Internetten tanismak

İnternette "yakışıklı erkek" diye fotoğraf aratıp, bulduğu ilk fotoğrafı profil fotoğrafı yapan kekoların harman olduğu yer olma olasılığı çok yüksek.
Benim kuzen yapmıştı bunu eski kız arkadaşını stalklamak için sahte hesap açmıştı sonra kızı deneme amacıyla yazmış kız başka fotolarda isteyince engellemişti mecburen 😂🙈

Internet bana pek guvenli gelmiyor. Ozelliklede es bulma konusunda. Cunku normalde bile konusacagimiz kisinin bize verdigi guvenle konusur, muhabbet ederiz. Ama internette boyle bisey yok. Soylediklerinin dogru olup olmadigini bilemiyorsunuz. Evli mi sevgilisi mi var bilmiyorsunuz... Sirf yanlis insanlarla tanisma,konusma imkani verdigi icin sosyal medya hesaplarimi kapattim. O zamandan beri de konustugum kimse yok. En azindan hayatimda biri olursa bu reelde gordugum,davranislarini bildigim biri olacak. Hakkimizda hayirlisi😀

+++++

Direk tanışma amacıyla kurulan siteler riskli bence de,evli adamlar bile ''bekarım'' yazıp konuşuyorlar o sitelerde.

Aynen. Evlisi, sapığı, manyağı instagramda facete bile rahat bırakmıyor kadınları. Sanmıyorum ki öyle sitelerden geri kalsınlar.

Bir de, bir kadın için yatak arkadaşı bulmak kolay ama ciddi ilişki yaşayabileceği düzgün, güvenilir birini bulması kolay değil. Konu sahibinin henüz doğru kişiyle karşılaşmamış olması normal.
Ama tanışma sitesine giren adam çok matah bir şey olsa zaten orada olmaz. Bekar, kültürlü, eli yüzü düzgün bir erkeğin birini bulması o kadar zor değil.

Aynı oyun sitesi mi acaba :KK70: Özel olmazsa çevrenize bu durumu nasıl açıkladınız ?
Gayet normal bir üslupla anlattım durumu aileme, yakın çevreme yadırganmadı hele de eşimi ve ailesini görüp tanıdıklarında çok doğru bir karar verdiğimi anladılar takdir edip anlayışlı davrandılar

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben istemezdim
Biz de netten tanıştık ama facede eşim beni ortak arkadaş sayfasında beğenmiş
Senin o girdiğin sitelere genelde evli erkekler ya da Abazalar takılıyor
Bulaşma bence Allah korusun bu zamanda

Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Ben esimle internetten tanıştım ama oyle evlilik sitesinden falan degil daha 17 yaşındaydım tevafuk oldu arkadas olarak konusuyorduk hatta ben onu nasihat eden bir abi gibi gormustum aramizda 4 oldugu icin sonradan hoslanmaya basladim ve evlendik. Elhamdulillah cok guzel bir evliliğim var cok mutluyum. Ama tabi herkes ayni sekilde olacak diye bir sey yok. Karsindaki insana gore değişir. Iyice tanimak lazim ben o tarz siteleri pek guvenilir bulmuyorum. Allah karşınıza hayirli birini çıkarsın.

Gayet normal bir üslupla anlattım durumu aileme, yakın çevreme yadırganmadı hele de eşimi ve ailesini görüp tanıdıklarında çok doğru bir karar verdiğimi anladılar takdir edip anlayışlı davrandılar
Ben de ayni sekilde evlendim 😀😀 ailem kabul etmedi 8 saat mesafe var arada babamdan dayak bile yedim hatta. Suan diyor ki kizim seni seviyorum ama damadimi daha seviyorum 😀😀

Eşimle internette tanıştık ama öyle "kimseyi bulamadım internette birini arayayim" durumu değildi bizimki. Yıllardır ikimizin de hobisiyle ilgili olan bir bilgi alisveris forumunu kullanırken tamamen tesadüfen tanıştık, daha once birbirmizi hic gormemistik ve ilişkimiz o sekilde ilerledi.

Hikâyemizi anlatırken internetten tanistik demeye de çekinmedim hic hatta baya komik geliştiği için keyifle anlatiyoruz. :KK70:

Internette tanistik diye eşim manyak filan da çıkmadı. Manyakla karsilasma riskin var mi? Evet, var ama disarida tanistiklarinda da ayni risk var bence. :) Her türlü dikkat etmeniz lazım zaten. Disardakilerde kanat takmış uçmuyor sonuçta.

Sakınnnnn derim. Buna sosyal medya da dahil o sitelerde .
Bak şöyle diyim mesela instagramdan arkadaşlık yolladı mesajlastiniz vs sonra buluştunuz bir cafeye gittiniz sohbet muhabbet ,ailesinden de bahsetti hatta çalıştığı işyerini de gösterdi yani yalancı değil. Hatta evli de değil,bekar hatta fotodan da yakışıklı
Olmaaaaaaaaaaaaz
Bakın yukarıda cok detay verdim ben olumsuzca sapıktır hırsızdır evlidir demiyorum yine olmaz.
Neden mi?
Bir insan sizi herhangi bir site ya da sosyal medyada gördüğü zaman bu kişi erkekse ve size mesaj atıyorsa sizin gibi pek cok kişiye aynı mesajı attı ama cevap veren siz oldunuz o da diger secenkleri eledi ya da elemedi bile
Size kendini oldugu gibi göstereceğini mi zannediyorsunuz?
Ya da siz fotograftaki gibi misiniz?
Hem sizin ornek veriyorum,tanisma sitesinde tanistiniz ama faceten eklestiniz hemen arkasindan,bu kişi sizin ailenizi annenizi babanizi gormek zorunda mi? Ne munasebet kim ki o benim babamin resmini gorcek mesela.
Ben de dahil cevremdekilerde hicbirimiz internetten tanıştığımız birisiyle mutlu olamadik
Bakın ben esimle tanıştım,numarami aldi sadece. Profilim açıktı bakmış,bazen kapatıyordum beni eklemedi bile . Mesajlasiyorduk ama ne o oyle hemen eklemek meklemek taaa diger hesaplarıma kadar bakmış onlar gizliydi . Kendisi dedi hesabin bazen acik bazen kapaliydi diye (yani gizliliginden bahsediyorum) bizim iliskimiz ilerleyince sevgili olduk vs derken ekledi beni sonra hemen nisanlandik zaten.
Kizkardesimde internetren tanıştı bulustu görüştü etti eyledi olmadi
Kuzenim internetten buldu evlendi boşandı evlendigi kisi de onu internetten buldugu biriyle aldatti mesajlari yakalamis
Arkadasimin abisi de internetten buldu evlendi boşandı
Benimde oldu internetten tanisip gorustuklerim yine olmadı
Hicte kismet mismet dememek lazım beynimizi kullanmamiz lazım. Bir arkadaşınızla bir arkadas ortamında gelisen birşeyler olur,oraya onun bie yakını gelir sizi görür begenir siz de onu görür beğenirsiniz o sizi sormaya başlar o arkadasiniza ve o arkadaşınız sizi bulusturur tekrardan. Ben suan misal veriyorum. Bir bakmissiniz uyusmussunuz birbirinizden inanilmaz hoşlanmışsınız sonra numaralarinizi almışsınız
Size bir mesaj cekiyor bugun kahve icelim mi sizde heyecanla kosarak hazırlaniyorsunuz .
2. Bulusmada sizi sosyal hesaplardan ekleyimmi diye soruyor musade istiyor eklesiyorsunuz
Bu yukarida anlattığım örnek mi güzel yoksa;

Internetten biriyle tanisip yazisiyorsunuz. Buradan zor oluyor diyip numaranizi aliyor basliyorsunuz konusmaya . Bulusma gunu ayarliyorsunuz icinizde kaygı acaba fotodaki gibi mi? Acaba boyu kisa mi fotolarda uzun çıkmıştı acaba ne giyinsem yok bu çok açık olur . Sizi arabayla birakmak istiyor dönüşte acaba evli olabilir mi acaba benden hoslandi mi? Begendi mi

Hangisi daha guzel sizce? Bu 2 secenekten
Benim fikrim bu tabi hayat sizin hayatınız

Ben eşimi 19 yıl önce görmüştüm tabi o zaman ben 8 yaşındaydım. 13 yil sonra bir birimizi internetten bulduk 2-3 yıl konuştuk ve şuan 2 yıllık evliyiz. İyi ki diyorum :)

ortak bir ilgi alanının oldugu platformda tanışmak, bana yine olmaz da, kabul edilebilir.

ama tanışma/evlilik sitesi olayı hiç olmaz. olmamalı.

siz yazan bir arkadaşa kızdınız belki ‘avam’
kelimesi kulağa kötü geldi ama, söyledikleri yanlış değildi. o siteye sizin üye olma sebebiniz birini bulmak.

nasıl ki sokakta kendimize sevgili/erkek arkadaş/ eş arıyorum diye gezmiyorsak,
internette artık günümüz sokağı.
sizin o sitede tek bulunma amacınız var, oraya boynumuza bir tabela asar gibi ‘yalnızım ve kendime hayat arkadaşı arıyorum’diye kendimizi ortaya atmak hem güvenil degil, hem suistimale açık, hem üzgünüm ama ezik bir girişim.

Biz nette tanıştık ama öyle bir yere fotoğraf koyup yazılan bir yer değildi. 14 sene oldu, 6 senedir evliyiz. Şükür kötü olmadi ama şimdiki aklim olsa asla yapmazdim, gelen kisi sapik mi, katil mi allah korusun nasil bir cesaretle olmus bilmem. Bence cok güvenilir değil Allah kalbinize gore versin.

şans meselesi. olabilir. kendim hiç böle birşey yapmadım. ama çok yakın bir arkadaşım yakın zamanda internette biriyle tanıştı.1 haftada bağlandı, evine kadar soktu, annesiyle çocuğuyla tanıştırdı. evlenicez demeye başladı. adam bizimkine dr.um demiş. ve daha bununla ilgili bir sürü yalan söylemiş. arkadaşımda kaldığı gece annesinin çantasından 200 TL kaybolmasıyla uyandık biz. sonradan bazı yerlerden araştırdık hem arkadaşım hem ben. kimlik bilgilerine kadar ulaştık. nüfuzlu kişiler böyle bir doktor olmadığını söylediler. adam dr olduğunda ısrar ediyor ama en ufak bir kanıt gösteremiyor. asla seni bırakmam diyor. vazgeçmem seviyorum evlenicez diyor bizimki de saf hala inanıyor. bu aralar arkadaşım için mücadele veriyorum resmen kurtulması için :KK43: böyle adamlar da var yani. bunu size bir örnek teşkil etmesi için anlattım. olmaz değil olur olabilir ama çok dikkatli gözü açık olmak lazım. hırlı mı hırsız mı katil mi bu devirde hiç belli olmaz. ben olsam asla bu riske girmem.

Ben evlendim hemde öyle arkadaslık sitesi falan değil eşimle tanıştığım sene evde bilgisayar olmadığı için iş çıkışı internet cafeye gidiyordum bir gün işim bitince mailim açık kalmıs sonra arkamdan esim gelmiş cafeye mail acık tabi resmim vardı ordan adresimi almış yazmaya basladı bende öyle ciddi değilde arkdas gibi yazıstık sonra görüştük 2 sene sonra evlendik 11 sene olcak haziran'da ve 2.kızımız olcak herkes böyle iyi niyetli olmayabiliyor tabi kısmet bu işler

Merhaba hanımlar
Biraz şans kader bu işler.
15 senedir tanıdığın insan da kötü çıkabiliyor.
Ben eşimle nette tanıştım, 2 ayda evlendik, 15 yıldır evliyim. Görümcem de nette tanıştı o da 8 yıldır evli.
Kardeşim de netten tanıştı 13 yıllık evli.
Teyzemin kızı da öyle. O da 6 yıllık evli.

O değil de bizim sülale baya çağ atlamış :)

Back
X