Sakınnnnn derim. Buna sosyal medya da dahil o sitelerde .
Bak şöyle diyim mesela instagramdan arkadaşlık yolladı mesajlastiniz vs sonra buluştunuz bir cafeye gittiniz sohbet muhabbet ,ailesinden de bahsetti hatta çalıştığı işyerini de gösterdi yani yalancı değil. Hatta evli de değil,bekar hatta fotodan da yakışıklı
Olmaaaaaaaaaaaaz
Bakın yukarıda cok detay verdim ben olumsuzca sapıktır hırsızdır evlidir demiyorum yine olmaz.
Neden mi?
Bir insan sizi herhangi bir site ya da sosyal medyada gördüğü zaman bu kişi erkekse ve size mesaj atıyorsa sizin gibi pek cok kişiye aynı mesajı attı ama cevap veren siz oldunuz o da diger secenkleri eledi ya da elemedi bile
Size kendini oldugu gibi göstereceğini mi zannediyorsunuz?
Ya da siz fotograftaki gibi misiniz?
Hem sizin ornek veriyorum,tanisma sitesinde tanistiniz ama faceten eklestiniz hemen arkasindan,bu kişi sizin ailenizi annenizi babanizi gormek zorunda mi? Ne munasebet kim ki o benim babamin resmini gorcek mesela.
Ben de dahil cevremdekilerde hicbirimiz internetten tanıştığımız birisiyle mutlu olamadik
Bakın ben esimle tanıştım,numarami aldi sadece. Profilim açıktı bakmış,bazen kapatıyordum beni eklemedi bile . Mesajlasiyorduk ama ne o oyle hemen eklemek meklemek taaa diger hesaplarıma kadar bakmış onlar gizliydi . Kendisi dedi hesabin bazen acik bazen kapaliydi diye (yani gizliliginden bahsediyorum) bizim iliskimiz ilerleyince sevgili olduk vs derken ekledi beni sonra hemen nisanlandik zaten.
Kizkardesimde internetren tanıştı bulustu görüştü etti eyledi olmadi
Kuzenim internetten buldu evlendi boşandı evlendigi kisi de onu internetten buldugu biriyle aldatti mesajlari yakalamis
Arkadasimin abisi de internetten buldu evlendi boşandı
Benimde oldu internetten tanisip gorustuklerim yine olmadı
Hicte kismet mismet dememek lazım beynimizi kullanmamiz lazım. Bir arkadaşınızla bir arkadas ortamında gelisen birşeyler olur,oraya onun bie yakını gelir sizi görür begenir siz de onu görür beğenirsiniz o sizi sormaya başlar o arkadasiniza ve o arkadaşınız sizi bulusturur tekrardan. Ben suan misal veriyorum. Bir bakmissiniz uyusmussunuz birbirinizden inanilmaz hoşlanmışsınız sonra numaralarinizi almışsınız
Size bir mesaj cekiyor bugun kahve icelim mi sizde heyecanla kosarak hazırlaniyorsunuz .
2. Bulusmada sizi sosyal hesaplardan ekleyimmi diye soruyor musade istiyor eklesiyorsunuz
Bu yukarida anlattığım örnek mi güzel yoksa;
Internetten biriyle tanisip yazisiyorsunuz. Buradan zor oluyor diyip numaranizi aliyor basliyorsunuz konusmaya . Bulusma gunu ayarliyorsunuz icinizde kaygı acaba fotodaki gibi mi? Acaba boyu kisa mi fotolarda uzun çıkmıştı acaba ne giyinsem yok bu çok açık olur . Sizi arabayla birakmak istiyor dönüşte acaba evli olabilir mi acaba benden hoslandi mi? Begendi mi
Hangisi daha guzel sizce? Bu 2 secenekten
Benim fikrim bu tabi hayat sizin hayatınız