Çok katılıyorum. Tanıştıktan 3 gün sonra eşim yaşadığım şehre gelmişti. Her hafta sürdü yanına taşınana kadar. Kişiler aşkla fedakarlık yapmalı, internet sadece bir araç oluyor...Bir akrabam internette tanışıp evlendi ve çok mutlular. Önemli olan interneti sadece tanışma aracı olarak kullanmak bence. Yani ilişkiyi oradan sürdürmek hata. Kısa sürede gerçek hayata taşımak, yüzyüze tanışmak gerek. Kalabalık bir ortamda sizin seçtiğiniz bir mekanda ilk görüşme yapılır mesela. Güven saglayana dek de bu şekilde devam edilir.
Okulda, işte, sokakta tanıştığınız biri de manyak çıkabilir bunun garantisi yok ki. Önemli olan doğru adımlar atmak. İyi şanslar
Kesinlikle internet degil fedakarlık bence de tüm.mesele.Çok katılıyorum. Tanıştıktan 3 gün sonra eşim yaşadığım şehre gelmişti. Her hafta sürdü yanına taşınana kadar. Kişiler aşkla fedakarlık yapmalı, internet sadece bir araç oluyor...
Masallahh11 Şubat 2019'da eşimle internetten tanıştım. Konuştuğumuz ilk gün ellerim kansızlıktan üşüyor dediğimde ısıtıcılı eldiven sipariş etmişti. O kadar güzel ilgilenirdi ve o kadar güven doluydu ki aşık olmamam imkansızdı. Üstelik beni kendine hayran edecek kadar yetenekli ve zeki... 17.06.2019'da evlendik. Bu çarşamba ilk yıldönümümüz ve çok şükür mutluluktan gözlerimin içi gülüyor. Ömrümün en güzel senesini yaşattı bana. Şimdiden nice senelere canım kocacım be♥
(Hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı)
Bu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Bu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..
Bu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..
Amin.Sizi bu platformda tanıdım, çok aklı başında, mantıklı, kibar birisiniz. Gönlünüz de güzel belli ki. Konularınızı da takip etmiştim. Güzel geçmesine çooookk sevindim. Allah daha güzel şeyler nasip etsin
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Bu konuda ciddi düşünüyorsanız bir ara Ayşe ARMAN istanbuldaki ilk çöpçatanlık platformuyla ilgili bi ropörtaj yapmıştı. İstanbulda da yaşıyorsunuz madem oraya başvumanız daha akıllıca olur. Profesyonel insanlar size uygun kriterlerdeki kişileri buluyor.(incelemek isterseniz sizin için buldum siteyi.)İlişki | Türkiye | Tenkap
Kişiye özel hizmet veren ve yalnızca birebir görüşme ile sistemine bekar olan danışanları kabul eden yeni ilişki danışmanlığı sistemi Tenkap’a hoşgeldiniz.www.tenkap.com
Bu da Ayşe ARMAN Röportajı : Kadınların yanılgısı: ‘Ortalıkta düzgün erkek yok!’. İstanbulda olsam ben başvururdum sanırım. Umarım yardımcı olmuştur.