- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
En güzeli olmuş.Sürekli görüyorum bu konuyu yazmayayım dedim ama dayanadım yazıciim.
Eşimle 12 hatta 13 yıl önce internet üzerinden tanıştık. Tabi o zaman sosyal medya falan yok. Tek eğlence kaynağımız msn Bunun gibi bir forum sitesiydi ortak hobimizle alakalı. Genelde erkeklerin ilgi duyduğu bir hobiye kafayı takmıştım o zaman. Hayır bir de masraflı, öğrenci halimle altından kalkacağım bir iş de değil ama ah bu benim maymun iştahım. Sardım oraya elimde tek malzeme olmamasına rağmen her şeyi öğrenmeye çalışıyorum, soruyorum falan. Bunlar aralarında hatun görmeye alışkın değil tabi pek bi sevdiler beni, bir buluşmalarına davet ettiler. Öncesinde forum üzerinden konuşuyorduk ama ilk orda karşılaştık eşimle. Benim sevgilim var, o yeni ayrılmış. Acayip iyi anlaştık, kanka olduk. Birkaç yıl sürdü bu arkadaşlık sonra bir baktık sevgili olmuşuz. Birlikte mutlu olduğumuza karar verip bir ömrü beraber geçirebileceğimizi anladığımız zaman da evlendik. Koskoca 7 yılı da geride bıraktık.
Klasik arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan ilişki ya da evlilik amaçlı tanışmalardan değil bizimki. Örnek teşkil eder mi bilmem. Ama internet üzerinden tanıdığım bir adam önce en iyi arkadaşım sonra hayat arkadaşım oldu işte.
Önce arkadaş olarak tanımak sonra da sevgililik en güzeli..
Hangi hobi sitesi acaba çok merak ettim..
Çevrenizde tanışma sitesinden evlenen oldu mu?