gelişeceği hiç belli olmuyor.

Diyorsun...........................

Diyorsun...........................
Dedim valla.
Olabilir çünkü, barda tanışıp geceyi beraber geçirip evlenenler varsa appten tanışıp evlenenler de olabilir pekala.

İnsanın karşısına kimin nasıl çıkacağı belli olmuyor.

Ona ben de şaşırdım dedim morgda sevişmemişlerdir herhalde de morgdan sonra falan...
Ay yapar bu Estraven onu da yapar tövbe estağfurullah başımıza taş yağacak.

İlk buluşmada nasıl sevişirsiniz aşırılı kınıyorum, almaz o adamlar sizi.
Beni örnek alın biraz.

Hayir canim ne alaka ilk sevgilisiyle evlensin. Biriyle anlaşamaz ayrılır. Evet reelde de yapabilir yapacagini ayni anda baska kizla gorusmek vs ama sanalda daha cok yapılıyor bence..

Biz de eşimle internette tanıştık. Bizimki modern görücü usülü. Arkadaşlarımız msn adresini verdi birbirimizin (msn dedim ya çok mu yaşlıyım) ve 2. Gün evlenmeye karar verdik.
Tanıştıktan 1.5 yıl sonra evlendik, 8 yıldır evliyiz.
Orta okuldan beri tanışan, körkütük aşk yaşayan ve tanışmamıza vesile olan çift ise şiddetli geçimsizlik, aile içi şiddetten boşandı.
Olur nedenolmasın.
Ha sorana diyorus internetten tanıştık diye.

Tinder gibi bir uygulama mı ?
Tindersa ordan ciddi birşey çıkması zor
Çünkü erkekler oraya genelde kısa süreli ilişki vs için giriyor .erkeklerin tek beklentisi cinsellik oluyor haliyle bir iki takılıyor sıkılınca başkasına geçiyor bu tip bir ilişki beni yıpratır diyorsan bence uzak dur .kadınlar genelde ilişki istiyor bağlanmak hediyeler çicekler böcekler evlilik .o yüzden genelde üzülen taraf kadın oluyor bu durumda .
Bir de şu var galiba erkekler artık internet çağında kadınlara çok kolay ulaşıyor o yüzden de aşık olmak için zaman kalmıyor erkek kadından daha zor bağlanıyor.
Tabiki evlenenlerde vardır.adam asosyaldir atıyorum çevresi yoktur yada populer bir tip değildir ordan bulduğuyla evlenir .ama çevresinde tonla kadın olan adamda internetten tanışıp aşık olup evlenmesi düşük bir ihtimal.

boş ve gereksiz yere kiblemişsiniz.ne demek istediğini anlamamışsınız ki siz.

Lütfen polemik yaratmaya çalışmayalım
Fikir varsa olumlu olumsuz onu belirtelim
Anlamadigimi da nerden düşündünüz ayrıca
Kullanılan kelime kaba o yüzden kib dedim
Bunu da siz anlamamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…