İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok erken bence numara için , uzat biraz , sonra belki İnstagram kullanıyorsanız , ordan birbirinizi ekleyin . Rica ederim

Yorumun için teşekkür ederim.
Evet site gerçekten çöp. Orada ne kadar eğitimli kişilerde olsa amaç değişmiyor. Amaç; ucuz ilişki yaşamak. Ve maalesef önce bunun için 30 üstü kadın üyelere yazıyorlar. Kendi küçük akıllarınca zannediyorlar ki; iki ünvan görünce hop diye her şeyi kabul edeceksin. Ben bu kadar zihniyeti bozuk insanların olduğunu bilmiyordum. Resim koymadım diye çirkin misin diyen mi istersin, 32 olmuşsun hala niye evlilik istiyorsun ki diyen mi istersin.. Resmen korku filmi gibi site..
Şu an konuşuyoruz. Acaba adam netim yok diyor ama benim aklıma acaba evli mi ondan mı bu tavırlar diye geldi..

Çok erken bence numara için , uzat biraz , sonra belki İnstagram kullanıyorsanız , ordan birbirinizi ekleyin . Rica ederim
Yorumun için teşekkür ederim..
Şu an numaramı daha vermedim. İnstagram ve sosyal medya kullanmıyormuş. (İçimden nasıl yani dedim..)
İlla ki fotoğraf görmek gerek. O nasıl olacak anlamadım..

İnterneti mi yokmuş? Yapmak 5 dakika bile degil. Yani adam kocaman bir bilinmezlik şuan için herşey olabilir. Cok dikkat etmelisin.

İnterneti mi yokmuş? Yapmak 5 dakika bile degil. Yani adam kocaman bir bilinmezlik şuan için herşey olabilir. Cok dikkat etmelisin.
Evet öyleyim şu an.
En ufak bir cinsellik muhabbetine kayma olursa hemen iletişimi keseceğim.
Bir de bu sitede herkes çok kişiyle yazışıyor. Acaba o benden başkası ile de yazışıyor mudur?

Yazışsa da takılsam mı buna takılmasam mı?

Yorumun için teşekkür ederim..
Şu an numaramı daha vermedim. İnstagram ve sosyal medya kullanmıyormuş. (İçimden nasıl yani dedim..)
İlla ki fotoğraf görmek gerek. O nasıl olacak anlamadım..
İlk resim atan sen olma lütfen , ay dün burda bi konu vardıya , çocuk başka birine ait olan fotoğrafı atmış kızda o fotoğraftakine aşık olmuş o geldi aklıma .
Twitterdamı yokmuş yahu , yani böyle arkadaşlık sitesi kullanan birinin illaki bi sosyal medyası olmazmı arkadaş .

Yazisiyor olma ihtimali yuksek ama bunu bilemezsin. Disarda tanistigin biri bile internet ortaminda farkli biri olabilir, konustuklari, hatta flort ettikleri olabilir vs. Bu kadar detay dusununce sıkıntı

Reactions: 000
Biraz daha konuşalım, soracağım.
Yok hemen resim atmayı düşünmüyorum. Çünkü hiç tanımıyorum daha. Her şey olabilir.
Ama platform gerçekten çöp gibi..

İnsan orada vakit geçirdikçe kendini kötü hissediyor..

Ben bi nevi internetten tanıştım eşimle şöyle anlatayım... internetten bi Kızla tanıştım aynı çevrede oturuyorduk arkadaş olduk sık sık görüşmeye başladık onun internette tanıştığı sevgilisi vardı farklı şehirlerdeydik sevgilisiyle internetten az çok tanıyordum...Facebook ta bi guruptaydık çocuk kendi arkadaşıyla beni tanıştırmak istediğini söylemiş kıza bende kabul etmedim o dönem başka birisiyle evlilik planlıyorduk ayrıldık onunla.. kız arkadaşım tekrar o kişiyi söyledi kabul ettim ekledik birbirimizi Facebook’ta resimlerini görünce hemen sildim Sonra o bana güzel bi msj attı arkadaş olduk 8 ay onunla arkadaş kalmak istediğimi söyledim 8 ay sonra sevgili olduk bi ay sonra beni görmeye geldi 2 sene uzaktan ilişki sürdürdük 2 yıllık evliyiz çok şükür Bu arada benden bir yaş küçük benim 2. Evliliğim 2 çocuğum var ben onun ilk eşiyim

Yazisiyor olma ihtimali yuksek ama bunu bilemezsin. Disarda tanistigin biri bile internet ortaminda farkli biri olabilir, konustuklari, hatta flort ettikleri olabilir vs. Bu kadar detay dusununce sıkıntı
Evet çok detaylı düşünüyorum değil mi..
Şu anlık bırakayım bu düşünceleri..Bakalım nereye gidecek..
Biraz önce siteye girdim konuşacaktık, o gelmedi bende biraz bekleyip çıktım.

Aynı anda 2,3 kişiyle yazışmak istemiyorum.İyi mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum..

Çok sevindim sizin adınıza, keşke benimde referanslı olsa..
Ama maalesef olmuyor,olmadı. O yüzden kendim çabalıyorum..
Umarım iyi insanlar karşıma çıkar..

Kendinizi kotu hissedeceginiz bisey yapmayin karsi tarafi baz alarak, karsi taraf hakkinda bin tane senaryo yazilir ama işin icinden cikilmaz o şekilde o yuzden akişina birakin simdilik suphe uyandiracak birsey olmadigi surece.

Bence maillesin, azıcık zahmete girsin, özeniyor mu belli olur hem. Kısa da olsa Mail alıp, cevap yazmak, ufak ufak tanımak güzel oluyor. Sonra mailin kendi chat in d en konuşursunuz zaten. Tutarlı, dengesiz değil diye guevndiginiz zaman sade bi resim paylasirsiniz .

Bir de evlilik siteleri değilde ilgi alanıniza giren bi forumda tanışmak daha mantıklı sanki. Benim amacım evlilik değildi, ama yabancı arkadaslarim oldu bu şekilde. Kimisi le Tr de kimisiyle yurt dışında da görüştüm bu insanların.
Akıllı, temkinli davranıp acabaniz olduğunda saçma riskler almadiktan sonra bi sıkıntı yok bence.

Kendinizi kotu hissedeceginiz bisey yapmayin karsi tarafi baz alarak, karsi taraf hakkinda bin tane senaryo yazilir ama işin icinden cikilmaz o şekilde o yuzden akişina birakin simdilik suphe uyandiracak birsey olmadigi surece.
Çok faydalı bir tavsiye, teşekkür ederim.
Şimdilik beyin fırtınasını durduruyorum o zaman..
Zaten hakkımda ciddi düşünceleri oluşursa illa ki kendini belli eder..

Çok sevindim sizin adınıza, keşke benimde referanslı olsa..
Ama maalesef olmuyor,olmadı. O yüzden kendim çabalıyorum..
Umarım iyi insanlar karşıma çıkar..
Benim referan kendi sevgilisini bir kere görmüştü eşimi hiç tanımıyordu onlar ayrıldı biz evlendik... bence karşınızdaki insanı zorlayın ben öyle yaptım sabrını ölçtüm resmen uçakla yanıma geliyordu onu beklettiğim oldu kıyamam yaaa

Mailleşmek hiç aklıma gelmedi, olabilir aslında..Tavsiye için teşekkür ederim..
Çünkü site gerçekten çöp. Orada çok vakit geçirdikçe kendimi değersiz hissetme durumum oluşursa diye korktum. Çünkü bazı kişiler nicklerinin arkasına saklanıp istediği hakareti yapabiliyor. O yüzden hoşuma gitmedi.
Kendi mesleğimden evlenmek istemiyorum:) Keşke iş evlilik sitesine kalmasa ama şu an başka alternatifim yok. O yüzden bir deniyorum..

Hemen resim vermedim, numara vermedim. Buna rağmen benimle konuşmaya devam ederse, biraz da olsa ciddi olduğundan emin olacağım. Çünkü sitede resim koyan kadın üyeler de varmış. Baya çokmuş. Sonra ilişki ilerlerse bakalım ne olur..Şu an çok ümitlenmek istemiyorum çünkü hiçbir şey belli değil..

Instagram 'dan bile tanışıp mutlu evlilikler yapanlar biliyorum, olmaz diye bişey yok, bi laf atılır, bi gülüs muhabbet ilerler. Bence de evlilik siteleri daha zor, çünkü kafalarında sığ bir kalıp sahibi olup, ucuZ ilişki peşinde çok adam var maalesef.
Yabancı dil pratik yapıyorsanız öyle forumlari da deneyin. İnşallah tam gönlünüze göre olan tez zamanda hayatınıza dahil olsun.

Bayılıyorumbu mutlu hikayelere. Masallah

Evet size katılıyorum.
Eğer karşındaki dürüst biriyse ve ciddi bir ilişki arıyorsa olma ihtimali var.
Ama zor, ben bu sitede 2 günde fark ettim, çünkü çok seviyesiz insan var. Çöplük gibi bir site. Çoğunluk cinsellik için gelmiş. Bu çok belli, hemen kendilerini belli ediyorlar. Ama tabi sinsi olup sonra kendini belli edecek olanda olabilir. O yüzden çok temkinliyim.
İngilizce biliyorum aslında deneyebilirim. Aslında ben ekşisözlük sitesini denemek istiyordum. Üye oldum. Benim çaylak olarak bile sıramın gelmesi 4 yılmış. O yüzden vazgeçtim.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…