• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internetten tanismak

Iyi de adamın niyet kötüyse ille aldatacak birini bulur. Kimse kimseye sahip çıkamaz, bu sorumluluk eşinizdedir. Karşı tarafa boşuna çamur atmayın. Koruması gereken eşinizdi

oh ne güzel asıl evli erkeğe baştan çıkar eee ahlaklı olsaydı peki asılan kadına ne denir bunu herkes biliyor ne dendiğini ooo....u

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben eşim ile açıktan ünv de de vatsup ders gruplarında tanıştık, materyal gönderirken sınav zamanı birbirimize muhabettimiz yürüdü gitti (internet sayılır herhalde, çünkü farklı şehirlerdeydik 😁 ) 10 ay sonra isteme söz , 7 ay sonrada düğün 2 aylık evliyiz ) nasibinde ne varsa onu yaşarsın yawrum rabbim hayırlı iyi insanlar ile karşılaştırsın yine de temkinli olmakta fayda var 😉

En eski eşimle internetten tanıştım (fb). Kuzeninin moderatör olduğu bir grupta güzellik yarışmasında kazanmıştım🤣hay aklıma yanayım...neyse kuzeni beni onunla tanıştırdı ve biz bi süre yazışıp telde konuşduktan sonra (1ay yoğun bi şekilde) buluştuk, birbirimize aşık olduk deli gibi. Aileleri tanıştırdık ve sonradan anladık aslında birsürü akrabaları zaten bizim ortak tanıdıkmış. Ama soranlara bana laf gelmesin diye cafede rastgele tanıştığımızı dedik. Biz aynı memleketliyiz. Her şey öyle güzeldi ki rüya gibi evlendik oğlumuz oldu. Sonra onun evliliği kaldıramayan olgun olmayan bir tip olduğunu anladım ve onun bu huyu yüzünden evlilik hayatımız söndü. Ayrıldıktan sonra ise sırf intikam olsun diye etrafına yalanımı ortaya çıksın diye anlatmış. Onunla biz internetten tanışıyoruz aslında demiş. Rezil edecek beni güya...

Sosyal site ise normal abuk sabuk programlara girmeyin de

Ha İnternet ha dışarısı aynı geliyor bana ama iyice konuşup halka açık kalabalık Bi yerde buluşur gözlemler ona göre hareket edersin ha bende çok tanıştım sonu olmadı hiç nasip

4 aylık evliyiz. 8 sene önce internetten tanıştık. Şimdilik mutluyuz şükürler olsun. Ha Cafe de tanımışsın, ha internette. Sadece çok çok dikkatli olun. İlk buluşma mekanını siz seçin.

Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Yaklaşık 10 yıldır arkadaşlık sitelerinde takılan biri olarak söylüyorum 😊 o yüzden bu konuda en çok söz hakkı olanlardan biriyim bence 😂😂 ... neyse konuya gelirsek intte gönlüne göre birini bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız... çok zor.. oradaki erkeklerin yüzde 99u falan yatağa atana kadar sana çok güzel ilgi alaka gösterir.. kısacası maske takar.. o iş bittikten sonra da bi anda dımdızlak ortada bırakırlar... nokta.. yine sosyal ortamın varsa oralardan tanışmanı tavsiye ederim.. net son çare olabilir ama bu azmanlara karşı gardını Alman lazım.. yoksa ciddi güven problemleri yaşayabilirsin... yok ben bunların hakkından her türlü gelirim diyorsan o başka tabi.. ben gelemedim kardeş ..🙄

Gorucu usuluyle olursa,
Sokakta tanisilirsa,
Cafede tanisilirsa,
Okul ortaminda tanisilirsa,
Calisma ortaminda tanisilirsa,
Arkadas vasitasiyla tanisilirsa,

%100 garantili mi oluyor.

21 . yuzyildayiz elbette internetten tanisabilirsiniz ama kesinlikle dikkatli olun. Karsinizdaki gonul eglendirmeye girebilir, kisa sureli iliski arayabilir , bir suru kisiyi anda idare ediyor olabilir , sevgilisi olabilir , evli olabilir vs vs...

Ayrica internet sitenizin ismini de alabilirim . :KK70:
Evet geneli kısa süreli ilişki arıyor..

Evet geneli kısa süreli ilişki arıyor..
Ben de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum. :KK53: Seviyor muyum, çook. İnternetten tanışmak kötü değildir ama dikkat etmeniz gereken şeyler olduğu da ortada. Temkinli olun.
morgta buluşup orda seviştiniz mi?? Biraz açar mısınız?🙀🙀

Evli erkeklerle mi yazıştım demiş yazan 😑😑😑
Evliyse kendi sahip çıkacak evliliğine. İnsanların peşinde nüfus örneği isteyerek konuşmuyoruz sonuçta.
sizin gibi düşünenlerden allah bütün kadınları korusun nufus cüzdanına bakmazsanız bir gecelik ilşki isteyen evlierkeklerin oyuncağıolursunuz sonra ağlamayın sizde

sizin gibi düşünenlerden allah bütün kadınları korusun nufus cüzdanına bakmazsanız bir gecelik ilşki isteyen evlierkeklerin oyuncağıolursunuz sonra ağlamayın sizde
Kimsenin oyuncağı olmadım çok şükür.
Kocam beni aldattı diye de diğer kadınları suçlamıyorum oraya buraya sataşmıyorum. Canınız yanıyor olabilir ama mantıklı düşünmediğiniz sürece kaybetmeye mahkum olursunuz.
Çok merak ediyorsanız da söyleyeyim evli olan biriyle beraber olmayı geçin evli olduğunu düşündüğüm biriyle konuşmam bile. Sizin öfkeniz okuduğunuzu anlamayı engellediği için sakinleşip okuyun derim. Çok sinirliyseniz de muhattabı ne benim ne de burada internetten tanıştığını söyleyen kadınlar.

Nerede tanıştığına bağlı. Yani facebook instagram gibi yerler herkesin kullandığı alan olduğu İçin bana bi tık daha masum geliyor. Ama öyle chat, tanışma uygulamalari falan genelde avcıların yeridir ki kolay av bulsunlar. O yüzden bende.diyorum ki dikkatli olun.

Canım artık günümüzde sosyal medya reel yaşantımızdan daha çok yer kaplıyor yaşamımızda.
Farkındaysan insanlar sosyal mecralar üzerinden şöhret oluyor, çalışıyor, iletişim kuruyor.
Günümüz şartlarında iletişimin en hızlı ve yaygın olduğu yer sosya medya. İnsanların hayatını değiştiriyor e pekala evlilik neden olmasın ki ?
Son zamanlarda yapılan bir çok evlilik de sosyal mecralar üzerinden gerçekleşiyor. Birbirini internet oyunlarından insta face vs yerlerden tanıyıp evlenen o kadar çok insan var ki.
O yüzden ben olumlu diyorum.
He şu nokta var ki gözden kaçırılmaması gerekli . İnternette direk evlilik amaçlı sitelerdense oyun üzerinden veya diğer sosyal mecralardan tanışma daha çok evlilikle sonuçlanıyor. O evlilik sitelerinde genelde amacı başka olan erkekler takılıyor benim gözlemim bu yönde .
Hayırlısı olsun tatlım

Kimsenin oyuncağı olmadım çok şükür.
Kocam beni aldattı diye de diğer kadınları suçlamıyorum oraya buraya sataşmıyorum. Canınız yanıyor olabilir ama mantıklı düşünmediğiniz sürece kaybetmeye mahkum olursunuz.
Çok merak ediyorsanız da söyleyeyim evli olan biriyle beraber olmayı geçin evli olduğunu düşündüğüm biriyle konuşmam bile. Sizin öfkeniz okuduğunuzu anlamayı engellediği için sakinleşip okuyun derim. Çok sinirliyseniz de muhattabı ne benim ne de burada internetten tanıştığını söyleyen kadınlar.
o zaman nufus cüzdanına mı bakılacak diyerek o kadınları savunmayın
çünkü siz evlimisiniz bilmiyorum ben 20 yıllık evliyim ve hayat insanları maddi manevi çocuk büyütürken sorunlar yoruyor bu yorgunluktan benim kocam gibi kaçmayı tercih eden mola verip eğlenmek isteyen erkekler oluyor ki bu devirde kadınlara ylaşmak internetten çok kolay
kocamın yaptığı aşagılık bir davranış hem benimle mutlu olup sorun yok diyerek bana her türlü iltifatı edip ailesinin her zaman yanında olup hemde başka bir kadınlakş bu kadında biliyor int evli olduğunu onunla filört ediyor ben evde bir sorun olmadığı için çok geç farkettim kocam yazışmış ayrılmış ki kadın yatmak istemiş benimki arada kalmış ve gitmemiş şimdi bu kadınla yatsaydı kadın başarsaydı vede bir çocuk yapsaydı ne olurdu ki kadının amacı bu
kocasına sahip çıkısalar diyerek kadınlar kadınları suçluyor hiçde erkekler öyle karısıyla sorunu falan olduğu için d3ğil fantazi pesinde ve yaşları andropozda olanlar genç bir kadının ilgisini görünce gerçek zannediyorlar

ben kocama dedim saçın dökülmüş göbeğin çıkmış yaşına göre iyi ama genç bir kadının asla ilgisini çekecek biri değil dert para kadın için ama erkek o yaşta andropozda saçmalıyor

işte bunu genç zengin birini avlamak isteyen kadınların oyuncağı oluyor ben kocamı sevdiğim için boşayamadım şimdi çok öfkeliyim çok kızgınım ama bıraksam kocamı perşan olur acıncak duruma düşüyorlar aptal erkekler

işte bu kadınlara sözüm hiç asılmasalrbenim kocam gibi aptallar gül gibi yuvalarında otutrur

ben o int kadınla nasıl yarışırım dedim eşime o iltifatlar güzel sözler adrenalin zirve yapmış yasak çünkü

bizim evde çocuklar kursları okulları hastalıkları flört etsende kocanla bir sürü sorun içinde

benim kocam gibi aptal erkekler dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar

Merhaba hanımlar
Ben varim. Evlendim.

Back
X