Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
Çok sevindim.
Acaba hangi siteden tanıştınız?
[/QUOTE
kardeşim FB dan tanışmis yıllarca konuştular başka sehirlerdelerdiÇok sevindim.
Acaba hangi siteden tanıştınız?
Çok teşekkür ederim..Amin :)
Bilmiyorum ama sizin için soracağım
Netice; ayrıldık .. Ailesini tercih etti..Umarım sevdiğinize kavuşursunuz..
Yok çok üzülmüyorum. Ama sanki çabalamam gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Sadece ileride acaba denese miydim dememek için bir deneyeyim diyorum.
Evet hayatta özellikle gönül işlerinde ne yaşayacağını hep seçemiyorsun..
Umarım sizinde güzel neticelenir.
Çok üzüldüm..Netice; ayrıldık .. Ailesini tercih etti..
Hani bazı üyeler koca meraklısı gibi bakmasın diye yazmıştım.Duygu ve düşüncelerinizi Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine dayandırmanız iyiydiNeden olmasın ki , sadece gizemli ve ıssız adam modundaki tiplerden uzak durun.Bir haltları vardır mutlaka!
Allah yuvanızı daim etsin..Biz de varız. Eşimi ilk kez dükkanında görmüştüm hiç tanımıyordum sosyal medyada buldum ekledim. İnternet ortamında tanıştık ve yazıştık. Bir hafta sonra buluştuk 2.5 yıldır evliyiz ve elhamdülillah çok da mutluyuz. Yazdıklarınızda çok haklısınız insan yaradılış itibariyle bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyor. Hele bu hayat arkadaşı en iyi arkadaşı da olursa yeme de yanında yat. Zaten farkındalığı yüksek birisiniz okuduğum kadarıyla ters bir durum olsa hissedersiniz diye düşünüyorum.
Şu an halâ beklemedeyim..Nasıl gidiyor çikolataveturkkahvesi? bir arkadaş memurlar netten biriyle yazistigini söylemişti. Birkaç gündür sitede konuya yorumlarım oldu. Hemen mesaj geldi tabi benim isime yaramiyor su an gorustugum var:) ama aklima geldin..belki daha guvenilir gelebilir arkadaş sitelerine göre.
O zamanlar facebook daha güvenliydi..kardeşim FB dan tanışmis yıllarca konuştular başka sehirlerdelerdi
Temkınlı olmakta fayda var
Nasıl tanısıcaksım ortak arkadasta falan olur sanırım
Face ve ınstagramda yazana guvenme tabıkı
Benım kızımla resmım oldugu ve evlı olduğum halde hergun 2 3 mesaj gelıyor
Tanımadıgım tıplerden
Bekar olsam bana yazan herkese yazar dıye dusunurdum
Tabı hersey kısmet
Yok hayır ortak arkadaş yok ise facebook ve instagram düşünmüyorum.Ben artık gerçekten doğru ınsan dıye bırının olduguna bıle ınanmıyorum
EvetHani bazı üyeler koca meraklısı gibi bakmasın diye yazmıştım.
Çok insani bir istek kanıtı da budur diye yazdım..
Issız adam dediğiniz bir ilgilenen bir kaybolan tipler mi??
Evet forumda yazin bence. Sirf online olduğunuz icin yazanlarda oluyor ama forumda yazdığınızı beğenip mesaj atanda oluuyor. Bana seviyeli denk geldi tabi orda da gereksizler vardır, siz ayristirirsiniz artıkŞu an halâ beklemedeyim..
Memurlar.net iyiyse önce orayı deneyeyim?
Forumda mı yazışmak lazım?
Yooo hep aynı her zaman iyi kötü nişanlar var ve her yerdeler.O zamanlar facebook daha güvenliydi..
Kardeşiniz adına sevindim..
Online olmak yeterli oradaŞu an halâ beklemedeyim..
Memurlar.net iyiyse önce orayı deneyeyim?
Forumda mı yazışmak lazım?