- 5 Temmuz 2019
- 12
- 14
- 53
Daha gencecik çocuk ya bu yaşta evliliği yapabilirmiki , devlet kurumu düşüncenizede bayıldım vallahi bu arada .24 öğrenci mezun
Çok sevindim.Öyle deme ben internetten bir pırlanta aldim mükemmel ötesi piyasada inan o fiyata bulamazdim kardesimde eşiyle internette tanıştı bir tanidiginin tanıdığı o da pırlanta gibi :)
Kısmet bence ve her türden insan var
Allah hayırlısını versin inşallah oğlunuza , evlilik şans işi oldu artık haklısınız .evlilik için birazerken ama söz/nişan olsa güzel olurdu.. bu devirde doğru insanları bulmak zor boşanmalar çok arttı
Evet dediğinize katılıyorum.evlilik için birazerken ama söz/nişan olsa güzel olurdu.. bu devirde doğru insanları bulmak zor boşanmalar çok arttı
Evet dediğinize katılıyorum.
Çoğu kadın evlenmek için evleniyor.
Hatta bu sitede bir üye, başka bekar bir üyeye ''İçine sinmesine çok da gerek yok,en kötü çocuğu yap ayrıl sonra..yazmıştı.
Ben okuyunca şok olmuştum.
Doğru insanlar doğru insanı bulamıyor,yanlış insanlara denk geliyoruz.Bir zamandan sonra da moralimiz bozuluyor.
Buralara konu açıyoruz işte..
Yok bence evlilikler zor değil , insanlar geçimsiz , toplum olarak stresliyiz , hayat şartları falan filan bunlar zorluyor evlilikleri çoğunlukla .amin. neden şans işi oldu dedinizki siz demi günümüzde evlilikleri zor buluyorsunuz ?
Ben 29 yaşından beri bu konuda ciddi dua ediyorum zaten.. Duadan kastım kilit duaları, zikirleri de çekmişliğim var.Devletin acil çözüm bulması lazım öyle düşünüyorum.. sizde dua edin.. umarım karşınıza hayırlı kimseler çıkar
İnsanlar ayran gönüllü olmuş.Yok bence evlilikler zor değil , insanlar geçimsiz , toplum olarak stresliyiz , hayat şartları falan filan bunlar zorluyor evlilikleri çoğunlukla .
Çevremde boşanan kimse Yok mesela burda okuyorum garip garip hayat hikayeleri .
Ee aşk sevgi nerde kaldı yahu , sen olmadın hop geç sıradaki off ne kötü . Neyseki zamanında evlenmişimİnsanlar ayran gönüllü olmuş.
Sen olmazsan uğraşmadan hop yenisi gelsin yapıyorlar..
Kafalarında bir figürü idealize etmişler..
Onu bekliyorlar ama mükemmel insan yok tabi ki.
Uzlaşma artık çok azaldı..O yüzden ilişkiler ilerlemiyor en azından benimkiler ilerlemedi..
Evet, hoşgörü yok.Ee aşk sevgi nerde kaldı yahu , sen olmadın hop geç sıradaki off ne kötü . Neyseki zamanında evlenmişim
Hoşgörü tahammül Yok kimsede artık , kimsede dört dörtlük değil aynen dediğin gibi ilerlemiyor o yüzden .
Ay hadi inşallah , allah gönlünüze göre hayırlısını versin .Evet, hoşgörü yok.
Herkes en iyisini arıyor ama kendisi iyi bile değil kötü biri..
Niyeti bozuk..
Ama azda olsa iyi niyetli erkekler var.
Onları bulmak lazım.
Ondan bu konuyu açtım, çevremde maalesef yok.
Belki internette vardır diye..
Hala ümidim var yani, bir derdim var köşesine rağmen..
Umarım olur..Ay hadi inşallah , allah gönlünüze göre hayırlısını versin .
Allah bağışlasın..yakın arkadaşımın abisi bir arkadaşlık sitesinden tanışıp evlendi kimseye internetten bulduk birbirimizi diye söylemediler
12 -13 sene oldu ikide evlatları var
Amin :)Allah bağışlasın..
Çok sevindim..
Hangi evlilik sitesi acaba ?
Adı nedir?
Ben artık gerçekten doğru ınsan dıye bırının olduguna bıle ınanmıyorumEvet dediğinize katılıyorum.
Çoğu kadın evlenmek için evleniyor.
Hatta bu sitede bir üye, başka bekar bir üyeye ''İçine sinmesine çok da gerek yok,en kötü çocuğu yap ayrıl sonra..yazmıştı.
Ben okuyunca şok olmuştum.
Doğru insanlar doğru insanı bulamıyor,yanlış insanlara denk geliyoruz.Bir zamandan sonra da moralimiz bozuluyor.
Buralara konu açıyoruz işte..