- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Bu ne kadar cirkin bir yorum olmuş böyle,Burdaki konuları oku;
Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.
Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.
Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....
Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.
Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.
Herkese nette tanıştık diyorum ki :)Burdaki konuları oku;
Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.
Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.
Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....
Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.
Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.
Masallah ya herkes netten tanışmış, aileleriniz biliyor mu? Ya biz bir arkadaş vasitasiyla dedik annem, ablam vs biliyordu ama nasil olduysa benim ailem bunu biliyor herlade bir kisinin bildiği sir sir değil oldu.Biraz şans kader bu işler.
15 senedir tanıdığın insan da kötü çıkabiliyor.
Ben eşimle nette tanıştım, 2 ayda evlendik, 15 yıldır evliyim. Görümcem de nette tanıştı o da 8 yıldır evli.
Kardeşim de netten tanıştı 13 yıllık evli.
Teyzemin kızı da öyle. O da 6 yıllık evli.
O değil de bizim sülale baya çağ atlamış :)
En başta tabi sadece aileler biliyordu. 1-2 sene sonra gerçekler yayıldı :)Masallah ya herkes netten tanışmış, aileleriniz biliyor mu? Ya biz bir arkadaş vasitasiyla dedik annem, ablam vs biliyordu ama nasil olduysa benim ailem bunu biliyor herlade bir kisinin bildiği sir sir değil oldu.
Ben de internetten tanıştım ama çok eski teee 2006-2007 de msn zamanı, bir arkadaşım tanışmış oyunda. Sonra sohbet etmişler çok iyi birisi sen de katil dediler, o zamanlar çok modaydı nette oyun, sohbet, chat vs. Öyle sohbete başladık. Bayağı uzun zaman arkadaştık 2007 den 2014 e kadar. Sonra bi ara sohbet koyulaştıve duygusal bir şeyler oldu aramızda. Eşimi seviyorum ben de ama ailesi ilk zamanlar (annesi diyim) çok iyi ken git gide fenalaştı. Ailevi sorunlar çok yaşadım. Yani aile gerçekten önemli tabi eş karakterli şekilde arkanda duruyor ve seviyorsa o da aşılır.Eşimle internetten tanıştık, 6 saat mesafe, 5 sene sevgililik 1 sene nişan dönemi geçirdik, eşimden yana sıkıntım yok fakat ailesiyle anlaşamadım, huzurumuzu bozuyorlar, kültürümüz uyuşmuyor, tavsiyem çok iyi tanıman hem aile hem kendisini.
yoo normalMerhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben de eşim ile İnternete tanıştım, ama tanışma sitesi falan değil di bir oyun sitesinde oynuyorduk.. Spontane oldu yani.. Eskiden mektuplaşma varmış mesela... Biz tanıştıktan 6 yık sonra evlilik kararı aldık mesela hani selamm ay ben aşık oldum hadi evlenelim demedik birbirimizi tanıdık arkadaş olduk önce..
Sakınnnnn derim. Buna sosyal medya da dahil o sitelerde .
Bak şöyle diyim mesela instagramdan arkadaşlık yolladı mesajlastiniz vs sonra buluştunuz bir cafeye gittiniz sohbet muhabbet ,ailesinden de bahsetti hatta çalıştığı işyerini de gösterdi yani yalancı değil. Hatta evli de değil,bekar hatta fotodan da yakışıklı
Olmaaaaaaaaaaaaz
Bakın yukarıda cok detay verdim ben olumsuzca sapıktır hırsızdır evlidir demiyorum yine olmaz.
Neden mi?
Bir insan sizi herhangi bir site ya da sosyal medyada gördüğü zaman bu kişi erkekse ve size mesaj atıyorsa sizin gibi pek cok kişiye aynı mesajı attı ama cevap veren siz oldunuz o da diger secenkleri eledi ya da elemedi bile
Size kendini oldugu gibi göstereceğini mi zannediyorsunuz?
Ya da siz fotograftaki gibi misiniz?
Hem sizin ornek veriyorum,tanisma sitesinde tanistiniz ama faceten eklestiniz hemen arkasindan,bu kişi sizin ailenizi annenizi babanizi gormek zorunda mi? Ne munasebet kim ki o benim babamin resmini gorcek mesela.
Ben de dahil cevremdekilerde hicbirimiz internetten tanıştığımız birisiyle mutlu olamadik
Bakın ben esimle tanıştım,numarami aldi sadece. Profilim açıktı bakmış,bazen kapatıyordum beni eklemedi bile . Mesajlasiyorduk ama ne o oyle hemen eklemek meklemek taaa diger hesaplarıma kadar bakmış onlar gizliydi . Kendisi dedi hesabin bazen acik bazen kapaliydi diye (yani gizliliginden bahsediyorum) bizim iliskimiz ilerleyince sevgili olduk vs derken ekledi beni sonra hemen nisanlandik zaten.
Kizkardesimde internetren tanıştı bulustu görüştü etti eyledi olmadi
Kuzenim internetten buldu evlendi boşandı evlendigi kisi de onu internetten buldugu biriyle aldatti mesajlari yakalamis
Arkadasimin abisi de internetten buldu evlendi boşandı
Benimde oldu internetten tanisip gorustuklerim yine olmadı
Hicte kismet mismet dememek lazım beynimizi kullanmamiz lazım. Bir arkadaşınızla bir arkadas ortamında gelisen birşeyler olur,oraya onun bie yakını gelir sizi görür begenir siz de onu görür beğenirsiniz o sizi sormaya başlar o arkadasiniza ve o arkadaşınız sizi bulusturur tekrardan. Ben suan misal veriyorum. Bir bakmissiniz uyusmussunuz birbirinizden inanilmaz hoşlanmışsınız sonra numaralarinizi almışsınız
Size bir mesaj cekiyor bugun kahve icelim mi sizde heyecanla kosarak hazırlaniyorsunuz .
2. Bulusmada sizi sosyal hesaplardan ekleyimmi diye soruyor musade istiyor eklesiyorsunuz
Bu yukarida anlattığım örnek mi güzel yoksa;
Internetten biriyle tanisip yazisiyorsunuz. Buradan zor oluyor diyip numaranizi aliyor basliyorsunuz konusmaya . Bulusma gunu ayarliyorsunuz icinizde kaygı acaba fotodaki gibi mi? Acaba boyu kisa mi fotolarda uzun çıkmıştı acaba ne giyinsem yok bu çok açık olur . Sizi arabayla birakmak istiyor dönüşte acaba evli olabilir mi acaba benden hoslandi mi? Begendi mi
Hangisi daha guzel sizce? Bu 2 secenekten
Benim fikrim bu tabi hayat sizin hayatınız
Ben de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum.Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?