- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Benim kuzen yapmıştı bunu eski kız arkadaşını stalklamak için sahte hesap açmıştı sonra kızı deneme amacıyla yazmış kız başka fotolarda isteyince engellemişti mecburenİnternette "yakışıklı erkek" diye fotoğraf aratıp, bulduğu ilk fotoğrafı profil fotoğrafı yapan kekoların harman olduğu yer olma olasılığı çok yüksek.
+++++
Direk tanışma amacıyla kurulan siteler riskli bence de,evli adamlar bile ''bekarım'' yazıp konuşuyorlar o sitelerde.
Ben eşimle oyun sitesinde tanıştım ve reelde arasam böyle iyi bir insan bulamazdım. Nasip bu işler bence
Benim kuzen yapmıştı bunu eski kız arkadaşını stalklamak için sahte hesap açmıştı sonra kızı deneme amacıyla yazmış kız başka fotolarda isteyince engellemişti mecburen
Gayet normal bir üslupla anlattım durumu aileme, yakın çevreme yadırganmadı hele de eşimi ve ailesini görüp tanıdıklarında çok doğru bir karar verdiğimi anladılar takdir edip anlayışlı davrandılarAynı oyun sitesi mi acabaÖzel olmazsa çevrenize bu durumu nasıl açıkladınız ?
Ben istemezdimMerhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben esimle internetten tanıştım ama oyle evlilik sitesinden falan degil daha 17 yaşındaydım tevafuk oldu arkadas olarak konusuyorduk hatta ben onu nasihat eden bir abi gibi gormustum aramizda 4 oldugu icin sonradan hoslanmaya basladim ve evlendik. Elhamdulillah cok guzel bir evliliğim var cok mutluyum. Ama tabi herkes ayni sekilde olacak diye bir sey yok. Karsindaki insana gore değişir. Iyice tanimak lazim ben o tarz siteleri pek guvenilir bulmuyorum. Allah karşınıza hayirli birini çıkarsın.Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Ben de ayni sekilde evlendimGayet normal bir üslupla anlattım durumu aileme, yakın çevreme yadırganmadı hele de eşimi ve ailesini görüp tanıdıklarında çok doğru bir karar verdiğimi anladılar takdir edip anlayışlı davrandılar
Biraz şans kader bu işler.Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?