İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl gidiyor çikolataveturkkahvesi? bir arkadaş memurlar netten biriyle yazistigini söylemişti. Birkaç gündür sitede konuya yorumlarım oldu. Hemen mesaj geldi tabi benim isime yaramiyor su an gorustugum var:) ama aklima geldin..belki daha guvenilir gelebilir arkadaş sitelerine göre.

Reactions: 000
Biz de varız. Eşimi ilk kez dükkanında görmüştüm hiç tanımıyordum sosyal medyada buldum ekledim. İnternet ortamında tanıştık ve yazıştık. Bir hafta sonra buluştuk 2.5 yıldır evliyiz ve elhamdülillah çok da mutluyuz. Yazdıklarınızda çok haklısınız insan yaradılış itibariyle bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyor. Hele bu hayat arkadaşı en iyi arkadaşı da olursa yeme de yanında yat. Zaten farkındalığı yüksek birisiniz okuduğum kadarıyla ters bir durum olsa hissedersiniz diye düşünüyorum.

Netice; ayrıldık .. Ailesini tercih etti..

Duygu ve düşüncelerinizi Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine dayandırmanız iyiydiNeden olmasın ki , sadece gizemli ve ıssız adam modundaki tiplerden uzak durun.Bir haltları vardır mutlaka!

Duygu ve düşüncelerinizi Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine dayandırmanız iyiydiNeden olmasın ki , sadece gizemli ve ıssız adam modundaki tiplerden uzak durun.Bir haltları vardır mutlaka!
Hani bazı üyeler koca meraklısı gibi bakmasın diye yazmıştım.
Çok insani bir istek kanıtı da budur diye yazdım..

Issız adam dediğiniz bir ilgilenen bir kaybolan tipler mi??

Allah yuvanızı daim etsin..
Evet hissediyorum.
Birde artık 30lu yaşlardayım.Çok kötü olay duydum.
O yüzden çok iyi gözlemliyorum.
Keşke 10 yıl öncede olsaydım.

O zamanlar insanlar daha masumdu internette bile olsa..

Şu an halâ beklemedeyim..
Memurlar.net iyiyse önce orayı deneyeyim?

Forumda mı yazışmak lazım?

Ben artık gerçekten doğru ınsan dıye bırının olduguna bıle ınanmıyorum
Yok hayır ortak arkadaş yok ise facebook ve instagram düşünmüyorum.
Orada herkese yazıyorlar bence..

Doğru insanın olduğuna inanıyorum ama bana bir türlü gelemedi.Acaba ne zaman gelecek..

Hani bazı üyeler koca meraklısı gibi bakmasın diye yazmıştım.
Çok insani bir istek kanıtı da budur diye yazdım..

Issız adam dediğiniz bir ilgilenen bir kaybolan tipler mi??
Evet Son 10 yıldır böyle tipler üredi maalesef.Bir kadını elde etmenin bir çok yöntemini deneyimleyerek kadınları nasıl etkileyeceklerini çok iyi biliyorlar.Hayatınızı birleştireceğimiz adamı bulma isteğiniz de çok insani... Kız kardeşim 33 yaşında bugün kendisine hayatında kimsenin olup olmadığı sordum.”Sağlıklı bir beyin karşıma çıkmadığı sürece evlenmek ve çocuk yapmak için kimseyi hayatıma almıyı düşünmüyorum.Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil” dedi.Böyle düşündüğü için acayip mutlu oldum.Tamam bizim kız olmuş dedimBabam bize hep şunu derdi”her şeyden önce bir mesleğiniz olmalı ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız. Kimseye muhtaç olmadan yaşadığınızı görmeliyim.Evlenmeseniz de önemli değil, evlensenizde kocanıza muhtaç olacak durumda olmayın.yeterki yaşamayı bilin çünkü hayat bir kere yaşanır ve sonrası yok”Babam okumamış, ilkokul mezunu bile değildi ama dünyaya, hayata bakışı farklıydı.Demem o ki bir mesleğiniz var ve hayatınızdaki boşlukları , eksikleri doldurmak istiyorsunuz.hayatınızaneşilk edecek adamı aramanız da gayet normal bir durum.Bazılarına ben de koca delisi derim, ama genelde yaşı küçük ve bir meslekleri yok.flört edebilirler elbette ama kendilerini kaybedecek kadar sevmelerine anlam veremiyorum.

Şu an halâ beklemedeyim..
Memurlar.net iyiyse önce orayı deneyeyim?

Forumda mı yazışmak lazım?
Evet forumda yazin bence. Sirf online olduğunuz icin yazanlarda oluyor ama forumda yazdığınızı beğenip mesaj atanda oluuyor. Bana seviyeli denk geldi tabi orda da gereksizler vardır, siz ayristirirsiniz artık

Bende internette tanıştım sayılır. Nette konuştuğum hatta tartıştığım bir çocuk vardı zaman zaman mesaj atardı forumdan bana.Benden de çok küçüktü yaşı. Abla sen hangi şehirdesin dedi. Bende söyledim. orda benim abim gibi sevdiğim bir yakınım okuyor üniversitede çok iyi biridir tanışsanıza dedi. Ben aman öğrenci sonuçta onlamı uğraşacam dedim. O zamanlar masenger modaydı ordan gördüm hoşuma gitti:) Yaşını küçük sandım ama çok geç kazanmış üniversiteyi 8 yıl sonra filan. Biz biraz görüştük akıllı mantıklı efendi geldi bana. Sonra dışarda görüştük zamanla tanıştık sonra okulu bitti kpss yi kazanıp atandı. Atandıktan 6 ay sonra evlendik, bu arada ben 7 yıllık memurdum:) Ailesiyle biraz kültür farkı dışında memnunum. 8 yıllık evliyim 2 oğlumuz var eşim çok iyi bir insan. Ailemde çok seviyor. Ufak sorunlar oluyor ama aşıyoruz. Bu şekilde evleneceğimi birisi söylese gülerdim. Kısmetin nerden geleceği belli olmuyor. Rabbim herkezin gönlüne göre versin.

Edit: Arkadaşlar Herkese Selam,
Bir süredir yoktum. Şimdi edit için mesaj yazıyorum. Çünkü burada sizlere eğer bir tanışma sitesine üye olursam yazacağımı söylemiştim. Sonunda cesaret edip ''Gönüldensevenler'' adlı siteye dün üye oldum. İlk izlenimlerimi yazmak istiyorum:
Öncelikle site çöp bir site. İlk başta seviyeli formatta bir evlilik sitesi görünümünde. Ama 1,5; 2 günde şunu söyleyebilirim ki, erkeklerin çoğu cinsel ilişki peşinde. Seninle konuşmaya başlıyorlar, daha 10-15 cümle konuştuktan sonra önce resim istiyorlar (Resim koymadım); sonra da hemen telefon numarası istiyorlar. Ben belli derecede güvenmeden telefon numarası veremem deyince de, tanıştık ya diye hakaret eden üsluplar oluyor.
Yani sitede olan 100 erkekten 90 civarı cinsel ilişki peşinde, diğer 10 tanesi gerçekten ciddi ilişki istiyor gibi geldi.
Özellikle belirtmek istediğim bir grup var; sağlıkçıların çoğunluğu güvenilmez. Hele bir tanesi resim koymuş, google'da hastaneye bakınca o çıkıyor, yani gerçekten doktor. Ama zihniyet çok bozuk. Hakaret eder gibi numaramı istedi ve vermeyince de ( Hayır veremem bana yazma diye cevap vermiştim) bana küfürler etti. Yok ben evde kalırmışım; zaten yaşım 30 civarı imiş. (32 Yaşındayım). Bana artık kimse bakmazmış (!) diye ters psikoloji yapmaya çalıştı. Güya beni demoralize edip numaramı alacak. Tabi ki ben bu dolduruşa gelmedim.
Buraya yazmayı borç biliyorum. Eğer üye oldu iseniz, size de yazıp hemen numaranızı isteyip vermeyince böyle olumsuz sözler söylemeye çalışırlarsa kanmayın.

Şu an biriyle konuşuyorum. Daha dün konuşmaya başladık. Kendisi mimarmış, onunda resmi yoktu. O da istersen başka platformdan devam edelim dedi bende biraz güvenip konuşmam lazım dedim. Kabul etti. Şu an yurt dışındaymış ve arkadaşının yanına gidecekmiş. Bir saat sonra yazışmak için sözleştik.Tabi bende biraz şüpheler var. Ama yana yakıla numaramı almaya çalışmıyor. Zaman veriyor. Ama tabi ki çok temkinli ilerliyorum.
Sizden tavsiye de rica ediyorum. Sizce ne zaman numaramı vereyim veya resmimi ne zaman göstereyim?
Site çok çöp olduğu için sürekli oradan da yazışmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Okuduğunuz için teşekkürler...

Son düzenleme:
Ben de eşimle internette tanistim tesadufen ama "eş bulma" siteleri cok korkunç geliyor bana ama illa gorusmeye devam edecegim diyorsan aylarca birbirini gormeden konusamazsin sonuçta belki sen onu, belki o seni begenmeyecek gorunce, boşuna vakit kaybi olacak. Ama yuzyuze goruşmek için uzatabildigin kadar uzat, manyak takintili filan mi iyice emin ol lutfen bol şans.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…